Jump to content
BulForum.com

www.data.bg

lada_1500

Recommended Posts

Прав си. Дата.бг печелят достатъчно от абонатите си.. Няма и ние да им пълним гушата я! И все пак за протокола се пише риторика /риторичен.../

I stand corrected!

Хехехех само ми покажи къде го видя тоя момент с рИториката

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply
Дата.бг печелят достатъчно от абонатите си.. Няма и ние да им пълним гушата я!

и Дата.бг си е безплатна за абонатите си. Еми по тая логика, що изобщо да не я резнат за останалите и да си я направят локална? Вместо да я спрат, те я правят платена за другите.

А това за протокола беше още по-глупаво.

и Дата.бг си е безплатна за абонатите си. Еми по тая логика, що изобщо да не я резнат за останалите и да си я направят локална? Вместо да я спрат, те я правят платена за другите.

А това за протокола беше още по-глупаво.

Определено с вашите корави глави няма да се излезне на глава... Няма какво да спорим по тая тема. На мен за кво ми е дата като не стига че ще искат да им плащам, ама и в 90% от времето някой от сървърите не им работи. Ама на, като сте богати, плащайте им :) Успех

James_Bond007, кое те наведе на мисълта, че ще им плащам? Ти чел ли си изобщо какво съм писал по темата? Еба си коравите глави дет сме...

Edit: James_Bond007 не е на кеф и не знае какво говори. Съжалявам, че му обърнах внимание, подвел съм се.

sandman, не си прав за това, че те се трудят ние да сваляме безплатни благинки. тога го има тук при нас, но в дата и арена по голямата част се качва от потребителите. има една хубава приказка "с чужда пита помен правят" :zzz защо те не плащат на потребителите за дето им пълнят сървърите :devil

За трудещите се визирах собствениците на музиката филмите и софтуера.

Първо са поядосах, ама след това като прочетох и видях как се плаща... сичко ми мина!Съгласете се , че 2 лв. без ДДС на месец си е супер смешна сума!Още повече се плаща със смс....!

Да, наистина 2лв. не са нищо, ама защо трябва да ги взимат? Платили ли са някакви авторски права или лицензи и т.н? Все едно ти да застанеш пред евроком и да взимаш на всеки потребител по 2лв., защото си направил сайт с препратки към фрий сърварите, без да ги поддържаш, ъплоудваш и т.н.

James_Bond007, кое те наведе на мисълта, че ще им плащам? Ти чел ли си изобщо какво съм писал по темата? Еба си коравите глави дет сме...

А какво ти дава право да псуваш? Дори да не съм чел... Не ти си този, който ще ми държи сметка. Ако целта ти е да се заядеш сбъркал си мястото.

Edit:

Edit: James_Bond007 не е на кеф и не знае какво говори. Съжалявам, че му обърнах внимание, подвел съм се.

Всеки път си казвам че няма да се занимавам с "гениите" на форума... Да се оправят...

А какво ти дава право да псуваш? Дори да не съм чел... Не ти си този, който ще ми държи сметка. Ако целта ти е да се заядеш сбъркал си мястото.

Edit:

Всеки път си казвам че няма да се занимавам с "гениите" на форума... Да се оправят...

Определено с вашите корави глави няма да се излезне на глава... Няма какво да спорим по тая тема. На мен за кво ми е дата като не стига че ще искат да им плащам, ама и в 90% от времето някой от сървърите не им работи. Ама на, като сте богати, плащайте им xmas.gif Успех

другия път чети преди да пишеш. Незнам кой е казал, че ще дава 2 лв. щото това, което си писал предполага, точно това. Покажи ми го, че май съм го пропуснал :allien

Вашият портал съдържа:

Файлове 672

Аудио 0

Видео 19

Картинки 653

Страници 0

Субтитри 0

Големина 365.62MB

Остават 0B

WTF??

Изтрили са всичко? Преди 2 дена имаше 12 000+ GB.

