Jump to content
BulForum.com

проблем с инсталирането на Solid Works 2004

outfaced

Recommended Posts

swproblem.gif

някой няква идея по въпроса да има ...

и също така ко ще рече следното изречение

Make sure you chose USA language in windows (codetabel 01245)

за къде става въпрос да е избран тоя английски

... . . .

..:=\^/=::=========================================================::=\^/=:..

:"" INSTALL DESCRIPTION "":

`-=//--------------------------------------------------------------------\\='

. . . ..:

1) Unrar

2) Burn

3) Make sure you chose USA language in windows (codetabel 01245)

This is a known issue for all people who are used working with SolidWorks

4) Use the serialkeys located in /crack to install

5) Enjoy.

... . . .

..:=\^/=::=========================================================::=\^/=:..

:"" LEGENDARY NEWS AND INFO "":

`-=//-----------------------------------------------------------------::-\\='

. . . ..:

ам кое точно трябва да прочета ....

единствено че не съм го записал на ЦД а го инсталирам от харда, щот разархивирах имиджите с ISObuster ... тва ли е проблема

освен тва е тая работа " This is a known issue for all people who are used working with SolidWorks" я чувам за сефте, въпреки че имам SW от версия 98

абе мое да е тъпо ... ама май наистина трябвало да е записано на CD за да се инсталира ... е ся пробвах и го мина тоя етап дето търсеше файла ... сега да намеря още два диска и да я инсталирам цялата, да видим :tongue

а за английския съм на английски ...

P.S.малей, уникално малоумен инстал ... сега от диск тръгна, вървя вървя и кат поиска втория диск и заби ... то ест аз му го давам ама то не го приема ... ей баси зора чесно

а така и аз тамън до там стигнах ...

я кажи ти как я инсталира, записа ли BIN-овете на дискове директно без да ги разархивираш, щот тва се оказа все пак един от проблемите

ne napravo gi unrar v harda i posle s virtualen disk kato daemond-tools instalirax programata ama pose mi se poqwqwa e tva ?????

THIS VERSION OF SOLID WORKS HAS BEEN COMMISSIONED PROPRLY, PLEASE CONTECT YOUR SUPPLIER

??? i pove4 ene znam kvo da praa

ей нема оправия , и като се запише на диск пак така ...

абе кой я е качил тая програма и от де я е взел, що така не работи тва баси :confused

писах на кракърите ... да видим

тц ...

Failed to deliver to 'lnd@hotbox.ru'

SMTP module(domain @194.145.63.28:hotbox.ru) reports:

host relay2.hotbox.ru says:

553 5.3.0 <lnd@hotbox.ru>... user unknown

и още едно уточнение ... като ме пита за серийните номера ми иска само тоя на основната програма , въпреки че аз му казах да сложи всички модули !!!

последна информация ... за съжаление малко неприятна

за сега няма известен работещ SW2004 ... бая народ за запецнали на същото съобщение и дори има и някой ентусиасти които се опитват да направят крак и да видят де е проблема ... пак без успех :blink:

• 1 year later...
ne napravo gi unrar v harda i posle s virtualen disk kato daemond-tools instalirax programata ama pose mi se poqwqwa e tva ?????

THIS VERSION OF SOLID WORKS HAS BEEN COMMISSIONED PROPRLY, PLEASE CONTECT YOUR SUPPLIER

??? i pove4 ene znam kvo da praa

този проблем го реших като си смених езиковите настройки на windows-a. Всичко трябва да е на english. Иначе версията на Warez-а работи идеално. Ама много рам гълта това нещо 113MB само с празен документа :sick :sick :sick

В data.bg има крак едно Zip-че точно за SP0.Пишете в търсачката SolidWorks и търсете SolidWorks 2004 Office Pro Service Pack 0 Crack and Serials.Той кракът е малко откачен , щото вади едни маймуни , обаче няма проблем работи.Само в полето дето пита за директорията на програмата напишете правилния път , най-вероятно ще ви се наложи само да смените устройството Х: дето там си го изписва с буквата на вашето логическо устройство.След това само щракайте средния бутон със стрелкичката.

• 2 years later...

В регионалните настройки на Regonal options -> Standarts and formats трябва да е на English (United States), а всичко останало може да си го оставите на български. При мен така се оправи, заедно със

serial :7606 0905 3907 7963

code:YD4LR98P

за Solidworks Office Pro 2004.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...