RaptoR Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 МИСКИН! НАЗДРАВЕ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Еми наздраве...ама и с други работи вървят...не само с винце...хлъц.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 (edited) Е, аз още не съм опрял до винцето, все още съм на 3-тата ракия, ай НАЗДРАВЕ! с един По-зрав и от мен. И още веднъж, ТУК Edited March 13, 2015 by mladenski76 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Направо се чудя, коя версия ми харесва повече...и кой от кой е копирал... Наздраве. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Нали! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Наздраве момчета и момичета! От мен днес една почти постничка манджа: "Гондолите на Младенски" половинки тиквички и патладжани пълнени на фурна със сирене кашкавал, яйца и македонска наденица, ето приготвеното преди печене. Другата снимка като е готово. Ако ви хареса външния вид и на мене на вкус ще ви постна и рецептата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Ето ги и гондолите готови опечени, и на вкус са стртахотни, с бяло вино са уникални. НАЗДРАВЕ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 2.5 кг - НЯМА да го режа : Фаза едно приключи, в 18.30 влиза във фурната: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 (edited) Свинско ли е това? И напълнил ли си го, че гледам си го овързал? Или си го шпиковал? Аз утре ще пълня агнешки бут, и съм намислил да му извадя кокала и тогава да го напълня, ама до утре има още много време, и много идеи ще ми минат през главата. Edited April 10, 2015 by mladenski76 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Рапторе каква е тази чудесия? Младенски, я цъкни и рецептата за гондолките по-горе, ако обичаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Рапторе каква е тази чудесия? Младенски, я цъкни и рецептата за гондолките по-горе, ако обичаш. При мен се събират 3 средно големи тиквички и 2 средни патладжана, срязвам ги наполовина издълбавам ги с лъжица, и забърквам смес от 500-600гр сирене, 4бр яйца, 300гр кашкавал от които настъргвам половината вътре другата половина отгоре след като са напълнени, една македонска наденица и тя настъргана, малко черен пипер, малко кимион и червен пипер. Пека ги на 200 градуса с вентилатор докато се зачервят отгоре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Свинско ли е това? И напълнил ли си го, че гледам си го овързал? Или си го шпиковал? Баш ти да ми задаваш тоя въпрос - срамота Мариновано с много неща и разбира се шпиковано с чесън. Вързано е за естетика - да не бяга Рапторе каква е тази чудесия? 2,5 кг брус свински врат, изядохме го преди малко на обяд с няколко литра вино и бири Ей го готов и димящ снощи: Много е важно да е в стара, очукана, селска тавЪ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Аз пък няма да си снимам как съм си боядисал яйцата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Не ни и требе - дано си ги обръснал преди това поне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Данке за рецептите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Данке за рецептите Ако искаш мога по-подробно да тия опиша моята, макар че аз рядко повтарям. Отворих 5 рецепти в гугъл, добавих моя лична магия и така... Тоя врат втори път не мога да го направя същия ======================== За всички истински мъже сутрин: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 За всички истински мъже сутрин:.... Между другото Пиринското в Лекси 2,3л е 1,87лв на промоция та се запасих. А ето го и агнешкото бутче за което говорих. Първо се заех и го обезкостих (леле ако съм един касапин в месарски магазин и рагу няма да могат да продават) след това оформих месото за да стане поширого и да може да се завие, посолих го и малко подправки сложих, нарязах гъбите, лука и магданоза, измих и ориза, и така пристъпих към плънката, първо запържих гъбите, извадих ги и след това запържих лука ориза и червения пипер, добавих една ч.ч гореща вода и върнах гъбите вътре. Като се сгъсти го махнах от котлона, след това изсипах плънката в/у месото добавих и топени сиренца и го завих и заших. от там в "Старат учукана селска ТАВЪ" баш кат на Виден е. Последно го осолих и намазах с разтопено масло и червен пипер. Завих го с фолио и чака да се пече, довечера ще кача снимки и на завършения продукт. А сега наздраве с едно Пиринско и следва рецептата в картинки. Необходими продукти: Агнешки бут около 3,5кг 500гр гъби печурки 6 с.л. ориз 1 връзка пресен лук 1/2 връзка магданоз 100гр. масло 5 триъгълничета топено сирене черен пипер, кимион, червен пипер и сол на вкус 250мл бира (ПИРИНСКО, ако нямате, вкраен случай може друга пи*ня) Печете 2 часа на 180° Да ви е сладко!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 (edited) Не го ли запичаш двайсетина минути на по-висок градус накрая? Без фолиото... Edited April 11, 2015 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Младене, бог си... ============= Наричам това накратко "ЗАБЛЕЯЛА МИ ЗАДНА ЧЕТВЪРТ" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Не го ли запичаш двайсетина минути на по-висок градус накрая? Без фолиото... Аааа, 20 мин. е много, най много 5 минути е достатъчно на фурна с вентилатор. Ето и малко великденски яйца сътворени от дъщеричката и жената. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Ето и завършека на шедьовъра, станало е разкошно ммммммммм, Айде наздраве Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 За всички истински мъже сутрин: Тва в зеленото, пластмасово шише ако беше бира, щях да съм на сто процента съгласен с теб. Но тъй като не е.... ----------------------------------------------------------------------------------------- А аз като по проЗ, тази вечер ще го давам на свински бон филенца, задушени цели (без ноазетите) в масло, червено винце и един букет от подправки (фюжън от индийско-арабска кухня и нашенска), от който един ден ще стана мулти милиардер. П.п. Рецепта НЕ давам, може да бъде опитано само на място (стига да има смели мераклии)! П.п.2 Да предОпредя! От нас, трезвен човек никога не си е тръгвал! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Пичуиии, ай НАЗДРАВЕ, тая вечер съм се нагодил сиромашката Ако някой познае каква е салатата където е вилицата, ще го черпя един кюпак бира. Ето я и в по-близък план И още веднъж НАЗДРАВЕ за последния празничен ден! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Ако някой познае каква е салатата където е вилицата, ще го черпя един кюпак бира.Кълцани маслини с пресен лук в някакъв сос? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Кълцани маслини с пресен лук в някакъв сос? + зехтин,оцет(лимон) и др. подправки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.