Jump to content
BulForum.com

Online Radio @ Evrocom!

ZGAN

Recommended Posts

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply
  • 2 months later...
A защо постоянно ми прекъсва

Предполагам, защото сваляш/ъплоудваш и заемаш връзката си. Радиото в момента е с ъптайм около 2 дни, което значи, че прекъсвания по него не е имало през последните 48 часа.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Начи гледам имате интерес към SO 90's .Скокна ми една идея но искам да се заяви ,как да кажа ,че ще има кой да слуша:)?! Та имам доста як материал който може да се миксира тука идните дни става въпрос са еуроденс хитове от 90'те мисля да се класирам в 3-4 часа дължина на микса ,разбира се ще обхваща само дъ бест ..и да речем да да изберем ден за слушане ,не се хваля просто така ми се ще да стане ...та казвайте ще слушате ли и ли не :)...уговорено е с вещите лица ,че ако има интерес ,ще се пусне по радиото. :)

Начи гледам имате интерес към SO 90's .Скокна ми една идея но искам да се заяви ,как да кажа ,че ще има кой да слуша:)?! Та имам доста як материал който може да се миксира тука идните дни става въпрос са еуроденс хитове от 90'те мисля да се класирам в 3-4 часа дължина на микса ,разбира се ще обхваща само дъ бест ..и да речем да да изберем ден за слушане ,не се хваля просто така ми се ще да стане ...та казвайте ще слушате ли и ли не :)...уговорено е с вещите лица ,че ако има интерес ,ще се пусне по радиото. :)

недей питай ще слушаме разбира се. само да е събота и неделя след 8-9 часа примерно :punk :rolleyes: и пуснете радиото на 128kb :D

Последва една мащабна реконструкция на заготовки тъй като е доста по одобно :)..миксинг стайл=олд скуул ..демек познатия рафкът:

песен1----->||<-----2песен...без файд (поне тва преобладава)

..а не:

песен1--<-------->--2песен.

Друго интерсено може да се чуе от 140 и кусур удара в минута прао на 100 :D..2 часа и малко дължина ,средно на песен около 30 секунди..броя им е неизвестен приблизително 400 хит трака и отгоре май :)... от 90 до 99 година..

ай кажете кога да се пуска?

Добре значи ,неделя (03.27) с евентуално повторение :P.

Сикуенс игнишън стартс @ 18:00

01-warez.ru_90's_hitmix_selection_part-1.mp3 94:25 sec.

02-warez.ru_90's_hitmix_selection_part-2.mp3 94:25 sec.

Eto edno On-line radio s lozung:"DOLU CHALGIATA!"

Priatno Slushane

Eй тва радио е много готино ,слушам го от два часа наобяд.Айди който може да ме поздрави с едно парче/pretty fly/ :) :)

AAAAAAAAAAAAAAa,THANKS,,,KISSSEESSSSESESSS

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...