Jump to content
BulForum.com

Mouse

Recommended Posts

Ako moje da mi kajete kade e naj-eftinoto mqsto ot kadeto moga si q kupq taq mi6ka :) !

10x predvaritelno !

Nz. dali e naj-dobroto ne6to koeto moje da se nameri za tiq pari , zatova o4akvam i dr. predlojeniq :) !

Razer Copperhead™ за мен е по-добра може да се намери в София.

Сега я видях мишката - гъзария е, но на мен не ми харесва. Не изглежда практична, освен това е много скъпа.

Между другото някои знае ли къде се продават microsoft мишки?

Microsoft Standart Wireless Mouse USB/PS2-28.50$

________EraBg____________

Microsoft, Intellimouse, Rolon, PS/2-10.6$

Microsoft, Intellimouse Web, Rolon, PS/2-12.3$

Microsoft, Wheel Mouse Optical, Rolon, PS/2 /USB-14.2$

Microsoft, Wheel Mouse Optical, Black, Rolon, PS/2-14.2$

Microsoft, InteliMouse, Optical, PS/2 /USB-21.8$

Microsoft, IntelliMouse Explorer, Optical, PS/2 /USB-22.9$

Microsoft, Optical Mouse By Starck, USB-29.0$

Microsoft, Trackball Optical, PS/2 /USB-35.1$

Microsoft, Wireless IntelliMouse Explorer with Fingerprint Reader, USB-62.1$

Microsoft, IntelliMouse Explorer Bluetooth, USB-62.1$

_________JarComputers___________

Leadert.com

Razer Copperhead™ за мен е по-добра може да се намери в София.

още не съм ги сравнил като параметри ... но доколкото знам и 2те са 2000dpi ЛАЗЕР :)

освен това мутимедиените копчета който има Г5 за мене са предимство, защото ги ползвам по време на игра :)

И все пак ... ако може да споделите някакви цени относно Г5 тука или в СФ :) ...

въпроса е да се добера до най-изгодната оферта :)

За мен Razer правят най-добрите мишки. Ползвал съм и Microsoft, и Logitech, и Razer. Ако говорим точно за практична мишка, която не е с извънземно неудобна форма като Logitech, и която е с изключителна прецизност то това са Razer.

3 са нещата заради които ми харесват повече от другите:

1)маскимално изчистен дизайн;

2)изключително удобни;

3)свръхпрецизни, макар че тук топмоделите и на 3-те марки са що годе равни.

Който е работил, играл или просто е ползвал Рейзърите(двата големи бутона са без аналог по удобност) знае за какво говоря.

Едит:

@Funlov3 гледам, че за игри говориш - точно Рейзър ползват повечето прогеймъри в света. Разгледай им функциите които се отнасят именно за играене.

До колкото погледнах одеве в ценовата на Ресет цената на G5 беше 70$ +ддс(тама някъде беше) но може ли все пак някой да даде инфо от коя фирма може се намери това бебче на Razorback

За мен Razer правят най-добрите мишки. Ползвал съм и Microsoft, и Logitech, и Razer. Ако говорим точно за практична мишка, която не е с извънземно неудобна форма като Logitech, и която е с изключителна прецизност то това са Razer.

3 са нещата заради които ми харесват повече от другите:

1)маскимално изчистен дизайн;

2)изключително удобни;

3)свръхпрецизни, макар че тук топмоделите и на 3-те марки са що годе равни.

Който е работил, играл или просто е ползвал Рейзърите(двата големи бутона са без аналог по удобност) знае за какво говоря.

Едит:

@Funlov3 гледам, че за игри говориш - точно Рейзър ползват повечето прогеймъри в света. Разгледай им функциите които се отнасят именно за играене.

Това ми казваха и когато си купувах сегашната ми мишка - МХ510 :)

Дам на вид мишките на Логитек поне МХ и G серийте са с доста 'странен' външен дизайн :) , поне на пръв поглед. Но поне на мене той ми харесва и се чувствах странно само 1вата седмица след като си я взех . След това ръката ми привикна с формата на мишока .

По-горе казах , че не съм разгледал обстойно характериситиките на Разор-а :) (запознат съм само с Razor-DiamondPack) ! (ако може ми дайте някое линк-че към добро превю,щото намерих 2/3 който са доста лаконични относно софтуера към мишката :) (интересно ми е какви са функциите който има) !

Един фриенд има Г5 и имах възмойността да я ползвам малко.Доколкото видях мишката има само 1 програмируем бутон другите са кем скрола.Интересното на мишката е,че можеш да и променяш теглото като се поставят тежести в една платформичка,която се вкарва в мишката.Като дизайн-на мен не ми пасна дясната страна-не мога да си нагляся кутрето към формата,но това може да е само за мен,иначе мишката е удобна.Доколкото знам Coperhead-a е по-евтин,което си е голямо предимство.

