gadniqt Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Значи правя си бутон на програмката,като съм посочил различни състояния на бутона при някакъв event в/у него.Под какъв формат трябва да го save-на и сътответно после как да си го сложа във html-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Ще ползвам темата пък ако се отзове някой па хубу На бързо: имам проблем със scrollPane'то, правя го по регулярния си начин; Отварям нов 'symbol' задавам му да е movie, пиша каквото трябва да пиша, слагам картинки който трябва да сложа, след това от библютеката избирам със десен бутон дадения "symbol" избирам "linkage" на полето с identifier пиша каквото трябва да пиша отмятам отдолу също каквото трябва, после от компонентите "завлачвам" "ScrollPane", асайнато със име и в пропертиса сам му задал точния "contentPath" Когато го правя във вече започнат проект нестава, същото това при стартиране на нов флаш документ всичко спи и мърка, незнам каде бъркам, някакъв скрипт ми се шие някаде немога да го хвана, ще се радвам ако някой помогне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.