Jump to content
BulForum.com

Online Radio @ Evrocom!

ZGAN

Recommended Posts

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply
Moje li malko pomosht?Nemoga da slusham radio on-line zashto se poluchava taka nyakoy mojeli da mi pomogne,mislya che e ot nastroykite no ne znam kak da gi naglasya?

настройките на кое :confused давайте малко повече инфо ние не четем мисли :blink:

Kakво му е трудното да слушаш радио он лайн. Избираш си линка. Save Target As...или с флашгет го сваляш и с Winamp или Musicmatch Jukebox слушаш или каквото използваш там.

Ako не става пробвай с друго радио. Може за момента да няма връзка.

• 3 weeks later...

Tva radio slusha li go nqkoi izobshto? V smisyl dali moje da go slusha shtoto az v momenta ne moga.

• 2 months later...

Retro weekend как ви звучи?

Тази седмица ще бъде :D. 48 часа нон-стоп ретро хитове от 80-те и 90-те. Dance ще има в изобилие :).

Retro weekend как ви звучи?

Тази седмица ще бъде :D. 48 часа нон-стоп ретро хитове от 80-те и 90-те. Dance ще има в изобилие :).

Началото ще бъде тази събота(23 Юли) в 11:30.

Идеята е наистина добра. Трябва даже по-често да правите такива работи през уикендите и да има малко разнообразие. Един път за рок, друг път за диско, а бе всеки стил да си има определен уикенд в който се пуска само той.

И имам само една забележка. Само стари чалга парчета пускате и не са много на брой. И трябва инфото им да е на латиница, че като пуснете такава на уинампа ми се изписва яяяяяяяя.

Също така предлагам след 22-23 часа, да се пуска само чалга, защото тогава душата се отпуска от вкарания градус и набляга основно на тази музика. ;)

Абе много накъсва звука на радиото бе хора... Връзката си стои, но звука е ужасен... :(

да бе хора нещо ми зарежда непрекъснато. не мога да слушам повече от 1-2 секунди :cry проблема в моя телевизор ли е или нещо със сървъра не е наред :confused

• 3 weeks later...
На мен ли така ми се струва или пак няма радио :confused

Съвръва го няма никакъв :(. Ще видя дали ще се намери някой да го оправи.

:D Хе хе. Ами това е защото явно компютъра от който се пуска музиката се е рестартирал. Някой трябва да бръкне в програм файлс, папката Shoutcast и да цъкне на sc_serv.exe, за да тръгне. ;)

:D Хе хе. Ами това е защото явно компютъра от който се пуска музиката се е рестартирал. Някой трябва да бръкне в програм файлс, папката Shoutcast и да цъкне на sc_serv.exe, за да тръгне. ;)

Явно радиото ще е на линия утре :)

• 7 months later...
ICY 401 Service Unavailable icy-notice1:

SHOUTcast Distributed Network Audio Server/win32 v1.9.5

icy-notice2:The resource requested is currently unavailable

Кога евентуално ще тръгне?

• 5 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...