Jump to content
BulForum.com

Devil May Cry 3: Dante's Awakening

Lil Scrappy

Recommended Posts

Devil May Cry 3: Dante's Awakening

1352.jpg

*Download Full Game

*Homepages: Link

*Publisher: Capcom

*Genre: Fantasy Action Adventure

*Release Date: 1.03.2005 (for PS2), (PC Version Coming Soon)

*Trailers: Link Download

GameSpot Rating:

...............................................

Gameplay 9

Graphics 9

Sound 9

Value 8

Tilt 8

FINAL SCORES: 8.6

...............................................

Screenshot:

IGN, GameSpot

devil-may-cry-3-dantes-awakening-20050225012309498_thumb.jpgdevil-may-cry-3-dantes-awakening-20050217061800099_thumb.jpgdevil-may-cry-3-dantes-awakening-20050217061804802_thumb.jpgdevil-may-cry-3-dantes-awakening-20050214013740673_thumb.jpg

devil-may-cry-3-dantes-awakening-20050106111036916_thumb.jpgdevil-may-cry-3-dantes-awakening-20050106111042900_thumb.jpgdevil-may-cry-3-dantes-awakening-20050106111050056_thumb.jpgdevil-may-cry-3-dantes-awakening-20050104040300326_thumb.jpg

Напоследак взеха да излизат много от PS2 игрите и за PC

Предложението не съм го пробвал но е подобно на God of War

няма да се учуда ако и тя види бял свят за PC

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

супер яка игра ,най добрия екшън заедно с god of war

ама не се кефете много кво да ви кажа

Просто се виждам на DMC3 на компютъра. Как задържам LOCK TARGET бутона, удрям с меча, стрелям с пистолета като през това време сменям на помпа и меча на Cerberus, а да и скачам във въздуха като правя въздушно комобо с всичките тези неща. Просто ще чуя как клавиатурата пищи, че са натиснати повече от два бутона

:lol:

Нашите путьовци не заслужават такива подаръци.
само си ги представи как цакат ДМЦ 3 шото аэ не мога
Може да направят лейм моуд, специално за PC порта
A иначе не смятам ,че тия игра ще са успешни на РС-то ...То ми става смешно като си помислия как ще се играе DMC на РС-то ...
Хахаха,да им се кефят пц балъците.Само където ще са пълни с бъгове и некадърно управление.Интересно ми е само защо Capcom са се съгласили да се направи такава мизерия...

мнения на други хора за това което правят капком

кво да добавя повече

освен да наругая капком

може и да е за добре повече хора да ги видят,но всичко е заради уж гадното финансово положение на capcom

както и да е свикнах да ме разочароват вече,първи го направиха konami

Аман от такива фанатаици като теб. И кво като я пуснат за пц? Няма да може да й се насладим ли? Хахахахахаха, горе някъв олигофрен ще ми обеснява как щяла да пращи клавиатурата. Балък, все едно няма падове за пц, нали? Айде стфу нууб...

хаха и кво като има падове за пц.сравни ми някой пад за пц с дуалшок ?...

като искаш наслаждавай се на портове.един порт никога не може да е като оригинала и тва всеки го знае

дори re4 за ps2 е порт от gamecube и се усещат проблеми в управлението и макар да добавиха нива ,версията за gamecube си остава по-добра.

както и да е ся излизат nintendo revolution i ps3 , тея портове са за отбиване на номера ,чакай да портнат някоя next gen конзолна игра

мен ми е все едно както казах,тези 2-3 игри и още 2-3 игри на конами

тва са 5-6 заглавия

чакайте shadow of the colosus,ico,ryu ga gatoku,god of war,time splitters,killzone,virtua fighter,soul calibur,tekken,gran turismo,mortal kombat серията ,кво стана май излезнаха deadly aliance и deception ама никой не ги забеляза ?

и купищата rpg-та на square и enix

по принцип всички в конзолния форум сме изнервени защото ей такива заглавия се предоставят наготово на даунлоудъри които даже не биха могли да ги оценят,но няма значение по-големия фън както винаги си остава за нас :P

Стига да успеят да я прехвърлят добре за компютър, не виждам проблем... Аз имам пад с абсолютно същите бутони като за PS2 и не мисля, че няма да усетя удоволствието от играта...

А относно цитата в подписа ти.... Искам да те видя да играеш BroodWar на PS2...или CS....

по принцип всички в конзолния форум сме изнервени защото ей такива заглавия се предоставят наготово на даунлоудъри които даже не биха могли да ги оценят,но няма значение по-големия фън както винаги си остава за нас :P

все едно ти не си download-ър :laughing: И незнам от къде е тая злоба срещу компютрите :confused

сериозно ли мислиш че тази джаджа може да се сравни по удобство с дуалшок-а на sony,който според всички geek-ове е с най удобна кръстачка.освен тва всяко копче е с сетивност,тоест реагира на силата с която го натискаш,което е жизнено необходимо поне при сериозен процент от ps2 игрите

да не говорим за формата

иначе може и да съм даунлоудър но най качествените ps2 заглавия си ги взимам и на оригинален диск

не съм единствения на който му е неприятно че три наистина добри ps2 заглавия се дават на готово...

макар и с закъснение,макар и портове,макар че на монитор няма да са същите както на телевизор,нито управлението ще ви е същото,все пак capcom по този начин извършват предателство

добре че са само те

иначе god of war няма никв шанс да излезе за пц шото е на sony computer entertaiment

освен тва пак ше сме напред с материала.току що излезе dmc 3: special edition който е с доста подобрения

Не е затова темата. Пуснете си друга "конзоли vs пе це" и се карайте там на воля.

