Evil LenoRe Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 в каква последователност трябва да свържа кристалите на 18-то ниво където се биеш с всички босове ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Минималното изискване да се мине нивото е да се свърже "пръстен" от кристалите. Гледаш кои образуват такъв пръстен и ги търсиш Няма значение в какъв ред се минават. Ако ги минеш всичките, дава blue orb fragment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelseafc Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Някои може ли да ми каже от каде мога да си сваля някакав hack че ми е прекалено трудна играта,благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Някои може ли да ми каже от каде мога да си сваля някакав hack че ми е прекалено трудна играта,благодаря предварително Цък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 ся се бия се с едни двама дето единия е с огнен меч а другия със син и се ме убиват ,тъкмо убия парвия и после другия кат вземе двата меча ме убива много бързо ,имат ли някаква система ? И аз съм там и не мога и не мога да ги мина.Все ме убиват...Някой да има идея как да ги убия по лесно.Знам че трябва да ги оставя на малко кръв и тогава да ги убия но ми е трудно да ги източа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 червения меч се убива с Cerberus. После сменяте на Rebellion и пуцате по ледения меч. Препоръчвам ви да се връщате назад между нивата в началото да си съберете достатъчно червени орбове за ъпгрейд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSeZa Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Здравейте! Разбирам, че все още има хора като мен с по-слаби компове които играят DMC3... Моля някой от вас, който е превъртал играта или поне е по-напред от мен (аз съм на 5-та мисия) да ми каже какво трябва да правя, щото се въртя от 3 дена в тая висока кула и не ми идва на ума, къде аджеба трябва да се сложи оня скиптер (или нещо подобно) за да продължа напред... Онази светлинка вече я поставих на камъка на най-горния етаж на стълбището и ми се отвориха стените за да взема скиптера и после какво... ??? Ще се радвам много някой да помогне, щото съм се надъхал да я превъртя тая игрица... зарибена е EDIT: Прегледах цялата тема за играта и само на едно място се споменава нещо по-така за 5-та мисия, но на мен не ми върши работа, щото не съм точно до там, а една стъпка по-назад :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 някой да ми качи DX 10 cracka че съм изтрил исото и сега не мога да си намеря краче да поиграя тъйкато смених бозата\ Упс съжалявам обърках темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSeZa Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Намерих начина за 5-та мисия, вече съм на 7-ма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Намерих начина за 5-та мисия, вече съм на 7-ма На тоя въпрос съм отговарял поне два пъти досега . За пета мисия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.