EazY-E Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Тва за кой път го прочитам от теб.. взе да ми се гади вече, а това че ти не можеш да играеш с keyboard не означава, че не може. Ходи да си играеш с дуалшок 2 аз нали съм балук ще се набирам на keybord-а точка по въпроса. на мен пък ми се гади като чета че играта се играела пълноценно с клавиатура.квото и да си говориш не е така и тва ше го потвърдят 99 % от хората превъртяли играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 на мен пък ми се гади като чета че играта се играела пълноценно с клавиатура.квото и да си говориш не е така и тва ше го потвърдят 99 % от хората превъртяли играта А какво значение има как се играела играта с или без клавиатура... Ти си я играеш без, ние със... всеки с каквото може... Ама това да повтаряш на всяка страница (че понякога и по два пъти) едно и също нещо си е признак за нещо (ти се сети сам за какво)... Аз вече свикнах с клавиатурата и се оправям перфектно с голяма част от комботата... Е, болят пръстите после, но то не може без жертви А и отделно никъде не е казано, че някой е играе пълноценно... Ти откъде знаеш, че я играеш пълноценно? Я всеки да си я играе както може и с каквото разполага и да спре да завижда на другите Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Между другото trickster е най тъпия но най ефективния стил.Аз залагах на него.Swordsmaster най кефи иначе.. За управлението ... все едно да кажеш че с джойстик се играе добре екшън от първо лице(аналогия правя) Ако пробвате с джойстик ще видите че е по яко на дмц Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Между другото trickster е най тъпия но най ефективния стил.Аз залагах на него.Swordsmaster най кефи иначе..За управлението ... все едно да кажеш че с джойстик се играе добре екшън от първо лице(аналогия правя) Ако пробвате с джойстик ще видите че е по яко на дмц nz men mi e lesno s klaviatura se 6a mi e taia i GOD OF war sam ia prevartal na NOVATA otkliu4enata sled prevartaneto trudnost ( demek s djoistick) i chaos legion na nai visokata s klaviatura ^^ se mi e taia Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Как така god of war с клавиатура.Тя е само за playstation 2 --> само с джойстик gow сравнена с dmc донякъде е по-забавна ,но пък управлението на dmc е много по разполагащо към бесен екшън Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Как така god of war с клавиатура.Тя е само за playstation 2 --> само с джойстик neeeee -> god of war s djoistik CHAOS LEGION -> klaviatura i kazvam 4e vazmojno nai trudnoto sam gi prevartal tai4e i po dvata na4ina toia tip igri moga da gi cakam ^^ s netarpenie 4akam DMC4 i God Of War 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 едно въпросче.. може ли някой разбирач да ме светне номерацията на бутончетата.. на тъпия туториъл пише само "6", "1", "2" и тн. ми мноо хубаво ама кой номер за кой бутон е? някой може ли да помогне малко EDIT: ок няма нужда от помощ.. и сам успях да разбера кой бутон кой е... PS: keytweak ftw!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Играта е много добра. Обаче - с геймпад. Разликата между геймпада и клавиатурата наистина се усеща. Пробвах и по двата начина. Но все пак, друга толкова динамична игра за ПЦ не съм виждал. Дори и некадърния порт, не може да я опорачи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Gamepad-a ne raboti kakto trqbva s igrata ,kakvo da napravq ,nqkakvi nastroiki ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Въпрос за тези, които са превъртяли играта.Нали след като убиеш онези двамата братя и от тях взимаш 2 меча-огнен и леден можеш веднага да си ги пуснеш, т.е натискаш Q и ги пресменяш.Питам, защото при мен не се получава, защото май бъгнах играта Вече разбрах как става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 А бе на 5то ниво съм там със огнената врата кво трябва да направа за да е отключа .... Минах палячото ама след тва незнам кво да правя ?!?!?! някви идей Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Ако 5-то ниво е една висока стая. В която има една жълта зелена и синя врата - След като вземеш предметите и ги поставиш по местата им, е нормално да забиеш. Просто щото и през ум няма да ти мине да се върнеш на мястото къде се срутва един мост първия път и да тръгнеш през дупката. Тоя път няма да паднеш. А огнената врата се отваря по късно. Към 10-11 мисия мисля че беше. П.С Дано да съм се сетил за правилно къде си забил, щото иначе само дрънкам глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Ако 5-то ниво е една висока стая. В която има една жълта зелена и синя врата - След като вземеш предметите и ги поставиш по местата им, е нормално да забиеш. Просто щото и през ум няма да ти мине да се върнеш на мястото къде се срутва един мост първия път и да тръгнеш през дупката. Тоя път няма да паднеш. А огнената врата се отваря по късно. Към 10-11 мисия мисля че беше. П.С Дано да съм се сетил за правилно къде си забил, щото иначе само дрънкам глупости. по тоя мост нали паднах бих се с някви зли ..... след тва ми пусна дупка и си отидох на на вратите до сега намерих една бяла светлинка дето се качвах на най високото и слойих там ... обаче другите работи незнам къде са ... смисъл такъв че съм обиколил цялата сграда и не намерих други такива .. ако се сетиш ще съм ти много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Някой може л ида ми каже как да си пусна 2-та меча който взех от двамата братя .. Научих скиловете но не ми ги показва да ги пусна .. ?