toti_barabata Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Ееее, стига де!Опитва се да помогне човека, а вие постоянно го нареждате.Като мислите че ви лъже се оправяйте по друг начин, давайте парите на мафиотите от датата и готово! Абсолютно същото мнеиме имам като теб.Не знам какво толкова сте против Dave след като той само се опитва да помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 някой има ли акаунт в тая дата. Трябва ми да видя линка, който му изписва при търсене на файл... Ако някой има акаунт нека пише да го разпитам малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 "Труда ни" се въплащава в това , че ние още в първия половин час откакто го видяхме това (а ние го видяхме някъде около 03 часа на 03.02.06 г) се сетихме за редиректа , обаче ни отне повече от 24 часа на всички да намерим подходящия софт , за да го направим това. Казах това , което всички искахте да чуете , сега вече можете да ме оставите на мира , стига сте ме обвинявали , че съ едикакъв си и т.н. Никога не съм получавал такова отношение за едната помощ.Та аз дори не я искам , аз я давам. Слагам точка на всичко.Лоши чувства не тая към никой.Нека всичко да си остане просто в миналото.Това е последният ми пост по тема за дата.бг въобще.Вярвам , че ще се оправите , щом KILLERINCHO е казал Stay Cool and Keep it Real Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 ее кажи поне какъв е подходящия софт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 ее кажи поне какъв е подходящия софт Той ако "се опитваше само да помогне" отдавна щеше да го е казал. Ако имаше една темичка в която да обясни с няколко изречения как става номера, мислите ли, че нямаше да му благодарят поне 100 човека? Ама момчето предпочете да направи темичка в коята да му казват какво да търси! Е хайде, обяснети ми сега как да не те е яд на такъв човек!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 хммм това саитче нещо много интересно http://freedata.hopto.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 в dc.data.bg като кажеш че data.bg sux и те баннват Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 в dc.data.bg като кажеш че data.bg sux и те баннватНека позная. Limona нали. Раздава ги като промоции за минимум по 1 седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 http://freedata.hopto.org/ Това е алтернативна търсачка на Data.BG, която действа на принципа на добавяне на линкове. За повече информацията разгледайте секциите в сайта. Ааа, не видях 2 поста по-нагоре, че вече са го постнали. Колко съм прост Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Реших да си направя сайт в датата( незнам къде другаде дават 250мб) обаче нали съм си качил всичко index.html, картинките и клипчетата, обаче като го пусна и вместо моите снимки ми показва някакви други или изобщо не ми показва. Някой има ли представа защо става така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Щото не ги кефиш... Питай тях, тук няма хора от поддръжката на датата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Пичовете пуснаха отново безплатната търсачка. Евала и поклон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Пичовете пуснаха отново безплатната търсачка. Евала и поклон. Кой,къде,кво,що??? Линк? Благодаря за линка. Свилен президент! Само не е ясно още колко ще просъществува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted February 23, 2006 Author Share Posted February 23, 2006 Кой,къде,кво,що??? Линк? http://databg.svilen.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Сега и на мен ми се отваря .Чувството,че си прецакал системата е яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Такааа този същия Свилен дето "пусна" безплатна търсачка (олеле дано не се повтарям, ше ме извинявате) е направил един сайт пълна пародия на Data.BG. Отне ми около 30 мин да го разгледам и изчета, а после не можах да се събера от земята от смях.. EDIT: Опа! Повторил съм някого, вече го има този линк в темата... Нищо де, поне да си кажа форумисткото мнение, че идеята е доста оригинална! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 http://store1.data.bg/flex/html_css/datasearch.html ot tuka su6tno moje da se search-va ops molq nqkoi da mi iztrie posta ne vidqx 4e sa go pisali po-nagore ot mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Ето още един сайт от който може да се ползва търсачката http://gotin.com/search/ Извинявам се ако е даван,ама не ми се преглеждат последните няколко страници Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murder Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Както сте видели в датата всеки който се е набутал да плати си има вече собствен форум.На мен отдавна ми тряяше такова нещо,да си събирам там моите клиенти (окло 50 човека) да коментираме. Някой ползва ли си собствения форум,какво мислите по въпроса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Както сте видели в датата всеки който се е набутал да плати си има вече собствен форум.На мен отдавна ми тряяше такова нещо,да си събирам там моите клиенти (окло 50 човека) да коментираме.Някой ползва ли си собствения форум,какво мислите по въпроса? ами понеже аз не съм си платил кажи къв е форума. ако е IPB или PHPBB бива, иначе тея дето са като в дир.бг са Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 phpbb са, обаче с орязани възможности. Няма пълен достъп до всички възможности на форума, което е доста гадно, при положение че си си платил за тях. Но пък като за непретенциозни хора, става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 phpbb са, обаче с орязани възможности. Няма пълен достъп до всички възможности на форума, което е доста гадно, при положение че си си платил за тях. Но пък като за непретенциозни хора, става. прав си, phpbb няма чак толкова възможности като ipb, но пак е в пъти по-добре от форумите в дир-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Имах предвид че няма пълен достъп върху форума. От дата.бг нарочно са ограничили някои работи, за да не стане накрая някой ламер да си затрие форума и накрая да протестира, че уж си плаща пък няма форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Аз се рагнах безплатно! Май вече са махнали таксата! А да попитам нали няма да ми изпратят сметката заедно с тази на телефона?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Аре ве! Безплатно ли са "рагна"?! Ама верно ли?!? Регистрацията в дата.бг винаги е била безплатна... плаща се за да използваш търсачката им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.