motorista-R1 Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Eййй луди песни само така пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Това беше от мен за днеска . До няколко дена ще има подготвен специален плейлист от мен и един друг потребител от форума който засега няма да издавам . Надявам се на всички да са им харесали песните. Особено последната . Eййй луди песни само така пич Мерси . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Поради увеличението на 'достъпна' тарифа радиото вече се излъчва на 80kbps вместо на старите 56kbps. Поради не знам си кое по ред увеличение на тарифите радиото вече се излъчва на: 112kbps, 44khz, Stereo, което прави някъде към 14.5 кбайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Днеска от 14:30 до 17:30 ще бъде пуснат плейлист подготвен от vinyl_master. Ако ми остане време ще пусна и няколко песни подбрани от мен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 В стил Oldschool Dance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Не знам при вас как е но при мен на Достъпна тарифа много здраво ми сече радиото и не мога да слушам нормално и за да няма глупави въпроси от сорта : Спрял ли съм download-а ? Отговора е че изобщо не свалям от 2-3 дена и не съм хост-нал някъф сървър който да ми дърпа трафика и съм сам в мрежата няма друго ПЦ. А средната ми скорост е 13,5 КБ/с. Преди увеличението всичко си беше точно и слушах радиото перфекно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Аз сега слушам някакво щатско радио на 128кбит/с стерео. Трафика е около 18КБ/с. Така, че е нормално да ти сече. /// упс. Дреамер ти е казал 14.5 КБ/с Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 И аз съм на достъпна но нямах вчера проблеми ,неска ще видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Не знам при вас как е но при мен на Достъпна тарифа много здраво ми сече радиото и не мога да слушам нормално и за да няма глупави въпроси от сорта : Спрял ли съм download-а ? Отговора е че изобщо не свалям от 2-3 дена и не съм хост-нал някъф сървър който да ми дърпа трафика и съм сам в мрежата няма друго ПЦ. А средната ми скорост е 13,5 КБ/с. Преди увеличението всичко си беше точно и слушах радиото перфекно. Постоянно ли ти накъсва или от време на време? Защото имам проблеми в известни периоди и накъсването се получава при мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Az v4era re6ih da vidq dali e hibavo tva radio i mnogo se zaribih!!! Na dostapna + sam si i ba4ka prosto idelalno!!Par4etata koito se puskat me kefqt mnogo!!Davaite taka i za napred !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Радиото работи перфектно, но е около 17-18КБ/с трафика. (не мога да го измеря точно, че гледам на рутера трафшоуа). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Хайде да чуем още впечатления от хора на достъпна - ако не може да се слуша наистина ще върнем на 96кбпс, което е пак много добре. xiT, а като спреш радиото и видиш рутера там дава ли ти 2-3к без да правиш нищо ? При мен самият upload е 15к от машината значи определено радиото изисква по-малко от 15к (останалото е други неща, които ползват upload-а от пц-то). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Хайде да чуем още впечатления от хора на достъпна - ако не може да се слуша наистина ще върнем на 96кбпс, което е пак много добре. xiT, а като спреш радиото и видиш рутера там дава ли ти 2-3к без да правиш нищо ? При мен самият upload е 15к от машината значи определено радиото изисква по-малко от 15к (останалото е други неща, които ползват upload-а от пц-то). <{POST_SNAPBACK}> Ami na men mi raboti perfecno na dospupna sum.Dreamer,tova purvoto ti izrechenie beshe shega nali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Кое да е шега, че може да го върнем от 112кбпс на 96кбпс? Ако много хора на достъпна имат оплаквания няма как... първоначално като заработи радиото достъпна беше 4к. Качеството на излъчване бе: 56кбпс, моно (22 или 44кхз). След това стана 64кбпс... мина се на стерео 80кбпс, 44кхз... и сега 96кбпс / 112кбпс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Ми да си кажа не е постоянно а от време на време примерно когато започна блока подготвен от vinyl_master ми насичаше но примерно преди малко 30 мин си го слушках перфекно с по 1 до 2 накъсвания на парче. Иначе ще помоля @vinyl_master ако може да предостави плеилиста с песните които са били пуснати днес та да може да си ги дръпнем Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Плейлиста заедно с линкове към песните е готов. Ще го постна веднага щом спра да излъчвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Playlist Песните ще могат да се свалят само през следващите 2 дена. След това ще бъдат изтрити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 PlaylistПесните ще могат да се свалят само през следващите 2 дена. След това ще бъдат изтрити. <{POST_SNAPBACK}> Mersi za pesni4kite!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 За следващите дни ще следва едно маратонче с рок балади. Golden Hits . Също ще влязат и някои метал балади в списъка. Основната тема ще е балади . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 За следващите дни ще следва едно маратонче с рок балади. Golden Hits . Също ще влязат и някои метал балади в списъка. Основната тема ще е балади . <{POST_SNAPBACK}> Туй нема да го изпусна Само кажи от кога почвате Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Туй нема да го изпусна Само кажи от кога почвате Ще постна поне няколко часа по рано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 PlaylistПесните ще могат да се свалят само през следващите 2 дена. След това ще бъдат изтрити. <{POST_SNAPBACK}> mnogo gotin playlist sq produljawaite v sustiqa duh Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 20, 2004 Author Share Posted October 20, 2004 Ya radioto rabotilo...chudq se koga shte potormoza taksoplaticte s goa ? Ari puskaite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 a we pi4ove nqkoi znae li dali 4ovek moi sam da si naprai online radio Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Малко офтопик.. В момента съм на работа, в една зала от мрежата langame.net.. Залата се казва МРЕЖАТА, намира се точно до тунела, и.. мисълта ми беше, че тук радиото не засича, ама грам! Не мога да си обясня каква е тази политика на евроком, на домашния потребител да засича, а извън мрежата да не засича вярно че тук може би връзката е по добра от тази на домашните потребители на евроком, но.. за кого по дяволите е направено това радио даже си пише на stream-a че е 'private'.. иначе.. това че плейлистата е на random се усеща доста осезателно някой си е пуснал winamp-a със plugin-че за shoutcast.. ебати DJ-ите Някъде..някой беше писал да пуснете mp3PRO, това не е лоша идея.. и само като коментар ще добавя, че... не.. няма смисъл нека да си мисли че JetAudio r0x.. и последно.. ако някой наистина се интересува как се пуска онлайн радио, да се разходи до google.com, там пише всичко ;-) (бел. ред: http://www.shoutcast.com) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.