Jump to content
BulForum.com

Трябват ми ботове за ET:enemy Teritory

Dudunkov

Recommended Posts

Ще можете ли да ми дадете някъв линк за да си сваля ботовете :confused :confused

TNX предварително :punk :punk

Za kvo sa ti botove... za da shvanesh celta na igrata - zdravo razhojdane po kartata kato injiner, posle kato Covert ops i gledash koe se rushi/popravq. Sled tova vlizash v nqkoi ot bezbroinite noob serveri i po4vash da se mu4ish, kato ot vreme na vreme s Tab proverqvash koi ima nai-mnogo XP i varvish blizo do/sled nego, kato gledash da ne go ubivash(toq tvoq - suotbornika), shtoto tova e adski nerveshto. Za predpo4itane igrai fild ops ako onq e medic ili ti badi medic ako toi e dr specialnost, a ne medic. V play.evrocom.net ima oshte mnogo neshta po vaprosa kak da navlezesh v igrata, stiga da imash jelanie za tova!

Доколкото аз знам, за сега ботове за ET няма.Не е известно също и кога ще има...Може да излезнат с някой Mod, но защо не пробваш Online? :)

Ааааааа доигра ми се Enemy Territory :(

http://returntocastlewolfenstein.filefront.../Mods/Bots;3294

Ето ти ботове, но силно ме съмнява да стават за нещо, които и да е от тях. Послушай basten и играй онлайн, поне няма никакви кейчекове и т.н. За да я научиш - пусни се медик и хвърляй аптечки към всеки. Следвай ги и докато хвърляш аптечки ще видиш какво правят те и съответно какво трябва да се прави :) Ех славните времена на ET ...

Ааааааа доигра ми се Enemy Territory :(

http://returntocastlewolfenstein.filefront.../Mods/Bots;3294

Ето ти ботове, но силно ме съмнява да стават за нещо, които и да е от тях. Послушай basten и играй онлайн, поне няма никакви кейчекове и т.н. За да я научиш - пусни се медик и хвърляй аптечки към всеки. Следвай ги и докато хвърляш аптечки ще видиш какво правят те и съответно какво трябва да се прави :) Ех славните времена на ET ...

Аз съм я играл играта ;) ма търся ботове щото нема къде да играя

BTW бих те ли дали някви IP-та за сървари TNX предварително :) :)

Ами в самата игра си има списъци със сървъри, все пак е безплатна и не изисква оригинално копие.

Ето ти IP-та на малко от "добрите" сървъри на ЕТ.

BiO - 213.200.95.51:27964

goq - 82.211.37.101:28101

FDNL - 84.244.136.24:27960

Telenet 1 - 82.192.78.6:27960

Telenet 2 - 82.192.78.6:27970

Efterlyst - 213.115.128.60:27960

ехехехе деволвър, ти пък ся къде го изпрати..

иначе да, тия сървъри са добри... всъщност доста.

пп прати много поздрави на цанко-миража :))

• 1 year later...

тая игра съм я играл преди време и сега като гледах редник райан и пак се зарибих... в тая игра има ли нещо като хакери или поне тук е чисто

Ето ти IP-та на малко от "добрите" сървъри на ЕТ.

тва коя версия са?

за мен най-добрия 2.60 е 62.67.42.36:27960 - eft

тая игра съм я играл преди време и сега като гледах редник райан и пак се зарибих... в тая игра има ли нещо като хакери или поне тук е чисто

зависи от сървъра

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...