Jump to content
BulForum.com

warez-plovdiv

lindeman_

Recommended Posts

Абе някои хора са просто идиоти и това е...

Хубаво ви е да теглите филмчета и песнички, нали? Да има някой да поддържа сървъри, да ги пълни някой с контент тия сървъри, а вие да си цоцате от тях? Нали? Много е гот. Особено е гот да се обадиш на НСБОП и да кажеш - драги ми Ушеви, ето този доставчик има ето този сървър на който качва ето тези филми - идете го арестувайте и му затворете сървъра. Гот е щото после на другия ден да отидеш при доставчика и ревеш - ааа къде ми е сървърчето от което цоцках филмчетатаааааа, какво стана с негооо, дайте си ми гииии...

И всичко това щото си тъп като галош и не можеш да стоплиш, че между http://www.movies.co.jp/ (например) и ЕК няма, не е имало и не може да има никаква връзка! Ако ще и двадесет пъти да ти го кажат, натъртят и наврат в очите. И понеже си тъп - правиш си некадърно-тъп сайт на който гордо заявяваш - едикоиси са пирати и имат сървъри от които аз точа филми, игри и музика, а аз съм тъп дебил, щото не си знам интереса и искам НСБОП да ги ебе.

Брааво... Не заслужавате фрий сървъри. Изобщо. Трябва да ги затворят до един. Да останат само торенти и ДЦ-та - с тях поне могат да оперират интелигентни хора само, така ще се отсеят идиотите в Интернет пространството... Ще останат да мрат в тиквите.

Хайде да ми обясни сега "уебмастъра" на този прекрасен "сайт" защо на линка му към http://www.movies.co.jp/ пише Евроком?!?

ако някой идиот се чувства засегнат и настъпен от тоя пост - може да отговори и да си изкаже тъпата позиция по въпроса.

А не трябва да има. Аз вече съм върл привърженик на затварянето на всякакви такива сървъри! Така ще се подпомогне естествения подбор в Природата. Идиотизма, глупостта и дебилщината не трябва да се насърчават по никакъв начин!

Насипали му всичко на куп, да не рови и да не се мъчи с пилешкия си мозък да си търси сам - но не... не стои мирно... трябва да се осере всичко направено. Защо?!

В такъв случай - долу фрий сървърите и това е. Или като Дата.бг - такса. Да си плащат идиотите, дето не могат сами да се справят.

ov3rm4n, по принцип съм съгласен с това което казваш, но не и с начина по който го правиш :excl: тук правилата трябва да са за всички, а не избирателно и по това кой какъв е във форума.

awe koi e toq sul*o deto e napravil 6ib*niq site warez pld ili tamp kakto i da e se mi e taq golqm gal*6 toq we basi podkrepqm @ov3rm4n kato ste kele*i sq 6te go qdete studen i znam 4e si navli4am gneva na moderite za koeto ne se samnqvam vkarah sumati naredbi ama mnogo se qdosah kato go vidqh toq site !!!!

Боже как може да има толкова тъпи хора :blink:

@ov3rm4n втория абзац от първия ти пост ме разби :lol:

EDIT: видяхте ли най-долу на сайта кво пише?

last update: 25.01.2006 / design by lindeman_
вижте кой e дизайнера (може би и хоста)... а сега вижте кой е пуснал тая тема

некадърно и разбъракано ... ами правил съм го за ИЕ 6 , с ФайърФокс не може да се види както трябва ... с другите колоритни браузъри също :))

който не му харесва да не влиза ... на ден посетителите са 150-180 :) значи се харесва на хората ...

колкото до сърварите .. евроком не могат да си го позволят това да махнат филмите .. помислете малко ... колко хора смениха доставчика заради шибаните модеми и високите цени ... а и колко още ще останат ако паднат и съвсем филмите :))

Обикновенния потребител не използва FireFox а IE в 90% от случаите .. той иска това за което плаща :)) Мислите ли, че мен или пък него го интересува от това дали ще затворят сърварите ... просто сменя доставчика и е патрон :))

i na IE, i na Firefox si izglejda ednakvo nekadurno ... a si predsavqm kolko nekaduren trqbva da e edin chovek, che da ne zapomni 5-6 adresa, che da mu trqbva sait za da si gi nameri ...

obshto vzeto - nekadurno napraveno za nekadurni hora

След малко, ще смениш и форума...

Тея посещения не са валидни, защотото сайта ти е на 10 дена, и като разпространяваш линкове насам натам се получават. И си мислиш, че не знаем сайтовете ли, че ги разпространяваш?

i na IE, i na Firefox si izglejda ednakvo nekadurno ... a si predsavqm kolko nekaduren trqbva da e edin chovek, che da ne zapomni 5-6 adresa, che da mu trqbva sait za da si gi nameri ...

obshto vzeto - nekadurno napraveno za nekadurni hora

ами точно това е :)) правен е за некадърни хора :)) аз за мен си ги знам ...

Мислите ли, че мен или пък него го интересува от това дали ще затворят сърварите ... просто сменя доставчика и е патрон :) )
На мен например ми пука, въпреки че рядко ми се случва да ги ползвам.

