Jump to content
BulForum.com

Най-хипнотизиращият гиф

Recommended Posts

Нещо много интересно ли трябва да се случи? Защото проследих пътя на доста топчета, но не видях никъде смисъл в това. :bgrin:

Интересното е как може човек да изгуби 1 месец в къртовски труд, за да го направи :D

Иначе е яко.

Интересното е как може човек да изгуби 1 месец в къртовски труд, за да го направи :D

Иначе е яко.

НЕ знам дали е рабоил един месеца ама определено може да се направи и за 3 дена- не искам да се захващам ама не е трудно(много :blink: ) както виждате цялата снимка е 4 пъти това

http://ljs.ru/tmp/image001.gif, а то пък е изградено от няколко малки затворени секции - и така малко по малко става

Фани тоя damage Като фокусирате върху един от кръговете останалите се движат, а като не фокусирате, а само гледате, спират да се въртят! :punk

Това е старо, многооооо старо иначе златно ;)

НЕ знам дали е рабоил един месеца ама определено може да се направи и за 3 дена- не искам да се захващам ама не е трудно(много :blink: ) както виждате цялата снимка е 4 пъти това

http://ljs.ru/tmp/image001.gif, а то пък е изградено от няколко малки затворени секции - и така малко по малко става

Все ще се намери някой, който да омаловажи труда на някой друг. Кво да се прави, БГ манталитет :wacko:

Като е лесно го направи, не е върпоса само да го нарисуваш, а да направиш кръговрата и всеки отделен елемент. Иначе тия гифчета всеки, който се е занимава поне една седмица с флаш, може да ги нарисува, но не е само това цялата работа надявам се, че не си ме разбрал погрешно :ghost

Иначе е много добре направено, харесва ми :)

Все ще се намери някой, който да омаловажи труда на някой друг. Кво да се прави, БГ манталитет :wacko:

Като е лесно го направи, не е върпоса само да го нарисуваш, а да направиш кръговрата и всеки отделен елемент. Иначе тия гифчета всеки, който се е занимава поне една седмица с флаш, може да ги нарисува, но не е само това цялата работа надявам се, че не си ме разбрал погрешно :ghost

Иначе е много добре направено, харесва ми :)

Съжалявам, че не съм бил правилно разбран - ама вината си е моя!

Не съм имал намерение да го омаловажа! Напълно подкрепям това което е направил - имах предвид, че не е хипнотизиращо! Хипнотизиращо е това на Earthwalker. И за да покажа, че не е хипнотизиращо го разгледах като отделни сегменти - като се вгледаме мнимателно виждаме, че имат смисъл и хващаш цикъла(самото действие) и така не ти се струва хаотично движение, а напротив едно мн готино гифче.

Ако пак не съм правилно разбран искам да кажа само, че гифа е мн готин(с това изречение поне няма да си навлеча белята ;) )

Фани тоя damage Като фокусирате върху един от кръговете останалите се движат, а като не фокусирате, а само гледате, спират да се въртят! :punk

Ima6e o6te takiva ama ne gi pomna nqkoi moje li da gi dade ako gi znae :)

За това си има цяла тема в този раздел. Може да я потърсите. Има това и още много други.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...