fon_tomov Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Странна работа... Ровя си аз из нета и съвсем случайно попадам на добрия стар Еврокомски форум... Викам си... Я да се логна да видя какво става там... И немога... паролата ми сменена май... Ресетнах я, логвам се и що да видя?!?!?!? Някой пише от мое име... Променил това-онова по инфото ми и си пише от мое име Не ми се рови да търся какво на кого съм казал, но бих искал да кажа, че след юни-юли 2004 някъде каквото и да е писано от мое име не съм го писал аз! Бих желал да се разгранича на 100% от писанята на онзи, който е ползвал акаунта ми без мое знание и разрешение! Забележете датата след която не съм влизал аз! Незнам колко ще имам време и желание да пиша във форума, но не ми се иска някой (който и да е той) да пише от мое име! Ако някой има да ми казва нещо, но на мен, не на онзи който е писал от мое име, може да ме намери на dolomit6@yahoo.com Ай приатен ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Виж сега fon_tomov, не ми излизай с тия номера! Искам си си 3500 лв. дето ми ги обеща!! Не бил той!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted February 8, 2006 Author Share Posted February 8, 2006 Виж сега fon_tomov, не ми излизай с тия номера! Искам си си 3500 лв. дето ми ги обеща!! Не бил той!?! Добре де, от мен да мине, ще ти ги върна Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 fon_tomov направих бърза справка по ип-тата. След периода който си споменал всичките ти постове са направени от ип-то на един редовен посетител на форума. Самия той е регнат през Юни. По - късно Dreamer ще направи една по - подробна справка . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted February 8, 2006 Author Share Posted February 8, 2006 fon_tomov направих бърза справка по ип-тата. След периода който си споменал всичките ти постове са направени от ип-то на един редовен посетител на форума. Самия той е регнат през Юни. По - късно Dreamer ще направи една по - подробна справка . Blagodaria za otzivchivostta, mai imam "begla" ideia koi e pisal ot moe ime Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Оууу на пича му е спукана работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Кажете кой е тоя да го сложим за публично назидание Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Кажете, аз ще му спамна ЛСтата за го утре от лични Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.