Godfather Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Мисире, ползваш ножове, които удивително много приличат на моя комплект. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Ножовете, мисир, са Fontignac, а шкембето е толкова добро, че ми иде да си посегна... За чомлека да не говорим... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Малко след полунощ... Принцесите спят, къщата утихна. Тати най-после може да започне своето триходово упражнение от учебните стрелби... Или по-скоро триходова операция, понеже е мащабна. Вдигайки високо среден пръст за де що досадни вегани има по света, отдясно наляво - ингредиентите за татковото домашно петле с ориз, в средата за една много специална кавърмица, а отляво - свински сърца за пастърмица. Поздрави на всички приятели и наздраве Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Напоследък се заигравам с една стара рецепта на баба ми за кавърма от т. нар. субпродукти. Към задължителната комбинация св. език + св. сърца могат да се добавят произволни дреболии според това какво обичате. Аз задължително вкарвам в схемата шкембе - тази вечер свинско. Добавих и пилешки сърца. Какво да ви кажа - приказка... Радост изчака до последно да стане, защото заяви, че това ще вечеря... Аз сега се наслаждавам на кавърмицата и мога да ви кажа следното - пригответе си достатъчно винце или бира наблизо... P.S. Рецептата често не сработва при мисири... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Чиче, тая седмица дай се организираме да пием, петък или събота, щото другата вече ще е късно. Няма да имам грам време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 За съжаление не става - през март евентуално. Докъмто пети поне съм аут - много работа... И се гответе за беседка и скара, щото ще ви пляскам по дупенцата! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 За съжаление не става - през март евентуално. Докъмто пети поне съм аут - много работа... И се гответе за беседка и скара, щото ще ви пляскам по дупенцата! С език, нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 С исик, да Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaba Posted August 2, 2017 Share Posted August 2, 2017 (edited) . Edited April 26, 2022 by djaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samo_minava Posted August 2, 2017 Share Posted August 2, 2017 Пастата снощи стана страхотна, отгоре сложих малко босилек, пармезанЧЕ...много добър избор и на бяло вино, доволен съм. Хареса ми и уискито накрая с леките пуретки, и приятна музика. Гостите се забавляваха и отпуснаха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 19, 2017 Share Posted August 19, 2017 Нещо от оня ден: Във сач сте се пекли,нас лигите ни текли, Джоланчета, светие калпазанчета.Алилу-у-уя...Със чесънче шпиковани,прилежно мариновани,Джоланчета, светие калпазанчета.Алилу-у-уя...Със биричка заливани, с подправчици гарнирани,Джоланчета, светие калпазанчета.Алилу-у-уя...С горчица помазани,със масълце замазани,Джоланчета, светие калпазанчета.Алилу-у-уя...Със фолио завивани,със сосчето заливани,Джоланчета, светие калпазанчета.Алилу-у-уя...Пет часа се пече - оле! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Отиде си лятото и минава есента Лека полека идва времето на домашните мезета Тази година имам желание да се опитам да изсуша свински бут Някой пробвал ли е? Може ли да даде рецепта или поне съвети, за да може да се намалят грешките Това което четох до момента е че цялата разправия е около 5 месеца Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Минимум, Стаси, и без гаранция. Сгафиш ли, може да граняса и да дъха, може нацяло да се развали - ако питаш мен - праи си като батко ти пастърмиците да ти е мир на главата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Минимум, Стаси, и без гаранция. сгафиш ли, може да граняса и да дъха, може нацяло да се развали - ако питаш мен - праи си като батко ти пастърмиците да ти е мир на главата. Пастърмичките и бабековите луканки са ясни Тази година мисля да пробвам и рецептата с телешките сърца Вчера ядох домашен сушен бут и чакам да ми дадът рецептата Общо взето ме посъветваха да не пробвам с цял, а само с част от него, точно защото много трудно се суши Ако стане споучливо ще се похваля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 С риск Петко да ми посегне... Поредната ми лазаня. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Дай рецептата бе младеж Що не е с 2 соса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 И ние си мислиме, че праиме нещо https://www.youtube.com/watch?v=vp05hikYY5w Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 НАЙ-ПОСЛЕ!!! В събота чух горелките отрано у братовчедите и се примолих срам не срам... Ще стават чудеса!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Аз пък тези дни съм на тема туршии. Много ракия замина с новото производство. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Каква е тая отврат на снимките на Виден? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Каква е тая отврат на снимките на Виден? Холестеролна бомба. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Начи, такова, много моля да не се изказват така неподготвено птеромисири.... А иначе вече сме готови и се сушим. Наложена е и сланинка в печена морска сол с праз и риганова вода. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Начи, такова, много моля да не се изказват... Не бе, само попитах понеже ми заприлича на едни гадости от Painkiller - там на едно от нивата трябваше да се трепят едни тлъсти зомбита и като гръмнеш някое, оня се пръска на парчета и когато някой остатък падне до теб, от близък план парчето изглеждаше точно като онова на снимката ти...ама 1:1... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Време беше и аз да се включа с малко материал. В момента сме направили бабекови луканки, бабек и рибици Смятам да продължа със сушене на част от бут (парче с големина на рибица) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.