SnoopDogg Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 На мен не ми хареса финала.Ся ше трябва да гледам пак 2-рата част преди да ида на кино до гледам 3-тата.Иначе филма е хубав.Джони Деп > all. Да ти имам проблемите :Р иначе филмът кърти и бате Джони президент! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Имам чувството, че нарочно са избрали толкова бездарните Орландо и Кийра, за да изпъква още повече Джони(който и без това е уникален!). А иначе филма е супер, само че наистина края е много гаден, като в сериал - to be continued... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Имам чувството, че нарочно са избрали толкова бездарните Орландо и Кийра, за да изпъква още повече Джони(който и без това е уникален!). А иначе филма е супер, само че наистина края е много гаден, като в сериал - to be continued... стига бе тоя орландо игра леголас във властелина и мисля че се справи доста добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 /off За жалост повечето хора хвалят Деп от ролята му именно в Карибски Пирати, сякаш е новоизгряваща звезда, а не са запознати с творчеството му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Очаква ли се да излезе DVDRip и ако да кога ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Очаква ли се да излезе DVDRip и ако да кога ? абе отивайте на кино.филма си заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 И на кое кино го дават? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 а какво става с третата част.. филма свърши доста гадно Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 а какво става с третата част.. филма свърши доста гадно Е няма да стане за 1 месец филмът,имай търпение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 а какво става с третата част.. филма свърши доста гадно Другата година.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.