_Dave_ Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Малко трудно ще се намери като още не е пускан където и да било , виж трейлър трябва да има някъде Човек , не гледам телевизия . LOST не е от филмите , които бих си свалил да гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Някой песни от оста на час пик или 2. Трябва ми онази която върви като си клатят главите наляво и десно в колата през някакъв ресторант май беше.МНого известна песен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Я пробвай с ИМЕ. Не мога да знам всичко подяволите P.S. Нека гениалния админ или модератор , които ми е едитнал подписа да ми драсне един ред , защото съм аааадски бесен.Сложете ми бан ако искате , обаче тоя тип явно просто блика от некадърност. Седя повече от месец с тоя подпис и сууупер много неща си бях направил по него и изведнъж някой ми го реже без дори един warn на ЛС. What's Wrong With You People ??? Don't have any brain no more ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Някой песни от оста на час пик или 2.Трябва ми онази която върви като си клатят главите наляво и десно в колата през някакъв ресторант май беше.МНого известна песен. Jay Z - Can I Get A? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Jay Z - Can I Get A? Jay-Z - Can I Get A.MP3 ново Jay-Z - Can I Get A.mpeg Have fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 я виж дали е това Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Xaxaxa , това определено трябва да го чуете : http://www.data.bg/f.php?fid=6560128 Хахах , Flintstones Rule Again Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Някой песни от оста на час пик или 2.Трябва ми онази която върви като си клатят главите наляво и десно в колата през някакъв ресторант май беше.МНого известна песен. да не е Mischael Jackson - Don`t stop till you get enough ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 a slu4aino kato si preglejdal v data.bg da si zabelqzal nqkoi potrebilte koito da ima mnogo klipove na pesni ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 a slu4aino kato si preglejdal v data.bg da si zabelqzal nqkoi potrebilte koito da ima mnogo klipove na pesni ? кажи ми кое точно трябва Edit : @__smirnoff__ , тая песен на Майкъл трябва ли ти или ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Aко можеш да намериш нещо с MC Faraona (от Слави) ще съм ти много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 awe 6to pi4a prosto ne vi prati pm kak tursi i tfa e we mainaaaaa sq hem toi se zanimaa i se pravi na polezen no si gubi vremeto hem vie go zanimavate nikuf smisul nqma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Aко можеш да намериш нещо с MC Faraona (от Слави) ще съм ти много благодарен Еми освен ,че ВЕЧЕ ИМА ТАКАВА ТЕМА мога да ти препоръчам също така Да Земеш Да Четеш Из 2-те Странички И Да Видиш , Че Вече Има Такъв Request , а ако искаш друго , просто кажи какво е (изключваме това "нещо") Keep It Real @don_anton еми щото "пича" не може да им прати , поради причините изброени малко по-горе. Thank you Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 дел... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 11, 2006 Author Share Posted February 11, 2006 дел... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 дел... да ти изтрият темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 _Dave_ разбрах как се казва песента: war(what it is good for) сега ще съм ти много благодарен ако я анмериш и дадеш линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Тая тема много яко мирише на "Искам да си повдигна самочувствието, аз съм "хакер""! Само не мога да схвана как този "хакер" се занимава с такова скучно нещо като изпълняване рекуестите на юзери... Извода: Хакер - йок. 2,40 с ДДС - Йееесссс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Kak moje da mu se vryzvate?!?!?! Pro4etete na Teddy-king podpisa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Хора, на който не му е приятно има си други теми. Човека се опитва да помогне и вие веднага злобеете/спамите - повдигал си самочувствието и незнам си какво още.... Ами просто не влизайте в тази тема като ви дразни. Аз ако съм 1 модератор набързо всичките с по 20% warn ще ви издокарам - разбирам dave да ви е обидил или нещо ама това вашето си е чисто заяждане. Заради такива като вас ще вземе някой мод да затвори темата защото се е превърнала в бойно поле. И после какво? Щастливи ли ще сте? Моля ви не отговаряйте на тоя пост и ако няма какво да кажете по темата въобще не пишете в нея. Пак повтарям форума не е малък и като не ви харесва има си и други теми, в които да се изказвате компетентно и смислено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 _Dave_ хакери сме а? Супер некадърно изпълнение е това търсене в дата... Да обясня ли тук на всеослушание как става, та да разберат всички колко велик хакер си и да изпопадат от смях, а? Много труд били положили бухахаха... Айде саморекламата другаде. Тук вече има тема за дата и техните изцепки с търсачки и прочие. Тази е абсолютно излишна. Освен да се правиш на велик в нея не виждам друга полза от темата. Ако някой иска да му търсиш нещо по великия си Акерски начин - разбирайте се на ЛС. И леко с определенията дали бил кадърен админа или не бил. Подписа ти е мааалко големичък - намали го, да не го намаля аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Я пробвай с ИМЕ.Не мога да знам всичко подяволите P.S. Нека гениалния админ или модератор , които ми е едитнал подписа да ми драсне един ред , защото съм аааадски бесен.Сложете ми бан ако искате , обаче тоя тип явно просто блика от некадърност. Седя повече от месец с тоя подпис и сууупер много неща си бях направил по него и изведнъж някой ми го реже без дори един warn на ЛС. What's Wrong With You People ??? Don't have any brain no more ?? С този пост застана на ръба, изключвам тъпата и безсмислена тема. Следващото подобно изказване наистина ще ти спечели бан и то перманентен. Никой няма да ти драска на тебе редове и т.н. прочети правилата г-н Специален. Не ме интересува колко месеца седиш с този подпис, засече ли го някой че е по-голям от нужното се трие. Селските тарикатлъци ги зарежи за ратаите на село и отсега предупреждавам че няма нужда да ми пишеш на лични съобщения колко съм лош. Аз си знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.