Jump to content
BulForum.com

Devil May Cry 3: Dante's Awakening

Lil Scrappy

Recommended Posts

А някои все пак може ли да каже минималните изисквания? Щот щайгата ми не е от най-добрите и издъхва . Пък не ми се тегли цяло ДВД за тоя дет духа

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply
А някои все пак може ли да каже минималните изисквания? Щот щайгата ми не е от най-добрите и издъхва . Пък не ми се тегли цяло ДВД за тоя дет духа

MINIMUM SPECIFICATIONS

Supported OS:Microsoft® Windows® 2000/XP

Processor:Intel® Pentium® III 1GHz

RAM:256MB

Video Card:128MB DirectX®9.0c-compliant graphics card/

Shader2.0 or more

Sound Card:DirectX®9.0c-compliant sound card or more

але хора подкарвам играта ама като почна мисията и ми дава черен екран и не виждам нищо може ли това да ми е от видео карта GeForce MX 440, 64 МB, 1.84GHz i 512 MB RAM

Ако някой знае как да се оправи да ми пише!!!!!!!!!!!!! :pirate :confused

абе нещо не мога да намеря крака.свалил съм двд версията.моля помагайте :)

Е то няма крак :D

вече има :unsure: :D

гледам,че има вече излезнал релииз на RELOADED хайде някой, който го има да сподели с нас,простосмъртните потребители на клонинга, кракчето да може и ние да играем без DVD и без да правим още 4гб трафик :)

MINIMUM SPECIFICATIONS

Supported OS:Microsoft® Windows® 2000/XP

Processor:Intel® Pentium® III 1GHz

RAM:256MB

Video Card:128MB DirectX®9.0c-compliant graphics card/

Shader2.0 or more

Sound Card:DirectX®9.0c-compliant sound card or more

Мерси. Би трябвало да върви добре значи. Ама да не забравяме, че е порт. Кой знае :)

Еха, превъртях я. Уникална игра, просто нямам думи. Сега играя с Vergil - няма кой да ме спре, тоя герой е най-якия в играта ве хора. Като посече веднъж с меча и ако са ви заобградили всички ги бута :punk И имате магия, кадето ви заобикалят 4 меча и секат наред каквото се доближи. Аре дано всики я превъртите gl ;)

гледам,че има вече излезнал релииз на RELOADED хайде някой, който го има да сподели с нас,простосмъртните потребители на клонинга, кракчето да може и ние да играем без DVD и без да правим още 4гб трафик :)

Заповядай простосмъртни потребителю :)

http://adart.hit.bg/DMC3SE.rar

Не е задължително да дърпаш Reloaded версията.

tva 6a e ludnica razmazah se na CHAOS LEGION sea i na tva sa razmaja :) edin vapros : a ue nali v main menuto kat 4aka6 po4va parvoto film4e det sa biat dvamata bratia sled tva pak 4aka6 po4va drugo film4e i tam ima naikfa iaka muzi4ka (mislia 4e e sa6tata kato battle muzikata) niakoi moje li da mi kaje (makar 4e MNOOOOOGOOOO dalboko se samniavam niakoi da znae ) koia e taia pesen ^^ znam 4e e absurdno da se razbere ili znae ama pitam nz moje niakoi da se e pointeresuval pove4e i da e razbral

Е, на предната страница ги пише де...

А иначе с клавиатурата е голяма мъка, но се свиква :)

Da ue osobeno kat si prevartial CHAOS LEGION na nai visokata trudnost ;)

P.s. A UE PODIAVOLITE KAK SE IZLIZA NORMALNO OT TAIA IGRA ?!?! tia napravena za konzoli tva e prosto port za pc i niama exit O_o

EDIT: namerih na4in Alt+enter i davate na X :P ^^

Ам... alt+f4 и се появява едно yes / no :) и си куитваш нормално :)

pri men ne staa :) pri men samo s alt+ enter i kat dam x a mi dava yes no ili dam prozoreca i bez da vijdam tria nacelia kade e igrata i sdiasno kop4e da dam close :)

първо мерси на Sothbiss за кракчето, спести ми малко излишен трафик ;) и искам да попитам има ли неква хава да си сменя тъпите клавиши? тоест то има де ама не може да се полват бутоните от малката клавиатура.. някъв патч или нещо такова дето да оправя тоя проблем? мноо е тъпо така.. :blink:

първо мерси на Sothbiss за кракчето, спести ми малко излишен трафик ;) и искам да попитам има ли неква хава да си сменя тъпите клавиши? тоест то има де ама не може да се полват бутоните от малката клавиатура.. някъв патч или нещо такова дето да оправя тоя проблем? мноо е тъпо така.. :blink:

V OPTIONS ima edno KEYBOARD ot tam si smeniai

P.S. shhh toia secret mission 6 kak se minava s orbovete az 6tot na nai visokata trudnost cakam i sigurno e po malko vremeto pak do sega si4ki secret mission sam minaval O_O i ne iskam da izpuskam :) ama tva e NEVAZMOJNO!!!! tva po trudno i ot asansiora ....

да те е яд аз имам Joypad при това 2 :P :)

EDIT:А дали ще ми тръгне на Pentium 4 1,8 GhZ ,256 MB RAM ,126 MB Video with DirectX 9c

Абе ако имате опит с keyboard даже е много лесно лично аз играя серията Guilty Gear от както се е появила за ПЦ с keyboard и сега съм 6 :) не бих заменил keyboard-а си за joypad дори живота да ми струва. :D

Единствения адекватен начин да се играе дмц 3 е с dualshock 2,който квото иска да си плямпа

Единствения адекватен начин да се играе дмц 3 е с dualshock 2,който квото иска да си плямпа

Тва за кой път го прочитам от теб.. взе да ми се гади вече,:sick а това че ти не можеш да играеш с keyboard не означава, че не може. :rolleyes:

Ходи да си играеш с дуалшок 2 аз нали съм балук ще се набирам на keybord-а :) точка по въпроса.

pffff toia padnalia grifon mi razkaza igrata O_o az 6tot sam kazal 6a ia prevartia bez 1 za vdigane na HP zvezda i taman vikam aaa ot sledvatia pat kat stane ne6to po smisleno 6a izpozlvam kolba i op umria prodaljavam bez 1 zvezda muhahah samo dano ne mi se naloji de ^^

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...