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Ех Преди мисията отиваш на Customize. Даваш на Equip или Devil Arms и там избираш Agni&Rurda. Понеже може да носиш само по 2 оръжия трябва да оставиш или Cerberus или Rebellion. Препоръчвам ти да оставиш Cerberus. Rebellion е може би най-доброто оръжие в играта. После избираш Cerberus и то го сменя с Agni&Rurda P.S Понеже гледам, че честичко забиваш, а не мога да отговоря на всеки твой въпрос - ето ти Walkthrough Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Ех Преди мисията отиваш на Customize. Даваш на Equip или Devil Arms и там избираш Agni&Rurda. Понеже може да носиш само по 2 оръжия трябва да оставиш или Cerberus или Rebellion. Препоръчвам ти да оставиш Cerberus. Rebellion е може би най-доброто оръжие в играта. После избираш Cerberus и то го сменя с Agni&Rurda P.S Понеже гледам, че честичко забиваш, а не мога да отговоря на всеки твой въпрос - ето ти Walkthrough Забивам защото видях лесното някой да ми казва кво да правя в играта и нали изнаеш .. то кат се свикне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 може ли да си запаметя играта в средата на някоя мисия щото ми дава все отначалато на мисията ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 може ли да си запаметя играта в средата на някоя мисия щото ми дава все отначалато на мисията ? Ако си започнал с Yellow не може. С Gold май ставаше тоя номер, но не съм пробвал никога. Иначе ако имаш yellow orb и умреш, можеш да се съживиш на последния checkpoint. PS Брех тоя very hard вярно е very hard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Ако си започнал с Yellow не може. С Gold май ставаше тоя номер, но не съм пробвал никога.Иначе ако имаш yellow orb и умреш, можеш да се съживиш на последния checkpoint. PS Брех тоя very hard вярно е very hard ми то там нали има едно save data то закакво е?аз си мислех че е уж да си запаметя играта до мястото кадето сам стигнала ама не става дава пак отначалото на мисията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Save Data запаметява броят на взетите red orbs, взетите blue orb fragments (blue orbs), използваните зелени, лилави etc. orbs, както и екипираните оръжия. Общо взето то се използва, когато вече е врътната играта и искаш да си "ъпгрейднеш" Данте (или Върджил) докрай. Това става като събереш всички сини сфери (hp bar-а става 2 реда), имаш 9 devil trigger точки, всички стилове са ти level 3 и всички умения са научени Та например искаш да вземеш скрит blue orb fragment или да разбиеш пропуснат combat adjuticator, или пък да минеш някоя тайна мисия и след това не ти се довършва нивото -> Save Data и Quit Mission Между другото играта си се играе перфектно с пад. Друг е върпосът, че не е напъно съвместима с всички падове и на моя трябва да управлявам героя с "дясната ръчка" вместо с лявата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Save Data запаметява броят на взетите red orbs, взетите blue orb fragments (blue orbs), използваните зелени, лилави etc. orbs, както и екипираните оръжия. Общо взето то се използва, когато вече е врътната играта и искаш да си "ъпгрейднеш" Данте (или Върджил) докрай. Това става като събереш всички сини сфери (hp bar-а става 2 реда), имаш 9 devil trigger точки, всички стилове са ти level 3 и всички умения са научени Та например искаш да вземеш скрит blue orb fragment или да разбиеш пропуснат combat adjuticator, или пък да минеш някоя тайна мисия и след това не ти се довършва нивото -> Save Data и Quit Mission Между другото играта си се играе перфектно с пад. Друг е върпосът, че не е напъно съвместима с всички падове и на моя трябва да управлявам героя с "дясната ръчка" вместо с лявата аха сега разбрах мерси и аз играя с пад обаче посоките ги оправям с клавиатурата ,а другите бутони с пада Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 ся се бия се с едни двама дето единия е с огнен меч а другия със син и се ме убиват ,тъкмо убия парвия и после другия кат вземе двата меча ме убива много бързо ,имат ли някаква система ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 ся се бия се с едни двама дето единия е с огнен меч а другия със син и се ме убиват ,тъкмо убия парвия и после другия кат вземе двата меча ме убива много бързо ,имат ли някаква система ? Има. Опитай да ги оставиш и двамата на по много малко кръв и чак тогава убивай единия, а после и другия. Така втория няма да може да вземе двата меча(обикновено след минута от смъртта на пъврия). Не е кой знае колко трудно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Има. Опитай да ги оставиш и двамата на по много малко кръв и чак тогава убивай единия, а после и другия. Така втория няма да може да вземе двата меча(обикновено след минута от смъртта на пъврия). Не е кой знае колко трудно оо мерси минах го ся съм стигнала до една с едни прилепи ,исках да питам има едни статуи дето са с едни огньови и се казват combat adjucator как мога да ги поместя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Combat Adjuticator-ите дават bluе orb fragments като ги разбиеш. Трябва да им правиш комбота. Общо взето тактиката е еднаква - обикновено тройно комбо, напред и удар, назад и удар, ако има - настрани и удар, скок и удар (ако си със стил swordmaster може да вмъкнеш някъде и специалните удари на стила). После повтаряш всичко отначало, като гледаш да не пада style meter-a Така докато не изгаснат всички огньове. Колкото са повече огънчетата, толкова повече трябва да млатиш (и нерви да изхабиш). Естествено най-голяма мъка е като трябва да се направи SSStylish... След 20-тина опита ще усетиш как да "задържаш" стила Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.