Rex Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Днеска гледах някаква рекламка смешна за ab tighter или нещо такова беше. Та в рекламата се казваше, че от тва смешно пластмасово уредче с шест ластичета ще направим неповторимо тяло. Оф, незнам дали има задръстеняци още дето се вързват на тия глупости. Преди по ВС телешопа пак имаше нещо подобно: с гигантски пластмасов уред правиш упражнения за корем, по нова течеше реклама с 1 друг уред дето с 1 въженце си меткаш ръчиците и крачката все едно се учиш да литкаш и т.н..... На всичкото отгоре в рекламата за тоя tighter дават едно от най-добрите упражнения за корем/чрез едно колелце се изпълнява - всеки може да си стъкми такъв уред вкъщи без пари стига да може да прави с него после че не е лесно / и го правят нарочно криво и излиза че е неефективно и докарва травми. Хубаво си рекламират боклуците, ама да ми казват, че някъв смешен уред е по-полезен от наистина сериозно упражнение - ахахахаххахахахаха! Истината: 1 Хубаво тяло не се прави с такива "че***жийски" уредчета - те могат да служат единствено ако живота ви е омръзнал и не знаете по какъв точно начин да се самоубиете. Може да се приеме, че ако се заигравате достатъчно време на ден с тези изобретения ще се "види" некъв слабоват напредък, ама тоя напредък ще се види и при ходене пеша примерно /упражнение, което не причинява травми освен че лекува лееекинко мързела /. 2 Здраво,силно,стройно тяло се изгражда с много упоритост и много подчертавам МНОГО болка и лишения - такива историйки за безболезнени тренировки и безопасни упражнения дето оформят тялото ги разказвам на една от уличните котки пред блока/подготвям я психически за билдър-кариера /, но и тя вече като ме види бяга щото мисли че съм луд /подозирам че не щото си говоря с нея, а защото и нея са я зарибили горката вече с тия реклами / Ако някой направи канал на гърдите,широк гръб и плочки на корема с такъв уред аз спирам силовите тренировки, купувам един такъв уред и без травми ставам Рамбо - звучи малко глупаво,а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 А е жена ми има ония стола дето го рекламират ...и щях да се претрепа.Голяма глупост е Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 А каква е темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 много ми става смешно като покажат някоя от онея "машини" дето цял живот са тренирали и са пили кво ли не и кажат, че ще станате като тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Да, най-ми хареса изказването на стенли. Поне да дават такива, които са използвали само такъв уред. Още малко ще кажат, че Колман тренира с някакъв колан само и гледа тв. Повечето мъже по тия реклами са 50:50 кръв и нескуик на прах. Ама от този в аптеките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted February 4, 2006 Author Share Posted February 4, 2006 А каква е темата Ми темата е за забавление /а е най-близко до този форум, защото става въпрос за "пИерфектни тела", които се правят, замествайки всъщност истинските упражнения/. Няма тема. Просто се кефа на глупостите дето сътворяват някои хора и искам да ги обсъдим и да се посмеем So, have fun or die trying Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 аз съм голям фен на пловвдивска оществена телевизия там дето дават оная реклама на знел и тлустър шш тва са велики уреди веднага бих дал за тях там към 240 ли колко бяха тва сие една добра инвестиция просто една НЕВЕРОЯТНА цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Най-комичното в случая е че артистите, или по-скоро статистите, които участват в тия реклами, обикновено имат и перфектни гърбове. Ако някой ми обясни как с тия джаджи се прави такъв груб - веднага си купувам такова "жУвотно"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.