Jump to content
BulForum.com

Edno zapitvane za video player

Blade13

Recommended Posts

Media Player classic, AviPreview, абе с две думи - доста са.По-скоро зависи до колко е "unfinished".MPC ще ти каже ако не може да се разбере със стриймовете.

Не ти трябва видеоплейър за да слушаш радио онлайн... виж това:

http://www.screamer-radio.com/

Най-доброто за онлайн радио... Няма вградени 1500 станции, но пък тези които идват с него са квалитетни... Освен това има една много яка функцийка - запис от онлайн радиото ;) при това енкод-ва записа с Lame. Ко да иска повече човек? Поддържа всякакви формати радиостриймове - ogg също. Можеш да си добавяш станции. Списъка с пресетнатите станции се ъпдейтва автоматично при старт на програмата и така...

• 2 weeks later...

И аз имам едно запитване. Ппеди време си гледах филмите online. Но сега като дам да ми отвори някой ми изписва unknown format. Пробвах със всякакви кодеци, но не става. Кажете ми някой подходящ плеар или кодеци. PLS HELP!!!

• 4 months later...
Феникс - влачите и пускате в полетата на плеъра видеото и субтитрите, и ако имате достатъчна скорост можете да гледате Online. На диска се кешира малко от видеопотока, но филма не се запазва след гледането. Имам обаче въпрос към някой който го е ползвал: как да настроя големината на шрифта на субтитрите?

Феникс - влачите и пускате в полетата на плеъра видеото и субтитрите, и ако имате достатъчна скорост можете да гледате Online. На диска се кешира малко от видеопотока, но филма не се запазва след гледането. Имам обаче въпрос към някой който го е ползвал: как да настроя големината на шрифта на субтитрите?

При мен не бачка. Почти съм сигурен, че е от кодеците, но не знам какъв е проблемърт. Имам инсталирана най-новата версия на K-lite и пак нищо не става. Няколко пъти съм пробвал да реинсталирам кодеците, но не става. Ще се оправи само ако преинсталирам Windows, но сега ме мързи.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...