w00x Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Не. Даже в NFO-то пише да не се връзваш онлайн докато не си сложиш крака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Туй то, юнаци, ще се киха, ако искате онлайн игра. Безплатен обяд в случая няма. Аз ще погледна играта тези дни, когато имам време и ако си залужава може и да си я купя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Еми значи ще се купува. Аз до сега не съм си купувал оригинална игра, но всяко нещо си има първи път. Дано не е много скъпа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted September 3, 2008 Author Share Posted September 3, 2008 Играта е пълно мазало до ся навъртях 4 часа нон стоп цъкане ! Ще трябва да си я купа оргиналка, че иначе няма как да я бъде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Играх я днеска, играх и като стигна до космоса ми е писнала вече Уж много и се бях надъхал ама нейсе. Няма да се дават пари за нея. Гиф Wrath of The Lich King nau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 И сега какво стана? Май се оказа поредната оувърхайпната игра ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Не те разбрах...оувъркакво?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 И моето мнение е, че я попрехвалиха, просто доста бързо доскучава. Вчера късният следобед си я пуснах и до вечерта ми писна. Даже се чудя дали изобщо да я ъпвам някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Не те разбрах...оувъркакво?!?! http://www.thefreedictionary.com/overhyped Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Не те разбрах...оувъркакво?!?! http://www.thefreedictionary.com/overhyped То на английски било.. Ясну. Трябва да си преименуваме форума на TheBulforum.com и да се забрани писането на кирилица. Аз пък още не съм я свалил. А мислите ли, че ако се играе с оригиналната версия, онлайн, ще е по-интересно и няма да омръзва толкова? Какво реално дава онлайн версията? Някой поинтересувал ли се е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Както разбирам - дава повече разнообразие, там разни космически хави и т.н., но не съм се интересувал много. Просто повече съдържание предполагам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Току що я пуснах в Wrzru (реших, че все пак си струва).Гледах едно видео където някакъв болен мозък беше създал раса от доста реалистични пишки и даже машините им доста мязаха на пишки та бая смях падна. То за това ще я поразцъкам може би още някое време. (ми кат съм айляк, к'во друго да правя?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 67 лв е, днес си я поръчах от Ozone-а, утре ще ми я донесат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 67 лв е, днес си я поръчах от Ozone-а, утре ще ми я донесат. Играл ли си пиратското копие? Ако си го играл, да кажеш каква е разликата и какви предимства дава оригиналната версия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Ами вчера свалих пиратското и я играх немалко. Днес чакам куриера и довечера след работа ще седна да започна епопеята Очаквайте включване към 12:00h. P.S. Немалка разлика ли е online-режима? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 P.S. Немалка разлика ли е online-режима? Tочно това е. Че от одеве се чудим какви предимства дава online режима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Държа кутията в ръцете си и съм на работа деба... ша се изям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Spore_(2008_v...game)#Interplay Това е май "онлайн". С други думи: Anybody who creates content in their version of Spore will have it automatically uploaded onto a master server (an optional feature) and then downloaded onto other computers running the game without ever having to worry about an interface, giving a near endless array of player created content. The system is even smart enough to fill out the ecosystem of the planet. So if there's some sort of niche creature missing from the system, the game will look through the database and pull down a player-created creature which fills that void. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Бавят ми доставката, ще пристигне Вторник, а аз понеделник почивам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Бавят ми доставката, ще пристигне Вторник, а аз понеделник почивам... Нали кутията беше в теб? Някой може ли да ми разясни цаката на последния етап - Космоса? Влезнах във война с една раса и имам един кораб само... те ми влизат с по 6-7 минимум. Също така когато приближа тяхна планета ме нападат преди да съм влезнал в нея, докато аз не мога да правя такова нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Нали кутията беше в теб? Някой може ли да ми разясни цаката на последния етап - Космоса? Влезнах във война с една раса и имам един кораб само... те ми влизат с по 6-7 минимум. Също така когато приближа тяхна планета ме нападат преди да съм влезнал в нея, докато аз не мога да правя такова нещо. Тя оная е на колегата. Тука цялата търговска улица сме се зарибили. Аз още си чакам мойта стоически. Ти пък развий се и тогава тръгвай да нападаш де, къде си тръгнал с един кирлив кораб? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Аз сега наблюдавах брата как се зарибяваше , не е лоша играта ... обаче не ми се играе на нищо сега . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Тя оная е на колегата. Тука цялата търговска улица сме се зарибили. Аз още си чакам мойта стоически. Ти пък развий се и тогава тръгвай да нападаш де, къде си тръгнал с един кирлив кораб? Аз не нападам. Рекетираха ме за пари другите и аз отказах и ми обявиха война. И сега въобще не знам какъв е процеса да си изкарам флота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Аз не нападам. Рекетираха ме за пари другите и аз отказах и ми обявиха война. И сега въобще не знам какъв е процеса да си изкарам флота. Разгледай се из официалния форум на играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted September 7, 2008 Author Share Posted September 7, 2008 Аз не нападам. Рекетираха ме за пари другите и аз отказах и ми обявиха война. И сега въобще не знам какъв е процеса да си изкарам флота. прави съюзи с други раси и им искай корабите им да се пресъиденят към тебе. Аз имам оклко 5 кораба флота и изнесох 3 раси до ся. Доста е яко в космоса! Ся търся няква раса Grox която е местериозна и чат пат напада някои от крайните ми колонии! Ако някой я е намерил да ми каже къде се намира, че много ме тормози, а немога да я локаризирам на никоя планета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.