Jump to content
BulForum.com

Online Radio @ Evrocom!

ZGAN

Recommended Posts

Малко офтопик..

Не мога да си обясня каква е тази политика на евроком, на домашния потребител да засича,

а извън мрежата да не засича :)

вярно че тук може би връзката е по добра от тази на домашните потребители на евроком,

но.. за кого по дяволите е направено това радио ;)

даже си пише на stream-a че е 'private'..

pri mene pyk s radioto nikoga ne e imalo problemi daje i kogato svalqm po dva tri filma

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

dX, радиото излъчва на 96Кв, което означава, че при най-евтината тарифа - Д , със скорост 128Кв, трябва да върви перфектно. И наистина е така!

аз гледам само какво е писано :)

скоро не съм бил на евроком интернет.. не знам как е,

но гледам че имаше оплаквания :)

и ми стана интересно.. все пак това радио е пуснато за потребителите на евроком..

ако на тях им сече.. де да знам ;)

Послепис: одеве са разбих.. от смях ;)

как може в 9:30 сутринта да пуснете Моцард бе !?!? :blink: :punk

Послепис: одеве са разбих.. от смях ;)

как може в 9:30 сутринта да пуснете Моцард бе !?!? :blink: :punk

-------------------------------

Аз пък бих се разбил от смях и от яд ако пуснат чалга по което и да е време на денонощието.Отврат направо.

-------------------------------

Аз пък бих се разбил от смях и от яд ако пуснат чалга по което и да е време на денонощието.Отврат направо.

Пускали сме. Просто напоследък не е пускано.

Пускали сме. Просто напоследък не е пускано.

-------------------------------------------

С цялото ми уважение, благодаря за това, че скоро не ми се налагало да слушам чалга.Дано и занапред да не ми се наложи.

:P

Neska ima Psychedelic Party v Vodnata palata....ako nqkoi nqma pari da ide da si pusne radioto...imam da izvartq 2-3h muzika.

NB! Psychedelica ne e HOUSE i ne e tova koeto ste chuvali po diskotekite !!!!!!!!

Знам, че не е това мястото. Ама искам да попитам каква беше програмата за online radio.

10x предвърително!

А защо по дяволите не ще да ми тръгне проклетото радио?Тъп ли съм,че да не мога да се оправя,радиото ли е спряно? :angry1

Ни през медиа плейър,ни през уинамп,ни през "Селената" :lol: :angry1

posledno raboti li radioto kam dne6na data 08.11.2004 ili do men ne dostiga multicast-a

6tot Zinf se ma4i da buferira izvestno vreme i se otkazva

i interesna rabota probvah drugi online radiostantsii i pak ne moga da gi otvorq s Zinf a da re4em s linux-kiq kaffeine gi otvarqm normalno , nqkoy nqkvi linux idei ?

posledno raboti li radioto kam dne6na data 08.11.2004 ili do men ne dostiga multicast-a

6tot Zinf se ma4i da buferira izvestno vreme i se otkazva

i interesna rabota probvah drugi online radiostantsii i pak ne moga da gi otvorq s Zinf a da re4em s linux-kiq kaffeine gi otvarqm normalno , nqkoy nqkvi linux idei ?

Multicast-а е спрян от много време.

През следващите дни ще има 80's Greatest Hits :D. Ще бъдат пуснати денс и поп парчета. Основно ще бъде наблегнато на 80-те но ще има и някой от 90-те. Допълнително ще напиша кога ще е.

Обещания ден с пускането на рок балади не съм го забравил. Просто изисква повече време за да се подготвя.

П.С.

Приемам предложения за песни които да бъдат пуснати. Пишете ЛС.

През следващите дни ще има 80's Greatest Hits :D. Ще бъдат пуснати денс и поп парчета. Основно ще бъде наблегнато на 80-те но ще има и някой от 90-те. Допълнително ще напиша кога ще е.

Айде направи го някоя Събота или Неделя, че през седмицата бачкам и не съм си в нас пък това не искам да го изпусна :punk

Айде направи го някоя Събота или Неделя, че през седмицата бачкам и не съм си в нас пък това не искам да го изпусна  :punk

Тази събота 4.XII ще бъде, само допълнително ще напиша и часа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...