За това, ако може, изброй ми още около 50-60 free сървъра, за да си направя сметката колко време още мога да се правя на патрон като хвърча от доставичик на доставчик. Щото така като ги гледам колко доставчика има там, май няма да е много дълго.

некадърно и разбъракано ... ами правил съм го за ИЕ 6 , с ФайърФокс не може да се види както трябва ... с другите колоритни браузъри също :))

който не му харесва да не влиза ... на ден посетителите са 150-180 :) значи се харесва на хората ...

колкото до сърварите .. евроком не могат да си го позволят това да махнат филмите .. помислете малко ... колко хора смениха доставчика заради шибаните модеми и високите цени ... а и колко още ще останат ако паднат и съвсем филмите :))

Обикновенния потребител не използва FireFox а IE в 90% от случаите .. той иска това за което плаща :)) Мислите ли, че мен или пък него го интересува от това дали ще затворят сърварите ... просто сменя доставчика и е патрон :))

Я сложете при правилата , че е забранено да пишеш пиян ;) (или сложете графа "пропоръчително" ...

За това, ако може, изброй ми още около 50-60 free сървъра, за да си направя сметката колко време още мога да се правя на патрон като хвърча от доставичик на доставчик. Щото така като ги гледам колко доставчика има там, май няма да е много дълго.

Напълно съм съгласен с теб ;)

ами давай .. изброи ги :D и към тях ще сложа препратки :tongue :D стига да са пловдивски ...

Ало бусманци,по-спокойно.Има правила,изрично е опоменато,да не се ползват обидни думи,а ти точно това правиш. :angry1 Като е тъп сайта не го гледай и това е,никой не ти слага ножа на връта,та да го отваряш...Май за тебе не важат,а?Кво те е грижа,нали не си клиент на ЕК.

+Това movies.co.jp да не е мой локал...Вижда се от ЕК =>се поддържа от ЕК и затова е направен от тях,за да може да цоцаме от там,щото им се води локал и не се плаща Воя трафик.

Абе някои хора са просто идиоти и това е...

Хубаво ви е да теглите филмчета и песнички, нали? Да има някой да поддържа сървъри, да ги пълни някой с контент тия сървъри, а вие да си цоцате от тях? Нали? Много е гот. Особено е гот да се обадиш на НСБОП и да кажеш - драги ми Ушеви, ето този доставчик има ето този сървър на който качва ето тези филми - идете го арестувайте и му затворете сървъра. Гот е щото после на другия ден да отидеш при доставчика и ревеш - ааа къде ми е сървърчето от което цоцках филмчетатаааааа, какво стана с негооо, дайте си ми гииии...

И всичко това щото си тъп като галош и не можеш да стоплиш, че между http://www.movies.co.jp/ (например) и ЕК няма, не е имало и не може да има никаква връзка! Ако ще и двадесет пъти да ти го кажат, натъртят и наврат в очите. И понеже си тъп - правиш си некадърно-тъп сайт на който гордо заявяваш - едикоиси са пирати и имат сървъри от които аз точа филми, игри и музика, а аз съм тъп дебил, щото не си знам интереса и искам НСБОП да ги ебе.

Брааво... Не заслужавате фрий сървъри. Изобщо. Трябва да ги затворят до един. Да останат само торенти и ДЦ-та - с тях поне могат да оперират интелигентни хора само, така ще се отсеят идиотите в Интернет пространството... Ще останат да мрат в тиквите.

Хайде да ми обясни сега "уебмастъра" на този прекрасен "сайт" защо на линка му към http://www.movies.co.jp/ пише Евроком?!?

ако някой идиот се чувства засегнат и настъпен от тоя пост - може да отговори и да си изкаже тъпата позиция по въпроса.

He who angers you controls you.

;) хаха пич стегни се малко.

ами давай .. изброи ги и към тях ще сложа препратки стига да са пловдивски ...
Аз очаквах ТИ да ми ги кажеш, защото аз толкова незнам.

Бе уж не съм пил днес, пък не ме разбираш. :mellow: Явно проблема е в обратната връзка.

Аз очаквах ТИ да ми ги кажеш, защото аз толкова незнам.

Бе уж не съм пил днес, пък не ме разбираш. :mellow: Явно проблема е в обратната връзка.

ти така ли гледаш или си от техническия университет ?

хахахахха

Не просто съм си от техническия.

Ама сега като гледам тревицата в банера ти, разбирам какво е състоянието ти в момента, което обяснява доста неща до тук. Ай приятно летене и не омешвай много с алкохол. ;)

Абе пич, забравил си да сложиш линкове към 2 много важни сайта бе, дето никой не ги знае:

www.microsoft.com

www.google.com

Програмата DC plus plus осъществява директна връзка между потребителите на интернет, позволявайки споделянето на файлове през високоскоростната оптична свързаност помежду им.

Хахахах! аз съм имал оптика бе! без да знам!

А бе какво ви става бе хора.Наистина ли мислите че поради тоя саит всички от НСБОП ще си кажат "Абе даи пак да тръгнем да им затваряме сърварите".Аи моля ви се.Какво сте се размранкали за глупости.Все едно няма още поне 30 такива саита.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...