Този портал съдържа:

Потребители 409951

Файлове 4359648

Страници 240414

Картинки 2637824

Торенти 6209

Пиъри 23962

Големина 12200GB

Site Browse 2899

edna i sushta data.bg li gledame ? :)

Изчетох всичко по темата и просто няма какво да се говори повече,че те просто прекалиха!И цели 2 лв искат.Че да бяха искали по 1лв по-така разбираемо щеше да е,ама чак 2лв... И какво се оказва,че ще плащаме да теглим фаилове,които някой мои приятел е сложил!А на него някой ще му плати ли?Достатъчно взимат от рекламни банери наистина!Или пък те сега тези 2лв ще ги отчитат ли някаде?И ако ги отчитат какво ще стане че взимат пари за нещо за което нямат право(нсбоб и т.н.).Аве пълна лудница.Те сега си мислят,че ще отмине време и всеки ще се прежали за 2 лв,щото наистина не са много.Но аз НИКОГА няма да им дам!

ami ot data-ta sa stanali leko la*nari i mamicata im umrqla neka da mre.....ama te kvo si mislqt 4e samo tqh gi gree slynceto li ?!?!? ima torrent ima i DC++ ima i Emule :P nqma za kvo da se mra6tim sami 6te se precakat tyi s teq 2 leva...verno nqmat i malko sram ma kvo tolkoz...aide :bgrin: tova be6e ot mene :D :D

Големина 12200GB

edna i sushta data.bg li gledame ? :)

Тва в супер бьгаво според мен от 3 дена все на 12 ТБ стои а сам сигурен че маса народ си делна директориите.Вьзможно е и друго някои в техния бьгав форум беше казал че били направили бекьп на всичко което малко ме сьмнява ...

Иначе не 2 лв 2 стинки не бих им дал

Тва в супер бьгаво според мен от 3 дена все на 12 ТБ стои а сам сигурен че маса народ си делна директориите.
На 03 и 04 февруари беше на 12642 ГБ. Тъкмо бях почнал да си мисля че нарочно прикриват колко е изтрито. Излиза че за няколко дена са изтрити около 400 ГВ. Голяма работа, е баси стачката. :lol: Хубавото обаче е че най-сетне махнаха MD5 проверката на файловете и може да си съдържам каквото си искам в моята директория. Също едно добро предимство е че мога да дам 2 лева еднократно само колкото да си препълня директорията, а после и да не давам нищо, пак всичко ще ми се пази. ;) А търсачката мене слабо ме интересува, защото вече предпочитам да ползвам ДС++ вместо търсачката на дата.бг.

data.bg iskat pari za uslugata "tursachka" i diskovo prostranstvo na koeto da se uploadva - nikoj ne e kazal che iskat pari za da teglish nezakonniq software na nego ...aide chetete malko i ne se olivaite. Davate po 2.40 lv nqkoi za bulfleet generali, davate po 2 lv za kafeta, cigari i prochie podobni glezotijki, ama stane li vapros za 2 lv ..auuuuu, nikoga nqma da im platq. da ne govorim kolko hora izpiskaha kogato Globul iskaha da se pusne nai obiknoven sms za da se registrirash i da prashtash sms ot saita im ...mani mani .... da broim li horata s videokarti za 100 i kusur nagore dolara ...pulni mrunkala ....

Аве нека дават!Наистина винаги ще има такива.Ама нека да видим дали ще са на + или - накрая.Щото аз вече не влизам изобщо там,за да не върти брояча!И накрая колко ще струва рекламен бар там?! ;)

Не гледайте толкова какво от старите неща се трие. Май по-важно е дали НОВИТЕ неща ще се качват! Ама нищо чудно да платят на ъплоудъри...

Не може ли няколко човека да ползват един акаунт? Имам предвид само за търсачката? Ако може, трябва да намерим някой, който си е платил и да го изнудим да даде акаунта. Хахахаха...

Изчетох всичко по темата и просто няма какво да се говори повече,че те просто прекалиха!И цели 2 лв искат.Че да бяха искали по 1лв по-така разбираемо щеше да е,ама чак 2лв... И какво се оказва,че ще плащаме да теглим фаилове,които някой мои приятел е сложил!А на него някой ще му плати ли?Достатъчно взимат от рекламни банери наистина!Или пък те сега тези 2лв ще ги отчитат ли някаде?И ако ги отчитат какво ще стане че взимат пари за нещо за което нямат право(нсбоб и т.н.).Аве пълна лудница.Те сега си мислят,че ще отмине време и всеки ще се прежали за 2 лв,щото наистина не са много.Но аз НИКОГА няма да им дам!

Е то щото е голяма разликата дали ша дадеш 1 или 2 лева. Въпроса тук не е за парите, а е принципен!

Мисля, че по-съществения проблем не са 2-та лева без ДДС, ами ЛИЧНИТЕ ДАННИ, които се изискват. Тотален контрол на това кой какво качва и сваля. Никой ли не го осъзнава???

Ние, обикновените потребители, изобщо си нямаме идея какво наистина се случва, но ме глождят гадни подозрения.

Че и актуална снимка! Пфу!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...