Jump to content
BulForum.com

MSN 8 BETA

zynth

Recommended Posts

Имам 5 покани за бета версията на MSN Messenger 8

ако някой ползва програмата и иска да пробва новата версия,да пише MSN ID-то си,за да му пратя покана :)

след 2-3 минути ще получите инвайт и 5-та :)

получих 10х много :)

ЕДИТ: ок де тези покани само за бетата ли са... така де като излезне цялата ще ги има ли и как може да дам покана на някой?

получих 10х много :)

ЕДИТ: ок де тези покани само за бетата ли са... така де като излезне цялата ще ги има ли и как може да дам покана на някой?

като излезе цялата няма да има нужда от покани...

и като го свалиш какво?

нали съм пробвал и без да ме поканят или да се абонирам и да чакам да ми позволят,не ме пусна да се логна...

и като го свалиш какво?

нали съм пробвал и без да ме поканят или да се абонирам и да чакам да ми позволят,не ме пусна да се логна...

Дам като не си поканен не те пуска да влезнеш :bgrin:

може обаче да го свалиш и да влизаш в MSN 7.5 сървърам така го пробвах преди време новия 8.0. Иначе засега не е нищо особено, не е много по-красив, нито много по-функционален, някои полезни нещица взети от MSN Plus! като timestamp примерно... Добре си беше msn+ и скин, но пък скоро ще минат всички на Live така или иначе. Странно защо все още не са ми available игрите нито tabs нито packs, search и т.н. ама нищо. Btw как да получа 5 invites ?

Ето едно шотче за хората които иска да видят за какво става на въпрос.

msn8.jpg

мен лично много ми харесва :love постарали са се най-накрая да сменят изгледа.. разнообразие да има...

искате ли пач за рекламата,думата бета и прочее?

Ми дай ги тези глезотийки :) btw забелязал ли е някой новато опзия на MSN да изпраща съобщения и на offline user-и, като е при ICQ, много радва :love

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...