tabasko Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Moje li malko pomosht?Nemoga da slusham radio on-line zashto se poluchava taka nyakoy mojeli da mi pomogne,mislya che e ot nastroykite no ne znam kak da gi naglasya? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Moje li malko pomosht?Nemoga da slusham radio on-line zashto se poluchava taka nyakoy mojeli da mi pomogne,mislya che e ot nastroykite no ne znam kak da gi naglasya? <{POST_SNAPBACK}> настройките на кое давайте малко повече инфо ние не четем мисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Kakво му е трудното да слушаш радио он лайн. Избираш си линка. Save Target As...или с флашгет го сваляш и с Winamp или Musicmatch Jukebox слушаш или каквото използваш там. Ako не става пробвай с друго радио. Може за момента да няма връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Tva radio slusha li go nqkoi izobshto? V smisyl dali moje da go slusha shtoto az v momenta ne moga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Retro weekend как ви звучи? Тази седмица ще бъде . 48 часа нон-стоп ретро хитове от 80-те и 90-те. Dance ще има в изобилие . Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Retro weekend как ви звучи? Тази седмица ще бъде . 48 часа нон-стоп ретро хитове от 80-те и 90-те. Dance ще има в изобилие . Началото ще бъде тази събота(23 Юли) в 11:30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Идеята е наистина добра. Трябва даже по-често да правите такива работи през уикендите и да има малко разнообразие. Един път за рок, друг път за диско, а бе всеки стил да си има определен уикенд в който се пуска само той. И имам само една забележка. Само стари чалга парчета пускате и не са много на брой. И трябва инфото им да е на латиница, че като пуснете такава на уинампа ми се изписва яяяяяяяя. Също така предлагам след 22-23 часа, да се пуска само чалга, защото тогава душата се отпуска от вкарания градус и набляга основно на тази музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Началото ще бъде тази събота(23 Юли) в 11:30. <{POST_SNAPBACK}> малко раничко ми идва, ама ще се включа като стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Абе много накъсва звука на радиото бе хора... Връзката си стои, но звука е ужасен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Абе много накъсва звука на радиото бе хора... Връзката си стои, но звука е ужасен... <{POST_SNAPBACK}> да бе хора нещо ми зарежда непрекъснато. не мога да слушам повече от 1-2 секунди проблема в моя телевизор ли е или нещо със сървъра не е наред Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Някой друг да има този проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Някой друг да има този проблем? <{POST_SNAPBACK}> netrootbg не знам ти ли направи нещо, но се оправи много яки песнички, евала Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Дам аз направих нещо което трябваше и по рано . Извинявам се за прекъсванията до момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Дам аз направих нещо което трябваше и по рано . Извинявам се за прекъсванията до момента. <{POST_SNAPBACK}> На мен ли така ми се струва или пак няма радио Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 На мен ли така ми се струва или пак няма радио Съвръва го няма никакъв . Ще видя дали ще се намери някой да го оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 ОК. Аз ще проверявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Хе хе. Ами това е защото явно компютъра от който се пуска музиката се е рестартирал. Някой трябва да бръкне в програм файлс, папката Shoutcast и да цъкне на sc_serv.exe, за да тръгне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Хе хе. Ами това е защото явно компютъра от който се пуска музиката се е рестартирал. Някой трябва да бръкне в програм файлс, папката Shoutcast и да цъкне на sc_serv.exe, за да тръгне. <{POST_SNAPBACK}> Явно радиото ще е на линия утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 ICY 401 Service Unavailable icy-notice1:SHOUTcast Distributed Network Audio Server/win32 v1.9.5 icy-notice2:The resource requested is currently unavailable Кога евентуално ще тръгне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refuse Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Сериозно кога евентуално ще тръгне? Горя от нетарпениии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.