Jump to content
BulForum.com

Blogs

RIP

Recommended Posts

Блог-чета - местата, където човек може да си излее мислите. Отскоро и аз се присъединих към "семейството". В момента ми е хрумнало да събирам всичкия шит от нета и да го представям като новина с малко по-разчупен вид. Освен това си драскам разни весели нещица, които ми хрумват. За имащите интерес - http://soletka.blogspot.com/

Ако някой друг тук има блогче, ще се радвам да разгледам ;).

А, специално там има доста настройки и на мен ми отне ден да разуча и тествам всичко. Но мисля да се преместя, че в блогпост трафика е огромен и проблемите зачестяват.

А, специално там има доста настройки и на мен ми отне ден да разуча и тествам всичко. Но мисля да се преместя, че в блогпост трафика е огромен и проблемите зачестяват.

Аз нямам проблеми там, пък за настройките питах една приятелка и тя всичко си ми обясни като на малко дете :lol: :lol:

Сега да не говорим, че забравих с какъв ник съм и каква ми е паролата и падна цял ден мислене, но това са подробности... :rolleyes:

Звучи яко :) Попрочетох дневниците на повечето от вас и ми стана интересно. Особено тези от вас, които са понаписали нещо по-интересно, а не очеизвадни факти от типа на "Днес валя много снях" :) По-късно и аз ще се регна.

А има ли няква хава да се види колко човека са ти изчели блоговете ?

kopche,идетя е различна за всеки :D .На мен хората са ми интересни и понеже нямам възможност а и желание да човъркам из мозъците на десетки хора-отварям някой блог и си чета.

kopche, ако искам нещо лично, първото нещо, което ще направя е да се потрудя да не се докопат нечии ръчички до него. Според теб блог ли ще си направя? Мне, едно документче с парола. Целта на блога според мен е не да изреждаш действията, които си правил, а просто да бъде място, отделено специално за теб. Място, където можеш да пуснеш мисъл, стихотворение, филм и прочее и то да не падне в сянката на останалите. Наречи го личен сайт дори, тъй като html-a на по-известните блогъри може да се едитва и блогчето да придобие един съвсем различен и уникален облик. Точно за това от нас зависи на какво ще заприлича блога. Освен това аз мисля, че дори ежедневието ни, пречупено през призмата на гаврата, би било доста интересно четиво ;). И все пак помисли, как ровейки се из нета си откривала забавни неща...

Ето ме и мен :) И все пак никой не ми отговори на въпроса. Аз се порових, но не намерих нищо, затова пак ще попитам има ли как да се види колко човека са гледали/отваряли/чели блога ми?

Ами в поста ми писах, че може да се едитва HTML-a съответно може да се сложи някакъв брояч, но за такъв съществуващ не знам. Порови се из хелпа.

Освен това аз мисля, че дори ежедневието ни, пречупено през призмата на гаврата, би било доста интересно четиво

Абсолютно съгласен!

Тук е моето малко пространственце, моят безплатен психиатър, който ще навестявам всеки път, когато оскъдното съдържание на огромната ми глава роди нещо :)

Livejournal-а не заслужава нищо друго освен да бъде затрит ритуално. Предимно защото 98% от потребителите са ужасяващи emo/goth деца или 45 годишни дебели американски лелички. :D

ps (no offense)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...