mita Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 http://ljs.ru/tmp/aaa.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 da.ако искаш и да мога да проследя,аз не мога да фокусирам нищо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Нещо много интересно ли трябва да се случи? Защото проследих пътя на доста топчета, но не видях никъде смисъл в това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Нещо много интересно ли трябва да се случи? Защото проследих пътя на доста топчета, но не видях никъде смисъл в това. Интересното е как може човек да изгуби 1 месец в къртовски труд, за да го направи Иначе е яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Няма смисъл да се търси смисъл , просто една забавна вечна машина. Но ме кефи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Ot moita gledna tochka e smislesno...a kakvo v sushtnost znachi bezsmisleno ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Фани тоя damage Като фокусирате върху един от кръговете останалите се движат, а като не фокусирате, а само гледате, спират да се въртят! Link to comment Share on other sites More sharing options...
merylyn Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Ima6e o6te takiva ama ne gi pomna nqkoi moje li da gi dade ako gi znae Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Интересното е как може човек да изгуби 1 месец в къртовски труд, за да го направи Иначе е яко. НЕ знам дали е рабоил един месеца ама определено може да се направи и за 3 дена- не искам да се захващам ама не е трудно(много ) както виждате цялата снимка е 4 пъти това http://ljs.ru/tmp/image001.gif, а то пък е изградено от няколко малки затворени секции - и така малко по малко става Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Фани тоя damage Като фокусирате върху един от кръговете останалите се движат, а като не фокусирате, а само гледате, спират да се въртят! Това е старо, многооооо старо иначе златно НЕ знам дали е рабоил един месеца ама определено може да се направи и за 3 дена- не искам да се захващам ама не е трудно(много ) както виждате цялата снимка е 4 пъти това http://ljs.ru/tmp/image001.gif, а то пък е изградено от няколко малки затворени секции - и така малко по малко става Все ще се намери някой, който да омаловажи труда на някой друг. Кво да се прави, БГ манталитет Като е лесно го направи, не е върпоса само да го нарисуваш, а да направиш кръговрата и всеки отделен елемент. Иначе тия гифчета всеки, който се е занимава поне една седмица с флаш, може да ги нарисува, но не е само това цялата работа надявам се, че не си ме разбрал погрешно Иначе е много добре направено, харесва ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEOO Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 И аз да се разпиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Ей това вече е хипнотизиращо... Star Wars Episode IV!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Все ще се намери някой, който да омаловажи труда на някой друг. Кво да се прави, БГ манталитет Като е лесно го направи, не е върпоса само да го нарисуваш, а да направиш кръговрата и всеки отделен елемент. Иначе тия гифчета всеки, който се е занимава поне една седмица с флаш, може да ги нарисува, но не е само това цялата работа надявам се, че не си ме разбрал погрешно Иначе е много добре направено, харесва ми Съжалявам, че не съм бил правилно разбран - ама вината си е моя! Не съм имал намерение да го омаловажа! Напълно подкрепям това което е направил - имах предвид, че не е хипнотизиращо! Хипнотизиращо е това на Earthwalker. И за да покажа, че не е хипнотизиращо го разгледах като отделни сегменти - като се вгледаме мнимателно виждаме, че имат смисъл и хващаш цикъла(самото действие) и така не ти се струва хаотично движение, а напротив едно мн готино гифче. Ако пак не съм правилно разбран искам да кажа само, че гифа е мн готин(с това изречение поне няма да си навлеча белята ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Фани тоя damage Като фокусирате върху един от кръговете останалите се движат, а като не фокусирате, а само гледате, спират да се въртят! Ima6e o6te takiva ama ne gi pomna nqkoi moje li da gi dade ako gi znae За това си има цяла тема в този раздел. Може да я потърсите. Има това и още много други. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.