k-otixxx Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Поради големите проблеми с малките субтитри при възпроизвеждане на Divx филми на домашните ДВД плеъри,поради некадърно направен фърмyеър, решението е графичните субтитри.Тези събтитри не са текстови а както на оригиналните ДВД та графични.Това предопределя и решение на проблема и с кирилизирането на субтитрите при повечето плеъри,които не поддържат кирилица.Та решението е много просто.Avisub.Тази програмка прави .srt и .sub файловете в графичен вид и ги вгражда в DIVX опаковка(container).При това най-хубавото е че не прекодира картината наново и субтитрите могат да се изключват от дистанционното.Самата операция трае не повече от 5 минути на филм.Това е.Четете и пробвайте,няма да съжелявате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 И какво трябва да потдържа player-a за да може да пусне тези субтитри? You can watch yours divx films with subtitles on your divx6 compatible hardware player ! и в този момент моя plаyer отпада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Ми да , дано стане , примерно моя player е в гъ*а и пуска субтитрите ама са супер малки , с това ако снате ще е супер! Сега ще го пробвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Sega e svaliam...a mojesh li da obiasnish malko po podrobno kak se raboti s tazi programka...niakakvi osobenosti!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted February 5, 2006 Author Share Posted February 5, 2006 Ми плеърите от серията на Нео ги поддържат PDX77 и M51 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 тествах добър резултат се получи , за съжаление не конвертира някои тагове в субтитрите като : {y:i} ма с малко ръчно махане става ... или съобщенията за много дълги изречения блях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.