И никой не каза кога ще излиза играта :) По мои изчисления това "soon" трябваше да е до 5 минути макс, по на баща ми - 3-4 часа, по на царя +безкрайност и т.н.

то и на мен ми е смешно как игри като Delta Force, Call Of Duty, Max Payne и др. излезнаха и за конзоли.

А и по мое мнение Onimusha е по-добра от Devil May Cry

Това сериозно ли ще излиза за PC? Не, не ПЦ или ПИЦИ, а PC. Това би било много добре. Още от както видях първата част ми се ще да я играя тая игра, но не ми се ще да се изкихам за конзола. Що се отнася до оправлението, хич не ми пука. Аз си играя игри като Marvel vs. Capcom с клавиатура от край време и се смея на хората, като ми казват, че с ръчка или game pad било по-удобно. Голям праз. Нали се играе без проблеми?

Ако портът е лош, това няма да е хубаво. Ако съдим за портове по неща като Halo, да, има за какво да се страхуваме. Но последният порт който играх - Advent Rising беше по-добър, по стъбилен и с по-малко бъгове от оригиналната версия за X-Box, поне според хора, които са играли и двете версии. Тъй че преди да пеем надгробни песни, я дайте да видим каква ще е PC версията, ако въобще ще е, де. А това малко ме съмнява.

Нямам намерение да влизам в лични нападки с рази самовлюбени хора, 'щото занм как вървят тия неща по интернет. Просто искам най-накрая да я видя тази игра, че ми писна само филмчета да гледам за нея.

сериозно ли мислиш че тази джаджа може да се сравни по удобство с дуалшок-а на sony,който според всички geek-ове е с най удобна кръстачка.освен тва всяко копче е с сетивност,тоест реагира на силата с която го натискаш,което е жизнено необходимо поне при сериозен процент от ps2 игрите

да не говорим за формата

Мисля!

Eazy-e i az sum fen na sony i imam ps2 ama ne znam za kakvo mrazi6 pc tolkova.Ako nqkoi iska da se nasladi maksimalno s hubavi kontroli na igrata si kopuva ps2 to usb pad, struva 15 lv. Sled tova si zima edin dual-shock joypad za ps2 i si4ko e 6. Men li4no mi e interesno da vidq kak capcom 6te se spravqt s portovete i da vidq igrata s po dobra grafikata(pone se nadqvam da e taka). A tova 4e sa predateli e pulna glupost ne zabravqi 4e igrite sa biznes za kompaniite, iskat da izkarat pari i az ne gi vinq 4esno da ti kaja.

• 3 months later...

Май съвсем скоро капком ще подарят на pc геймърите портове на dmc3 и re4.

Поне ще мога се насладя на компетентни ревюта( :laughing: ) по разни BG pc списания от гейм журналисти( :laughing: ),които са се сетили,че тея игри ги има .

Май съвсем скоро капком ще подарят на pc геймърите портове на dmc3 и re4.

Поне ще мога се насладя на компетентни ревюта( :laughing: ) по разни BG pc списания от гейм журналисти( :laughing: ),които са се сетили,че тея игри ги има .

Абе къв ти в е проблема на теб?! Нали без компютрите нямаше изобщо да има PS 1-2-3 и разните му там конзоли, а игрите дето си мислиш че на PC няма да са същите за игране, нямаше изобщо да съществуват, щото са "писани" на компютри?! Щом толкова не ти харесват компютрите, за какво пишеш изобщо във форума, за какво ползваш интернет!? Да не говорим, че ако трябва да правим сравнение между Персоналния компютър и конзолите, познай кой ще спечели спрямо приложението си не само в игралната индустрия ами изобщо... Трай си и да е мирно и тихо. А да ти е идвало на ум, че евентуално тия компетентни ревюта са правени по впечатления от игране на конзола?! Или на "гейм журналистите" им е забранено да ползват конзоли, щото те не са "гейм"?? Аман от разбирачи...

Абе къв ти в е проблема на теб?! Нали без компютрите нямаше изобщо да има PS 1-2-3 и разните му там конзоли, а игрите дето си мислиш че на PC няма да са същите за игране, нямаше изобщо да съществуват, щото са "писани" на компютри?! Щом толкова не ти харесват компютрите, за какво пишеш изобщо във форума, за какво ползваш интернет!? Да не говорим, че ако трябва да правим сравнение между Персоналния компютър и конзолите, познай кой ще спечели спрямо приложението си не само в игралната индустрия ами изобщо... Трай си и да е мирно и тихо....

:D На EazY-E всички са му насъбрали ...

убийте го с камъни тоя че вече дразни много жестоко :spam: :banned: :blowup: :spam-die: :rulez:

Това е от мен :D

На gamespot са дали дата на излизане - May 23, 2006 тоест след 4 дена -> във вторник. Лудница а ?

Да,умирам от яд ,изиграх ги още преди 6 месеца в пълната им хубост.Само че ще стане като с порта на re3-оценката за playstation 9/10 а за осакатения порт за пц 5/10

както и да е,дано ги харесате ,а не да се оплаквате от глупости като "сейфането е на конзолен принцип и само на определени места"

• 1 month later...

Евала на Capcom. Най-накрая разработчиците за PS2 се усещат, че с един геймпад PC-то става един playstation с по-голяма мощ и старите проблеми с "ама как ше управляват геймърите с клавиатура и мишка" са смешни :) Е, като излезе PS3 положението ще се промени доста, но дотогава дано се нарадваме на по-добрите джитки за PS2, като например и God of War.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...