Един фриенд има Г5 и имах възмойността да я ползвам малко.Доколкото видях мишката има само 1 програмируем бутон другите са кем скрола.Интересното на мишката е,че можеш да и променяш теглото като се поставят тежести в една платформичка,която се вкарва в мишката.Като дизайн-на мен не ми пасна дясната страна-не мога да си нагляся кутрето към формата,но това може да е само за мен,иначе мишката е удобна.Доколкото знам Coperhead-a е по-евтин,което си е голямо предимство.

Така като гледам ценовите листи си мисля че G5 струва около 100лв.

А Coperhead-а е 120лв. доколкото разбрах но го има само в София така че

Coperhead = 120лв. + пътни (куриер) = около 130 :)

1 vapros za prostite kato mene poneje i az sam fen na logitech i iskam da si smenqm moqta mx510

kakvo predstavlqva tova na G5 koeto i se mujka v dupeto ?! :blink:

Tray с тежести. Не съм сигурен колко точно са на брой. Всичките са еднаква тежест и в зависимост от това дали предпочиташ мишката тежка или лека, си слагаш и махаш. Напълно и изцяло геймърска мишка. Дори може да се контролира разделителната способност по време на игра. От това по-геймърско.. здраве му кажи.

Mishkata e strahotna. Imah vazmoznostta da porabotia malko s takava. Opredeleno si zasluzava, no cenata i sashto e "strahotna". Nezavisimo varhu kakva povarhnost ia dvizish ne se "sashka". Az lichno ostanah ocharovan ot tazi mishka. Kato kapak na vsichko e adski udobna za rukata, ili pone na men mi beshe mnogo udobna.

Eto ia: tuk

Tezestite miazat tochno na hapcheta. Slagat se v edno neshto koeto dosusht prilicha na blister za hapove.

Ето и сравнение м/у двата мишока http://www.techspot.com/reviews/hardware/m...roundup_gaming/

Прочетох ревю-то :)

Иводи :

Разликите м/у 2те мишки !

*CopperHead - Програмируеми 7 бутона

*Logitech G5 - Регулиране на тежестта на мишката и 'Polytetrafluoroethylene gaming feet'(което незнам как се превежда :) ) , и разбира се 'нестандартната' форма на мишката

Мисля че G5 превъзход опонентът си Razor Copperhead ... Razor е фирам която от доста време е в бизнеса с геймърските принадлежности (име в бранша) , но уви ... специялно в този случай мисля че Logitech са ги минали , стараят се повече !

Иводи :

*Logitech G5 - Регулиране на тежестта на мишката и 'Polytetrafluoroethylene gaming feet'(което незнам как се превежда :) ) , и разбира се 'нестандартната' форма на мишката

Мисля че G5 превъзход опонентът си Razor Copperhead ... Razor е фирам която от доста време е в бизнеса с геймърските принадлежности (име в бранша) , но уви ... специялно в този случай мисля че Logitech са ги минали , стараят се повече !

Az li burkam neshto ili Razer-a beshe 2000Dpi a G5 1600Dpi.......???

Иводи :

:) Може би вместо прочете имаш предвид погледна.

" if someone asked me which gaming mouse they wanted to purchase, the Razer Copperhead would be my first choice over the Logitech G5." - пробвай да преведеш последните думи в извода от сравнението.

А ако не го чета, а само го погледна пак се вижда, че ... Рейзъра е с малко повече плюсове и с малко по-малко минуси.

Но все пак и двете мишки не са случайни т.е. и Гжи5 да вземеш няма (много ;) ) да сбъркаш.

Работата е долу-горе въпрос на вкус май.

Az li burkam neshto ili Razer-a beshe 2000Dpi a G5 1600Dpi.......???

Определно бъркаш :)

Logitech

MX510 - 800dpi

MX518 - 1600dpi

G5 - 2000dpi

Razor -

DiamondBack - 1600dpi

Copperhead - 2000dpi

... и така понеже реших да си купя G5 някой може ли да ми помогне в избора на 'магазинче' :) !

От Computer+ ще ти излезне 4-5$ над цената в ресет без ддс по втората колонка.Ако незнаеш де е магазина неска последните 2 часа са ми при Гина Димитрова в 42ри кабинет.Ша се оглеждам за теб

От Computer+ ще ти излезне 4-5$ над цената в ресет без ддс по втората колонка.Ако незнаеш де е магазина неска последните 2 часа са ми при Гина Димитрова в 42ри кабинет.Ша се оглеждам за теб

Това го виждам чак сега ... :( ако може ми пиши ПМ-че :)

Очаквам и други препоръки !

1 въпросче :)

Logitech MX510 или Logitech G1 , коя от 2те ?

И 2те са с еднакъв сензор , но понеже намирам само това в нет-а като инфо за G1 може ли да ми помегнете :) ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...