Fibaman Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 IMDb Pirates of the Caribbean : Dead Man's Chest Trailer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Гледах трейлъра. Филмът ще е размазващ. И дано тази година да е много по-добра от 2005г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 първата част беше много добра... надявам се и тази да е такава Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Ей това е филмът, който ще чакам с нетърпение да излезне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 първата част на мен лично много ми хареса....дано този ми хареса още повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 От 7-8 месеца не съм ходил на кино, но това е филм, за който ще отида Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodSmacker Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Всъщност преди да видя trailer-а по ТВ-то нямах и най-малката представа , че този култов филм ще има продължение Досега не съм гледал лош филм с Деп пък и съдейки по trailer-a смятам ,че ще е достойно продължение Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Надявам се филма да е добър поне колкото първата част GodSmacker не раз1итай само на треилърите че доста пъти са подвеждащи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Нямам търпение да излезе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Преди време някъде четох, че втора и третата част са ги снимали заедно. Според тази информация третата част трябва да излезе есента на тази година. Няколко месеца след втората част. Според imdb третата част ще излезе 2007-ма. Някой да има някаква информация за нея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Аз преди малко гледах реклама по Фокслайф и ми се стори, че ще е много добър. Но нали обикновето за трейлърите се избират най-хубавите моменти(както казва и redmadman) така че ще трябва да се гледа цялостно Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Първия филм беше много добър. Надявам се и втория да е на същото пък и даже на по-високо. И дано да излезе по кината в Пловдив на 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 аз попринцип не съм фен на такав вид филми...но този ще го гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Първата част разцепи мрака (сигурно щото бях пуснал щорите ). А дано и втората да е такава.. АРГХХХХХХХХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 5, 2006 Author Share Posted June 5, 2006 Pirates of the Caribbean : Dead Man's Chest Trailer Извинявам се , че трейлърчето го няма ама ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Първия филм беше много добър. Надявам се и втория да е на същото пък и даже на по-високо. И дано да излезе по кината в Пловдив на 7. Да , тоя филм е от малкото , които си заслужават парите за кино Captain Jack is back... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Дано излезе и в бг на 7 ми =] филмът ше е лудник! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Кога, ще го има в warez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 По кината на 7ми.. на баба Гицка кирливите грънци... днес един олигофрен в Лъки ме убеждаваше че световната премиера на филма е на 12 (WTF?!), аз му викам че е на 7ми, той не та не... то за тва киното фалира и го дават под наем. Жалко само трябва да чакаме още пет дена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 По кината на 7ми.. на баба Гицка кирливите грънци... днес един олигофрен в Лъки ме убеждаваше че световната премиера на филма е на 12 (WTF?!), аз му викам че е на 7ми, той не та не... то за тва киното фалира и го дават под наем. Жалко само трябва да чакаме още пет дена... що не отиде в Фламингото там можеше да имаш късмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 що не отиде в Фламингото там можеше да имаш късмет То и там е същото диридже Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 СЪс сигурност ще го гледам на кино. Казват по чужбината, че е бил страшно як филм. С нетърпение очаквам вече и 3тата част! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 много ме изкефи на рекламата -''What abaut Jack I can't leave without him.....Never mind lets go.'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 С нетърпение го очаквам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 що не отиде в Фламингото там можеше да имаш късмет И като иде вав фламинго какво ще стане ??? ще му кажат, 4е наистина примиерата на филма в целия свят е на 7ми .. а в българия на 12ти .. май нетрябва мн късмет за да му го кажат .. пък и невиждам смисъл да се разкарва до фламинго да си пробва късмета дали там знаят, 4е премиерата е на 7ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.