Jump to content
BulForum.com

www.data.bg

lada_1500

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply
Бог да я прости data.bg,спряли са торнтите,хубаво беше,ама сега умира бавно и безславно :read:

Там торентите бяха пълна анархия... Пък и доколкото разбрах е имало натиск от разни там НС-БОП-овци (или някви други). В арента пишеше нещо такова. Не знам обаче, до колко е вярно...

Бог да я прости data.bg,спряли са торнтите,хубаво беше,ама сега умира бавно и безславно :read:

В голяма грешка си!Тя не умира бавно,а е умряла от около времето когато я напраиха платена :excl:

Сега всеки юзър има безплатен достъп до всички ресурси за 1 месец по случай рождения ден на сайта, НО според мен това си е една чиста зарибявка. :)

Сега всеки юзър има безплатен достъп до всички ресурси за 1 месец по случай рождения ден на сайта, НО според мен това си е една чиста зарибявка. :)

когато си отвикнал да позлваш дадена търсачка, трудно се връщаш към нея. особено като се сетиш причините, които са те накарали да не я ползваш ;)

поне така е при мен.

data.bg наистина е една затворена страница.

Да този 1 месец според мен е само за да се опитат да върнат хора към нея след като почнаха да искат пари много от "клиентите" им забравиха за нея включително и аз

може би ще се повторя но днес си направих един тест тръгвам да си свалям една песен от датата скороста ми е 18-19 кб свалям един фаил от rapishare 150 -160 май има разлика вие как мислите

Еми аз от датата сутрин рано и през ноща свалям с максимална скорост... Това какво ви говори, пробвайте и при вас:-))). Чисто и просто сървърите им издишат това е. На мен не ми пука, че били направили търсачката си платена (имаше безплатни варианти)..., но сега като е свободна за достъп ич не ми пука и си я ползвам пак:-))).

• 2 weeks later...

Скоро не бях свалял нищо от дата-та ама днес ми потрябва и какво да видя... не мога да свалям с повече от 25-30... ? Някой да знае защо е така?

защото са лимитирали даунлоуда, за да не свалят хората от там по време на безплатния месец. Защото целта на този безпатен месец не им е да се сваля на поразия, а да си направят реклама и да зарибят още будали

Аз вчера за първи път от бая време изтеглих 1 клип от датата и добре вървеше с по 75-100 к/б, а доколкото помня и преди не се е качвало над 100, така че не съм сигурен за това с лимитирането..

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
http://vod.data.bg/ .... data.bg са навлезнали в лоното нa vod (video-on-demand). да им пожелаем успех! :woot

Тея тотално се оляха. Някой има ли информация дали имат изобщо право да ги разпространяват тия филмчета ?

свалянето от датата е ужасно през деня поне при мен и кои ненормален ще сваля от дата за пари като има торенти

Сигурен ли си, че имат? Виждал ли си документи? Или само платени публикации в пресата?

Линка не говори ли сам за себе си :) От друга страна, те не могат да бъдат подведени под отговорност, т.к. са опълномощени от Amotera Ltd. регистрирана според слуховете в "БГ пространството" на интернет на Вирджинските острови ( а според мен на Сейшелските острови :bgrin: ) Така, че дори и да са купили правата за някои от заглавията реално няма кой да употреби правото си на контрол (дето го няма).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...