skaster Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 onzi den neznajno kak mi iz4ezna simvola za folader (papkata) i v momenta iconata na vsi4ki flderi e onq beliq list pregynat v gorniq desen kraj kojto kara posle da izbira6 s koq prorama da otvori6 faila nqkoj moje li da mi kaje kakvo moga da napravq?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Ами пробвай на първо време да чукнеш с десния бутон върху един такъв бивш фолдер и от менюто избираш "Open with..." (ако имаш 2 бр. "Open with..." избери долното). След това слагаш отметката "Always use this program...." и от списъка с програми избираш "Explorer". Това би трябвало да реши проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 На мен по скоро ми прилича на някакъв вид вирус.. Ако избере да му го отвори с explorer предполагам ще му даде да download-ва файл със същото име като папката.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.