_Dave_ Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Сега , като за начало - има начин за търсачката на дата.бг без да се плаща. Няма да ви обяснявам как става с кви програми и по какъв начин , щото все по някакъв начин може да достигне до "зоркия поглед" на админ от датата и така ще прее*ете и мене Тука в тази темичка можете да поствате какво искате от дата и аз ще ви поствам линк-чета за дърпане , само не мърморете да ви казвам как да си я кракнете и вие - няма да стане тая хава. Айде поствайте ЕДИТ : недейте да се дразните като не съм риплейнал веднага , просто и аз съм човек , и аз излизам , и аз имам нужди Sorry ама не вися постоянно пред пц-то (само понякога ) Едит 2 : Аз не ползвам КАТАЛОГ , а си ползвам търсачката , така че моля ви без "смислени" постове от сорта на "всеки може" , щото са малко тези , които " могат " Едит 3 : Престанете да ми пишете ЛС-та как да си го направите , на никой няма да го обяснявам това.Всички от wWw Squad сме се трудили доста , за да постигнем това и няма просто ей така да сервираме на тепсия как да си направите датата. Position : _Dave_ спи в момента и няма да може да обслужи вашите requests Ще се видим отново на сутринта Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Xm...daaaa a az tarsia 2 leva za da se registriram! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 пич , къде виждаш да искам пари ??? Много ясно , че няма да искам пари ти болен ли си ?? Сууупер много хора има , които незнаят как става , повярвяй , получих поне едно 10 лс-та , в които ме питаха как да си го направят те , така че айде моля ти се Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 iskam eto tezi mp3ki 4e sestra mi mrunka ot 1 mesec za tqh kali-drugata sofi marinova - obi4am dimana- kum tebe ticham miro i desi tenekijieva - kogato vsichko svurshi ishtar - habibi santra - az i ti mersi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Togava obiasni tuk...za da ne se drazniat xorata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Togava obiasni tuk...za da ne se drazniat xorata! както вече казах "няма нищо да обяснявам , защото все пак може и да стане някоя еб*вка и да се прецакам не само аз , а и вие по този начин". Така че , ако ти трябва нещо просто поствай , като не ти трябва ще те помоля да оставиш другите , на които това им е от полза , да си постват на воля П.С. @zlobil - заповядай Kali - Drugata Sofi Marinova - Obicham Dimana - Kym Tebe Ticham Desi Tenekedjieva ft. Miro - Kogato vsichko svurshi Ishtar - Habibi (Radio Edit) Ishtar Alabina - Habibi (Feat. J-Mi Sissoko).mp3 ново Santra Feat. Kristo - Az i Ti.mp3 Надявам се да не съм се забавил много.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 pi4 mersi mnogo zlaten si Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 pi4 mersi mnogo zlaten si Xax , кво да кажа ... освен : thanks , NeEeEeEXT !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Хм, сега като спомена за програма си спомних че съм скътал тук една подобна търсачка за мп3-ки. Незнам как е направена, ама за по-старите файлове става. Новите не ги открива. Тази програмка миналата година обиколи всички торенти. Щеше да се прави и нова версия, но незнам какво стана нататък. Сега се радвам, че не съм я затрил още. Поне от части върши работа. Ама ако питате мене, най-добре се научете да работите с ДС++ и повече търсачката на дата.бг няма да ви липсва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Хм, сега като спомена за програма си спомних че съм скътал тук една подобна търсачка за мп3-ки. Незнам как е направена, ама за по-старите файлове става. Новите не ги открива. Тази програмка миналата година обиколи всички торенти. Щеше да се прави и нова версия, но незнам какво стана нататък. Сега се радвам, че не съм я затрил още. Поне от части върши работа. Ама ако питате мене, най-добре се научете да работите с ДС++ и повече търсачката на дата.бг няма да ви липсва. Човек , ти май изобщо не си ме разбрал.Аз си използвам търсачката на дата.бг абсолютно пълноценно и не търся само МР3-ки , всичко си ми намира.Не съм си платил , просто си имам малко решенийце Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Човек , ти май изобщо не си ме разбрал.Аз си използвам търсачката на дата.бг абсолютно пълноценно и не търся само МР3-ки , всичко си ми намира.Не съм си платил , просто си имам малко решенийце Ти ся какво чешеш си самолюбието ли? Изключителна спамърска тема Ако бях модер да ти я бях затворил Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 _Dave_ - трябва ми новата песен на Spens - с Белослава. Ако се сетиш как се казва - 10х. Също и песните на Цеко сифония и МС Фараона. + Ramsus - Sail away Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 _Dave_ - трябва ми новата песен на Spens - с Белослава. Ако се сетиш как се казва - 10х.Също и песните на Цеко сифония и МС Фараона. + Ramsus - Sail away Така , за Спенс и Белослава намерих две песни , незнам коя точно ти трябва , ето ти ги и двете : Spens i Beloslava - Dali e taka.mp3 ново Spens & Beloslava - Vseki put.mp3 Относно Цеко .... аз имам няколко (трите най-добри от всички в датата) ето ти линк към тях , ти ги сваляй : http://retardo.myftp.org/fufme/ceko/ EDIT : Sorry , чак сега дешифрирах последния ред , които си написал The Rasmus - Sail Away.mp3 ново Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Пич провери ако можеш само за субтитри за lost 02x13 щото миналия път излязоха там първи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 _Dave_, 10x и sorry, че ти създадох затруднения Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Пич провери ако можеш само за субтитри за lost 02x13 щото миналия път излязоха там първи. проверих , съжелявам но ги няма.Намира само за сезон едно.Дай ми малко време и ще потърся и другаде за тях EDIT : има някакви субтитри в локала , незнам дали ти вършат работа , ама заповядай http://movies.co.jp:8085/Serials/Lost.(200...TV.XviD-LOL.sub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Пич провери ако можеш само за субтитри за lost 02x13 щото миналия път излязоха там първи. Няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 проверих , съжелявам но ги няма.Намира само за сезон едно.Дай ми малко време и ще потърся и другаде за тях Все пак мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Няма в дата няма ЕДИТ : явно има @simbata np man , ne si mi syzdal nikvi zatrudneniq Pleasure is all mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
duhh Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Ами излезнали са в Дата тук http://store2.data.bg/typucm/ лъзгайте, като животни Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Sorry , обаче аз търсих само под "Субтитри" и "Текстове" , не съм търсил за архив Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Ако може да получа линк към 13-а и ако е излезнала 14-а серия на сериала LOST /сезон 2/ мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Ако може да получа линк към 13-а и ако е излезнала 14-а серия на сериала LOST /сезон 2/ мерси предварително 13-ти , 14-ти още няма http://subs.unacs.bg тук има субтитри . Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 13-ти , 14-ти още нямаhttp://subs.unacs.bg тук има субтитри . мда , 14-ти не можах да намеря никъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 мда , 14-ти не можах да намеря никъде Малко трудно ще се намери като още не е пускан където и да било , виж трейлър трябва да има някъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.