RaptoR Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 ОстАи ти, ми гладен останах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Ама си хапна квот дал Господ, нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Откровено казано само ти си вадил чорка на моята маса. Мъничка верно, но запомняща се Добре не я резнАхме за мезе... Стига лиготии, че само Птреомисира и биодизайна ни подминават в Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 (edited) Ъъъ.... Не беше на твоята, а на моята. И беше щот ти поиска да я видиш, Мисир с Мисир. Edited February 26, 2018 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Ся, вземете се разберете на коя точно маса е било и чия точно чурка се е размятала насам-натам, че ще тръгнат едни приказки....какво ли ще си помислят хората... И по темата, ама няма снимки, че дращя от телефона...тровя се тука с един суджук...50 на 50 дивеч и дом.прасе....бррр... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Ъъъ.... Не беше на твоята, а на моята. И беше щот ти поиска да я видиш, Мисир с Мисир. Явно неведнъж е било, защото със СИГУРНОСТ е показвана и на моята. И по темата, ама няма снимки, че дращя от телефона...тровя се тука с един суджук...50 на 50 дивеч и дом.прасе....бррр... Почваш да изнервяш обстановката Аз сега ще правя дроб по рецепта на Батето... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Бахти... От масата ми никой не е ставал трезвен, ама явно с теб съм попрекалил, щом така си се разслоил темпорално.... Обещавам следващия път да ти капвам по-с мярка, та ако и да ти се губят после събития, то поне да не ти се губят в различни времеви линии :lol: Баахти... Винаги съм си знаел, че ОНАЗИ ракийка вдига умрелите от гроба, па живите туря на тяхно място, ама па чак толкоз..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Чек'са - аз не отричам това, което казваш ти, просто говорим явно за различни случаи. Иначе кристално ясно помня за този у дома. Все пак не са чести такива изяви на масата ми! ЕДИТ: Сега като се замисля - ти си единствен хахахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 "Кристално ясно", "различни случаи", ракия вдигаща разни неща, пичове, моля ви се.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Ти снимай суджука, че накрая ще има голяма глоба! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Снимал съм го...,а ти Гадовия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Снимал съм го...,а ти Гадовия? Тия работи да си само между нас си. ================================================== Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 Снимал съм го...,а ти Гадовия? Магданозе... Да не би и ти да искаш да го видиш??? Не съм го очаквал от теб.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 Хахахаа...не бре...нареждам го Виден....пък и к'во толкоз...суджук, като суджук.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 Мисире, дано това на вкус да е по-добре, отколкото изглежда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 Ми на два пъти замина къмто кило - ти се сещай. УНИКАЛЕН стана дроба по рецептата и наистина буквално се топи в устата. А що бира/вино люска... Не е истина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ми на два пъти замина къмто кило - ти се сещай. УНИКАЛЕН стана дроба по рецептата и наистина буквално се топи в устата. А що бира/вино люска... Не е истина. Изглежда добре, да споделиш рецептата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Изглежда добре, да споделиш рецептата Рецептата е проста. Трябва ти свински или говежди черен дроб. Аз купих свински, киснах го във вода с малко ракия. Ако киснеш дроба го остави добре да се отцеди. След това го слагаш плик или пластмасова кутия (от тия, в които ти дават ориз и салати в Лекси, голям размер). Мушваш го във фризера колкото да стегане, за да се реже лесно. Иначе е играчка и иска сериозен нож. После режеш на филийки максимум до сантиметър, минимум половин. Трясваш две или повече яйца (къмто едно се пада на 500гр. според Батето), слагаш малко черен пипер (аз си сложих и други мои си неща), разбъркваш добре и потапяш филиите дроб вътре за около 30-50 мин. Повече - по-добре. След това сгряваш мазнина - добре е да е плио + масло или олио + гъша мас (висш пилотаж). Филийките се топват като загрее добре. Тук вече играта зависи от котлона, тигана и дебелината на филийките. Приблизително между 40-60 секунди от страна и въртиш. При най-тънките филии по 40-50 секунди от край, покафеняа и махаш от огъня. Аз нямах време да втвърдя дроба и рязах меко, филии сант и маллко нагоре и ги държах по минута от страна с две завъртания. Магията е да не препържиш. Направиш ли го подметка - дай го на котката. Успех! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Чудно, мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Мисир.... Дробчето се налага в кисело мляко за една вечер Пробвай и после ще приемам почитанията ти.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Мисир.... Дробчето се налага в кисело мляко за една вечер Пробвай и после ще приемам почитанията ти.... Мисирски, прието, но тук следвам чужда рецепта. Дроб не бях пържил от много години, но стана убиец. Днес ми пристигна течния дим... А книгата на Батето е дебела и далеч не съдържа всички рецепти от блога... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ти пробвай с киселото млекце, пък книгите ги заеби! А с тоя течен дим.... Задника ли ще си подмазваш?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Туй засега не е предмет на коментари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Туй засега не е предмет на коментари. Кое? За дупето или за киселото мляко? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 А с тоя течен дим.... Задника ли ще си подмазваш?! Ъхъ, току замирисало на опушен мисирски задник, че даже може да мине и за нова рецепта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.