Jump to content
BulForum.com

www.data.bg

lada_1500

Recommended Posts

Ееее, стига де!Опитва се да помогне човека, а вие постоянно го нареждате.Като мислите че ви лъже се оправяйте по друг начин, давайте парите на мафиотите от датата и готово!

Абсолютно същото мнеиме имам като теб.Не знам какво толкова сте против Dave след като той само се опитва да помогне

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

някой има ли акаунт в тая дата.

Трябва ми да видя линка, който му изписва при търсене на файл...

Ако някой има акаунт нека пише да го разпитам малко :)

"Труда ни" се въплащава в това , че ние още в първия половин час откакто го видяхме това (а ние го видяхме някъде около 03 часа на 03.02.06 г) се сетихме за редиректа , обаче ни отне повече от 24 часа на всички да намерим подходящия софт , за да го направим това.

Казах това , което всички искахте да чуете , сега вече можете да ме оставите на мира , стига сте ме обвинявали , че съ едикакъв си и т.н.

Никога не съм получавал такова отношение за едната помощ.Та аз дори не я искам , аз я давам.

Слагам точка на всичко.Лоши чувства не тая към никой.Нека всичко да си остане просто в миналото.Това е последният ми пост по тема за дата.бг въобще.Вярвам , че ще се оправите , щом KILLERINCHO е казал :love :huh: :wir

Stay Cool and Keep it Real

ее кажи поне какъв е подходящия софт :D

Той ако "се опитваше само да помогне" отдавна щеше да го е казал. :angry:

Ако имаше една темичка в която да обясни с няколко изречения как става номера, мислите ли, че нямаше да му благодарят поне 100 човека? Ама момчето предпочете да направи темичка в коята да му казват какво да търси! Е хайде, обяснети ми сега как да не те е яд на такъв човек!?

в dc.data.bg като кажеш че data.bg sux и те баннват
Нека позная. Limona нали. :D Раздава ги като промоции за минимум по 1 седмица.

http://freedata.hopto.org/

Това е алтернативна търсачка на Data.BG, която действа на принципа на добавяне на линкове. За повече информацията разгледайте секциите в сайта.

Ааа, не видях 2 поста по-нагоре, че вече са го постнали. Колко съм прост :D

Реших да си направя сайт в датата( незнам къде другаде дават 250мб) обаче нали съм си качил всичко index.html, картинките и клипчетата, обаче като го пусна и вместо моите снимки ми показва някакви други или изобщо не ми показва. Някой има ли представа защо става така?

Пичовете пуснаха отново безплатната търсачка. Евала и поклон. :)

Кой,къде,кво,що??? :confused :blink: Линк?

Благодаря за линка. Свилен президент! :devil Само не е ясно още колко ще просъществува. :bgrin:

Такааа този същия Свилен дето "пусна" безплатна търсачка (олеле дано не се повтарям, ше ме извинявате) е направил един сайт пълна пародия на Data.BG. Отне ми около 30 мин да го разгледам и изчета, а после не можах да се събера от земята от смях.. :P

EDIT: Опа! Повторил съм някого, вече го има този линк в темата... Нищо де, поне да си кажа форумисткото мнение, че идеята е доста оригинална! :punk

• 3 weeks later...

Както сте видели в датата всеки който се е набутал да плати си има вече собствен форум.На мен отдавна ми тряяше такова нещо,да си събирам там моите клиенти (окло 50 човека) да коментираме.

Някой ползва ли си собствения форум,какво мислите по въпроса?

Както сте видели в датата всеки който се е набутал да плати си има вече собствен форум.На мен отдавна ми тряяше такова нещо,да си събирам там моите клиенти (окло 50 човека) да коментираме.

Някой ползва ли си собствения форум,какво мислите по въпроса?

ами понеже аз не съм си платил кажи къв е форума. ако е IPB или PHPBB бива, иначе тея дето са като в дир.бг са :sick

phpbb са, обаче с орязани възможности. Няма пълен достъп до всички възможности на форума, което е доста гадно, при положение че си си платил за тях. Но пък като за непретенциозни хора, става. ;)

phpbb са, обаче с орязани възможности. Няма пълен достъп до всички възможности на форума, което е доста гадно, при положение че си си платил за тях. Но пък като за непретенциозни хора, става. ;)

прав си, phpbb няма чак толкова възможности като ipb, но пак е в пъти по-добре от форумите в дир-а :)

Имах предвид че няма пълен достъп върху форума. От дата.бг нарочно са ограничили някои работи, за да не стане накрая някой ламер да си затрие форума и накрая да протестира, че уж си плаща пък няма форум. :)

• 5 months later...

Аз се рагнах безплатно! Май вече са махнали таксата! А да попитам нали няма да ми изпратят сметката заедно с тази на телефона??

Аре ве! Безплатно ли са "рагна"?! Ама верно ли?!?

Регистрацията в дата.бг винаги е била безплатна... плаща се за да използваш търсачката им.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...