Skakauek Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 търся слушалки с микрофон да ме отпътите каде мога да намера обаче да са безжични по възможност де може и 2--ра ръка з само да питам а тея жичните колко пари са някои има ли няква представа благодарско Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 За безжични от 60лв на горе май а за жични има и насякаде и се на цена от 15лв нагоре и до 80 ходат Sony или Phillips примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skakauek Posted February 2, 2006 Author Share Posted February 2, 2006 а тея безжичните кав им е обхвата имаш ли представа ?? И колко им е дълаг кабела на тия жичните ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 а тея безжичните кав им е обхвата имаш ли представа ??И колко им е дълаг кабела на тия жичните ? Roldex Тук може да си харесаш нещо на A4! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 а тея безжичните кав им е обхвата имаш ли представа ??И колко им е дълаг кабела на тия жичните ? Ми не знам май различни са обхватите. А на жичните от 1 метър до 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skakauek Posted February 3, 2006 Author Share Posted February 3, 2006 аха мерси много а някой да знайте да продава 2-ра ръка някви жични и безжични ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.