Jump to content
BulForum.com

Странна работа?!?!?

fon_tomov

Recommended Posts

Странна работа... :confused

Ровя си аз из нета и съвсем случайно попадам на добрия стар Еврокомски форум...

Викам си... Я да се логна да видя какво става там... И немога... паролата ми сменена май...

Ресетнах я, логвам се и що да видя?!?!?!? Някой пише от мое име... Променил това-онова по инфото ми и си пише от мое име :cry

Не ми се рови да търся какво на кого съм казал, но бих искал да кажа, че след юни-юли 2004 някъде каквото и да е писано от мое име не съм го писал аз! Бих желал да се разгранича на 100% от писанята на онзи, който е ползвал акаунта ми без мое знание и разрешение!

Забележете датата след която не съм влизал аз!

Незнам колко ще имам време и желание да пиша във форума, но не ми се иска някой (който и да е той) да пише от мое име!

Ако някой има да ми казва нещо, но на мен, не на онзи който е писал от мое име, може да ме намери на dolomit6@yahoo.com

Ай приатен ден! :P

Виж сега fon_tomov, не ми излизай с тия номера! Искам си си 3500 лв. дето ми ги обеща!! Не бил той!?! :devil

Добре де, от мен да мине, ще ти ги върна :D

fon_tomov направих бърза справка по ип-тата. След периода който си споменал всичките ти постове са направени от ип-то на един редовен посетител на форума. Самия той е регнат през Юни. По - късно Dreamer ще направи една по - подробна справка ;).

fon_tomov направих бърза справка по ип-тата. След периода който си споменал всичките ти постове са направени от ип-то на един редовен посетител на форума. Самия той е регнат през Юни. По - късно Dreamer ще направи една по - подробна справка ;).

Blagodaria za otzivchivostta, mai imam "begla" ideia koi e pisal ot moe ime ;)

Оууу на пича му е спукана работата :D :lol: tongue.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...