Jump to content
BulForum.com

Play Station Portable

capone

Recommended Posts

Търся си игри за PSP, ако знаете откъде мога да си сваля ще Ви бъда благодарен да ми дадете някакви линкове.

Благодаря предварително !

a ima li nqkuv 6ans da se nameri zapisva4ka koqto da pravi tezi "specialni" UMD diskove ili puk nqkva pristavka za igraene da kajem s DVD-ta maluk razmer ?

Ами аз поне не съм чувал за такива "джаджи" за PSP, аз ползвам memory stick-512 MB от GSM-ма ми.

a ima li nqkuv 6ans da se nameri zapisva4ka koqto da pravi tezi "specialni" UMD diskove ili puk nqkva pristavka za igraene da kajem s DVD-ta maluk razmer ?

То лошото е,че изобщо не се продават тези UMD дискове,ако се продаваха ще ше да се измисли и записвачка!

Ами аз поне не съм чувал за такива "джаджи" за PSP, аз ползвам memory stick-512 MB от GSM-ма ми.

ami tezi jaji do kolkot znam sa su6tnost igrite za PSP-to i az se bqx navil da mi pra6tat ot angliq no posle se otkazah 6toto igrite sa prekaleno skupi

То лошото е,че изобщо не се продават тези UMD дискове,ако се продаваха ще ше да се измисли и записвачка!

prodavat se be v texnopolisa ima ama sa po 100 kinta

ami tezi jaji do kolkot znam sa su6tnost igrite za PSP-to i az se bqx navil da mi pra6tat ot angliq no posle se otkazah 6toto igrite sa prekaleno skupi

prodavat se be v texnopolisa ima ama sa po 100 kinta

Да не си се объркал и да си видял в Технополис-а обикновенно малко дискче???А доколкото за игрите,скъписа но може и фалшиви,тоест със ПСП-то си взимате една голяма ММС карта-около 1ГБ, сваляте си една програмка,подобна на Алкохол 120% и Деймън тулс в ПСП-ти и после си сваляте игрите също в ПСП-то(които са под формата на image файлове) после се маунтват имидж файловете с въпросната програмка и готово!Но има значение и версията на ПСП-то!В линка по-горе,който съм дал всичко е обяснено,така че някой,ако реши да си купува ПСП,добре е да прочете цялата темичка!!!

ne ne se burkam siguren sam xilqda procenta ima6e igri za PSP a te sa na UMD

samo 4e obarkax magazina gledax gi v toq noviq magazin za texnika koito napravixa zad texnopolisa , texnomarket li be6e kuv be6e tam ne moga da se seta sq

ne ne se burkam siguren sam xilqda procenta ima6e igri za PSP a te sa na UMD

samo 4e obarkax magazina gledax gi v toq noviq magazin za texnika koito napravixa zad texnopolisa , texnomarket li be6e kuv be6e tam ne moga da se seta sq

Ама аз ти говоря за празни УМД дискове,че няма :D

Fellows , UMD дискове ги търсят навсякъде , в смисъл и в чужбина.

Няма такива и доколкото разбрах от един форум нямало да бъдат пуснати на пазара от официялен производител , тъй-като по този начин щяло много лесно да се намери начин за създаване на пиратски дискове и съответно по този начин да им паднат продажбите на "големите глави".

Така че според мен , надали в близко бъдеще ще излезе UMD на пазара след като никой производител не иска да ги произвежда (освен за продуктивни цели , тоест за Playstation {фирмата}).

P.S.

Късно е и не съм спал от доста време , така че не съм много сигурен дали написах на разбираем език всичко това :bgrin:

abe ne im razbiram ne6to politika na sony , ai v amerika kakto i da e ima xora koito davat po 100 kinta za igra ama v bg tiq xora sa dosta malko ..... estestveno 4e nikoi nqma da si kupuva igri na tazi cena a ot tam za6to mu e da si kupuva i conzolata koqto su6to e baq skupa => 6tom ne namalqt cenite na igrite ili ne po4nat da proizvejdat UMD diskove i UMD zapisva4ki prodajbite na samite im konzoli 6te namaleqt dosta

spored men tova e gre6en marketing.... ;)

spored men tova e gre6en marketing.... ;)

Грешен маркетинг според теб,защото не можеш да пирастваш нещата ;) Иначе сони много добре са си направили сметката кое как и кога да пускат,не мислиш ли ? Все пак това е сони,работят доста по-кадърни от към стратегия хора.

А и не знам защо ни споменаваш като пазар - цялата ни държава сигурно представлява като оборот колко един нормален американски град.Така че не виждам защо сони да се съобразяват с някои като нас.

Продажбите ще намалеят когато спадне интереса.Хората,можещи да си позволят да си купят нещата оригинални не ги бърка дали има УДМ дискове или не.За тях оригиналният продукт си е достатъчно добре.

Иначе до колкото знам хората си играят игри на ПСП,има си разни начини да се направи.Не всички игри тръгвали,но все пак.

ami gledam v datata v edna tema 4e gi emulirat samo ne mojax da razbera primerno na 1 memory stick 1GB kolko igri se sabirat :blink:

Само една.Игрите са доста големи!!!И най-лошото е,че трябва да си купиш голям memory stick и целия плейстейшън ще ти излезе много скъпо!!!

• 9 months later...

Аз вчера се сдобих с PSP.Въпроса ми е.. някой наясно ли е как се слагат филмите със субтитрите?Споменаха ми,че имало програма,която прави филм+субтири 128МБ?Някой ше ми обясни ли,моля!?

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...