JIS Posted October 27, 2003 Share Posted October 27, 2003 kak da si napravq ekvalaizer ? 4e da si do zaki4a na stenata v staqta i da mi svetka ? kajete mi za ustroistvoto ... dali moga da si zema platka ot magazina i da si svarja lampi4kite s ji4ki samo ... kakvi lampi4ki ? ... celq eto tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 27, 2003 Share Posted October 27, 2003 Ti govorish za 4estoten analizator, ekvalaizera e drugo neshto. Potyrsi po magazinite, sam da si napravish predpolagam ne mojesh, a i shemata ne e mnogo prosta, osobeno ako iskash da e kachestven. Posledno vijdah stereo analizatori, no ne 4estotni, a takiva obiknoveni s usrednqwane namoshtnostta. Za 4estotni shte triabva da pravish 4estotni filtri, edva li ti se zanimava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted October 27, 2003 Share Posted October 27, 2003 Za da napravi6 takav analizator trqbva da 4atka6 nqkoi slojni raboti , no vse pak e vazmojno Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 27, 2003 Author Share Posted October 27, 2003 emi aide da mi obqsnite po to4no kvo da si kupq ... 4e da ne se nabutam s ne6to koeto posle da ne mi trqa... a kak vsy6tnost 6te se svarjq tova s subwoofer-a mi??? i kolonkite ? i kakvo presstavlqva toq 4estoten analizator? platka? i kade se svarzvat si4ki lampi4ki Edit: znam 4e 6te e trudno, no imam vreme i jelanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted October 27, 2003 Share Posted October 27, 2003 само че ти трябват още: знания и умения Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 27, 2003 Author Share Posted October 27, 2003 emi zatva ste vie be za da mi dadete znaniq a umeniqta 6te gi pridobiq Edit: deiba trqa si namerq avatar-4eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 27, 2003 Share Posted October 27, 2003 Prodavat gotovi analizatori, ako namerish dobre, inache shte ti triabva poialnik, tinol, kolofon, i kit za 4estoten analizator. Ako kit-a e za stereo 8-bandov naprimer, znachi shte imash 2x 8 reda s lampi4ki saotvetno za 8 4estoti. Ottam natatak shte triabva da nalepish 4astite po platkata na kit-a i da svyrjesh po shemata vsi4ko. A znaesh li kakvo e tranzistor? tam garantirano shte obyrkash polqritetite ako ne razbirash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 27, 2003 Author Share Posted October 27, 2003 a ako iskam 15 koloni s po 10 lampi4ki ??? a ne moje li da si izkaram kabel4eta ot platkata na subwoofer-a toi ima 4estoten analizator edit: a v kraina smetka i kato za na4alo moje da se zadovolq s 2koloni po 8 lampi4ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 27, 2003 Share Posted October 27, 2003 ave pi4 ne moga da razbera kakvo iskash v kraina smetka, bi li iziasnil? 15 koloni po 8 lampi, a po kakvo pravilo shte migat tezi 15x8 adjeba? imash stereo (2 kanala) i vseki moje da byde analiziran do kolkoto si iskash (8, 80, 1000) lampi. Ako si 5.1, mo jesh da imash 5 x 8(ili 1000 lampi), ama 15x8, 15 kanala otkyde gi vzemash? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 27, 2003 Author Share Posted October 27, 2003 mi huu de az kato gledam tui na subwofer-a mi ... i toi e 9 koloni pa otde gi zima ?? samo da si pusnq ICQ-to 6te mi obqsni6 po barzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.