Dudunkov Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Ще можете ли да ми дадете някъв линк за да си сваля ботовете TNX предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Za kvo sa ti botove... za da shvanesh celta na igrata - zdravo razhojdane po kartata kato injiner, posle kato Covert ops i gledash koe se rushi/popravq. Sled tova vlizash v nqkoi ot bezbroinite noob serveri i po4vash da se mu4ish, kato ot vreme na vreme s Tab proverqvash koi ima nai-mnogo XP i varvish blizo do/sled nego, kato gledash da ne go ubivash(toq tvoq - suotbornika), shtoto tova e adski nerveshto. Za predpo4itane igrai fild ops ako onq e medic ili ti badi medic ako toi e dr specialnost, a ne medic. V play.evrocom.net ima oshte mnogo neshta po vaprosa kak da navlezesh v igrata, stiga da imash jelanie za tova! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Доколкото аз знам, за сега ботове за ET няма.Не е известно също и кога ще има...Може да излезнат с някой Mod, но защо не пробваш Online? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Ааааааа доигра ми се Enemy Territory http://returntocastlewolfenstein.filefront.../Mods/Bots;3294 Ето ти ботове, но силно ме съмнява да стават за нещо, които и да е от тях. Послушай basten и играй онлайн, поне няма никакви кейчекове и т.н. За да я научиш - пусни се медик и хвърляй аптечки към всеки. Следвай ги и докато хвърляш аптечки ще видиш какво правят те и съответно какво трябва да се прави Ех славните времена на ET ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudunkov Posted February 4, 2006 Author Share Posted February 4, 2006 Ааааааа доигра ми се Enemy Territory http://returntocastlewolfenstein.filefront.../Mods/Bots;3294 Ето ти ботове, но силно ме съмнява да стават за нещо, които и да е от тях. Послушай basten и играй онлайн, поне няма никакви кейчекове и т.н. За да я научиш - пусни се медик и хвърляй аптечки към всеки. Следвай ги и докато хвърляш аптечки ще видиш какво правят те и съответно какво трябва да се прави Ех славните времена на ET ... Аз съм я играл играта ма търся ботове щото нема къде да играя BTW бих те ли дали някви IP-та за сървари TNX предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Ами в самата игра си има списъци със сървъри, все пак е безплатна и не изисква оригинално копие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Ето ти IP-та на малко от "добрите" сървъри на ЕТ. BiO - 213.200.95.51:27964goq - 82.211.37.101:28101 FDNL - 84.244.136.24:27960 Telenet 1 - 82.192.78.6:27960 Telenet 2 - 82.192.78.6:27970 Efterlyst - 213.115.128.60:27960 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 ехехехе деволвър, ти пък ся къде го изпрати.. иначе да, тия сървъри са добри... всъщност доста. пп прати много поздрави на цанко-миража Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 в крайна сметка могат ли да се добавят ботове в тази игра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 da moje Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 тая игра съм я играл преди време и сега като гледах редник райан и пак се зарибих... в тая игра има ли нещо като хакери или поне тук е чисто Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Ето ти IP-та на малко от "добрите" сървъри на ЕТ. тва коя версия са? за мен най-добрия 2.60 е 62.67.42.36:27960 - eft тая игра съм я играл преди време и сега като гледах редник райан и пак се зарибих... в тая игра има ли нещо като хакери или поне тук е чисто зависи от сървъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.