Jump to content
BulForum.com

Data.bg Search

_Dave_

Recommended Posts

Сега , като за начало - има начин за търсачката на дата.бг без да се плаща.

Няма да ви обяснявам как става с кви програми и по какъв начин , щото все по някакъв начин може да достигне до "зоркия поглед" на админ от датата и така ще прее*ете и мене :bgrin:

Тука в тази темичка можете да поствате какво искате от дата и аз ще ви поствам линк-чета за дърпане , само не мърморете да ви казвам как да си я кракнете и вие - няма да стане тая хава. :pirate

Айде поствайте :devil

ЕДИТ :

недейте да се дразните като не съм риплейнал веднага , просто и аз съм човек , и аз излизам , и аз имам нужди :D

Sorry ама не вися постоянно пред пц-то (само понякога :rolleyes: )

Едит 2 :

Аз не ползвам КАТАЛОГ , а си ползвам търсачката , така че моля ви без "смислени" постове от сорта на "всеки може" , щото са малко тези , които " могат " ;)

Едит 3 : Престанете да ми пишете ЛС-та как да си го направите , на никой няма да го обяснявам това.Всички от wWw Squad сме се трудили доста , за да постигнем това и няма просто ей така да сервираме на тепсия как да си направите датата.

Position : _Dave_ спи в момента и няма да може да обслужи вашите requests :D

Ще се видим отново на сутринта :rolleyes:

пич , къде виждаш да искам пари ???

Много ясно , че няма да искам пари ти болен ли си ??

Сууупер много хора има , които незнаят как става , повярвяй , получих поне едно 10 лс-та , в които ме питаха как да си го направят те , така че айде моля ти се :)

iskam eto tezi mp3ki 4e sestra mi mrunka ot 1 mesec za tqh

kali-drugata

sofi marinova - obi4am

dimana- kum tebe ticham

miro i desi tenekijieva - kogato vsichko svurshi

ishtar - habibi

santra - az i ti

mersi predvaritelno

Togava obiasni tuk...za da ne se drazniat xorata!

както вече казах "няма нищо да обяснявам , защото все пак може и да стане някоя еб*вка и да се прецакам не само аз , а и вие по този начин".

Така че , ако ти трябва нещо просто поствай , като не ти трябва ще те помоля да оставиш другите , на които това им е от полза , да си постват на воля :excl:

П.С.

@zlobil - заповядай

Kali - Drugata

Sofi Marinova - Obicham

Dimana - Kym Tebe Ticham

Desi Tenekedjieva ft. Miro - Kogato vsichko svurshi

Ishtar - Habibi (Radio Edit)

Ishtar Alabina - Habibi (Feat. J-Mi Sissoko).mp3 ново

Santra Feat. Kristo - Az i Ti.mp3

Надявам се да не съм се забавил много....

Хм, сега като спомена за програма си спомних че съм скътал тук една подобна търсачка за мп3-ки. Незнам как е направена, ама за по-старите файлове става. Новите не ги открива. Тази програмка миналата година обиколи всички торенти. Щеше да се прави и нова версия, но незнам какво стана нататък. Сега се радвам, че не съм я затрил още. :) Поне от части върши работа. Ама ако питате мене, най-добре се научете да работите с ДС++ и повече търсачката на дата.бг няма да ви липсва. ;)

Хм, сега като спомена за програма си спомних че съм скътал тук една подобна търсачка за мп3-ки. Незнам как е направена, ама за по-старите файлове става. Новите не ги открива. Тази програмка миналата година обиколи всички торенти. Щеше да се прави и нова версия, но незнам какво стана нататък. Сега се радвам, че не съм я затрил още. :) Поне от части върши работа. Ама ако питате мене, най-добре се научете да работите с ДС++ и повече търсачката на дата.бг няма да ви липсва. ;)

Човек , ти май изобщо не си ме разбрал.Аз си използвам търсачката на дата.бг абсолютно пълноценно и не търся само МР3-ки , всичко си ми намира.Не съм си платил , просто си имам малко решенийце :devil :pirate :devil

Човек , ти май изобщо не си ме разбрал.Аз си използвам търсачката на дата.бг абсолютно пълноценно и не търся само МР3-ки , всичко си ми намира.Не съм си платил , просто си имам малко решенийце :devil :pirate :devil

Ти ся какво чешеш си самолюбието ли? Изключителна спамърска тема:) Ако бях модер да ти я бях затворил:)

_Dave_ - трябва ми новата песен на Spens - с Белослава. Ако се сетиш как се казва - 10х.

Също и песните на Цеко сифония и МС Фараона. :P

+ Ramsus - Sail away

_Dave_ - трябва ми новата песен на Spens - с Белослава. Ако се сетиш как се казва - 10х.

Също и песните на Цеко сифония и МС Фараона. :P

+ Ramsus - Sail away

Така , за Спенс и Белослава намерих две песни , незнам коя точно ти трябва , ето ти ги и двете :

Spens i Beloslava - Dali e taka.mp3 ново

Spens & Beloslava - Vseki put.mp3

Относно Цеко .... аз имам няколко (трите най-добри от всички в датата) ето ти линк към тях , ти ги сваляй : http://retardo.myftp.org/fufme/ceko/

EDIT :

Sorry , чак сега дешифрирах последния ред , които си написал :rolleyes:

The Rasmus - Sail Away.mp3 ново

Пич провери ако можеш само за субтитри за lost 02x13 щото миналия път излязоха там първи.

проверих , съжелявам но ги няма.Намира само за сезон едно.Дай ми малко време и ще потърся и другаде за тях

EDIT :

има някакви субтитри в локала , незнам дали ти вършат работа , ама заповядай http://movies.co.jp:8085/Serials/Lost.(200...TV.XviD-LOL.sub

Пич провери ако можеш само за субтитри за lost 02x13 щото миналия път излязоха там първи.

Няма :(

проверих , съжелявам но ги няма.Намира само за сезон едно.Дай ми малко време и ще потърся и другаде за тях

Все пак мерси :)

Ако може да получа линк към 13-а и ако е излезнала 14-а серия на сериала LOST /сезон 2/

мерси предварително :)

13-ти , 14-ти още няма

http://subs.unacs.bg тук има субтитри .

мда , 14-ти не можах да намеря никъде

Малко трудно ще се намери като още не е пускан където и да било , виж трейлър трябва да има някъде :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...