RaptoR Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Браво, батьовата!!! Внимавай с тия дръжки, гледам си ги претоварил! Аз сега с врат се занимавам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Всички вие ще умрете млади, чревоугодници такива - АНАТЕМА!!! :woot ...ама преди това поне ще ви е кеф. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 ДА! Така е - ще умрем много по-млади от теб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Браво, батьовата!!! Внимавай с тия дръжки, гледам си ги претоварил! Аз сега с врат се занимавам Видях снимите на свинския врат Ще изчакам да кажеш как е станал преди да го пробвам, че малко ми е криминално да купувам врат от магазина, за който незнам от къде е дошъл Всички вие ще умрете млади, чревоугодници такива - АНАТЕМА!!! :woot ...ама преди това поне ще ви е кеф. Така е На мене тези луканки, които съм си направил са ми много по - вкусни отколкото купешките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Имам въпрос, понеже съм лаик- защо е привързан вратът? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Вратлето е овързано, за да запази форма и да поддържа консистенция Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Първи опит за домашен кайзеорван врат - брутално успешен, разбира се. Има някои работи, които ще пипна по рецептата следващия път, но те са незначителни. Стаси, горния врат съм го изял без да го снимам, батьовата - прави си изводите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Ти пък, как може да не си снимаш врата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Първи опит за домашен кайзеорван врат - брутално успешен, разбира се. Има някои работи, които ще пипна по рецептата следващия път, но те са незначителни. Стаси, горния врат съм го изял без да го снимам, батьовата - прави си изводите... Прасе! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Винаги е по-добре да си прасе, отколкото шибан малоумен веган... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Което обаче не променя факта, че си наистина омисирен прас.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Офф, прасе викаш....имам към десетина кила сушено-пушен врат и ребра за измезване и ме съмнява, че няма да ми стигне пиеньето за таз работа...и аз ще се опрася ми се струва.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Офф, прасе викаш....имам към десетина кила сушено-пушен врат и ребра за измезване и ме съмнява, че няма да ми стигне пиеньето за таз работа...и аз ще се опрася ми се струва.... Ми пий, бе..... Пий..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 (edited) Пия бре...пия...,ама се опрасвам... Edited February 15, 2018 by Mockingbird Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Офф, прасе викаш....имам към десетина кила сушено-пушен врат и ребра за измезване и ме съмнява, че няма да ми стигне пиеньето за таз работа...и аз ще се опрася ми се струва.... Чек'са - такива скатавки са наказуеми направо. Първо - ако не си ги правил ти хич не се обяснявай и второ - ако си и не си казал си за трепане!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Виноват, признавам....ама като(ако) се съберем, ще почерпя...., ако е останало... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Първи опит за домашен кайзеорван врат - брутално успешен, разбира се. Има някои работи, които ще пипна по рецептата следващия път, но те са незначителни. Стаси, горния врат съм го изял без да го снимам, батьовата - прави си изводите... Много добре изглежда Догодина 100% ще пробвам рецептата, че от коледа насам нямам време за такива експерименти Останах си само с бабека, луканките и рибиците Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Много добре изглежда Догодина 100% ще пробвам рецептата, че от коледа насам нямам време за такива експерименти Останах си само с бабека, луканките и рибиците Ти нали разбра, че горният врат е сушен и не е този кайзерования? Нямат нищо общо, освен че са врат двете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Ти нали разбра, че горният врат е сушен и не е този кайзерования? Нямат нищо общо, освен че са врат двете Доколкото разбрах последните снимки, които качи са от първия врат, който прави И един малко тъп въпрос ще задам Разликата между "сушеният" и кайзерованият врат не е ли само в подготовката, защото доколкото знам и двете се сушат ? Досега само съм си купувал кайзерован врат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Разликата е от тук до небето. Онзи врат е киснат, подправен и обесен. Този врат, кайзерованият, минава съвсем други процедури, сред които 4 часа във фурна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Разликата е от тук до небето. Онзи врат е киснат, подправен и обесен. Този врат, кайзерованият, минава съвсем други процедури, сред които 4 часа във фурна. Ясно Като реша да правя ще те питам за рецептата От къде си взимаш месото между другото ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Принципно от РИТОН винаги, но примерно карантия те нямат, така че там Попов. А тоя врат специално беше промо в Кауфланд и кака ти го донесе... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Принципно от РИТОН винаги, но примерно карантия те нямат, така че там Попов. А тоя врат специално беше промо в Кауфланд и кака ти го донесе... Абе, лаЙк! Месо само от новоселския, ама от магазина му (фирмен, а не франчайз) на асеновградско шосе! Няма да споменавам кой от моите клиенти след като ми поиска съвет, съм изпратил там (че му бяха дошли на гости едни височайши чужбински особи)... Само ще ти спомена, че сега в барчето ми има още едно шише с ракийка, от онези, дето не можеш да си купиш с пари П.п. И като ти го давам този акъл, приеми, че има защо. Понеже както сам знаеш, бая съм пообикалял по месокомбинатите и тукашните ресторантски кухни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Я,я,я пак...от новоселския?!? Верно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Я,я,я пак...от новоселския?!? Верно? Ъхъм.... И твърдо стоя зад думите си, стига да става въпрос за мръвка купена от ФИРМЕНИТЕ му магазини, а не от такива, които просто са сложили една табела по причина, че зареждат някаква част от стоката си от него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.