Jump to content
BulForum.com

Enemy Territory: Quake Wars

Xray

Recommended Posts

Видях тази игра и се зарибих изглежда размазващо и енджин и физика както ще прочетете по долу. Искрено се надявам да и е оптимизиран кода защото като гледам графиката и направо ме хваща страх, доколкото прочетох енджина е базиран на DOOM 3 естествено зверски модифициран. Надявам се скоро да излезе тази игра да и се порадваме, и някой ако знае нещо интерестно да сподели в темата.

0911.jpg

Официален сайт http://www.enemyterritory.com/

Screenshots тук

Preview: ето тук

ACTIVISON

Splash Damage

ID Software

А бе незнам една хубава компютърна игра би ме накарала да си сменя видеокартата, ама напоследък няма такива повечето имат хубав маркетинг и реклама и накрая не това което очакваш.

• 1 year later...

Ех...Парите променят хората. Wolfenstein: ET стана толкова популярна, поради простата причина, че беше безплатна и не беше нищо усобено като изисквания за времето си. До сега се играе много- почти винаги е в топ10 игри на xfire. И мога да кажа, че повечето от хората, които я играят са на много високо ниво- и като възраст и като образование и това прави играта много приятна. Сега обаче явно хорицата са решили да припечелят някой лев :lol: с копие на BF2. Е много лошо, че играта не прилича в никой аспект на истинската онлайн маниащина от преди 4 години. Нито геймплея ще е тъка динамичен, нито има каквото и да било общо като сценарий с предишната. Абе в общи линии- не става!

Повече мяса на Quake и Battlefield отколкото на оригиналната ET.

Не си ли забелязал, че сега е много модерно да се правят игри с 'модерни' битки. Примери- Battlefield, Call of Duty, etc...

Забелязал съм, затова и не играя вече онлайн актиончета. Или поне значително по-рядко от преди. Да не говорим, че малкото, което е заложено като тиймплей не се спазва от 99% от играчите.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...