Aleksandyr Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 @Curunir мерси само, че как да купя шотгъна? Няма място за него защотот седи вертикално.. дори и да купя това, което разширява инвентара пак не се събира.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Може да го обърнеш с копчето за вадене на нож (или заприцелване). Това, което не съм открил и доста ме дразни, е - могат ли да се преподреждат нещата в инвентара? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Как така на ps2 и gamecube играта изглежда с пъти по-добре отколкото на пц и то с мощни видео карти.Със сигурност и гф5500 е по-мощна от видео картите на гамекубе и пс2. Аз ви разправях ,че не трябва да се сравнява пц с конзолен хардуер отговорът на въпроса ти е много прост -> не ги оптимизират. не може игри като call of duty, F.E.A.R и др да имат страхотна графика, а тези да нямат. просто на пичовете им е по-лесно да я портнат и тва е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Може да го обърнеш с копчето за вадене на нож (или заприцелване). Това, което не съм открил и доста ме дразни, е - могат ли да се преподреждат нещата в инвентара? Благодаря Тая нощ ще го пречукам този.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyro-maniac Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Това, което не съм открил и доста ме дразни, е - могат ли да се преподреждат нещата в инвентара? Може. С копчето за команда на Ашли (F май беше стандартното) можеш да вдигнеш нещо от инвентара и да го преместиш. И един малък съвет относно пестенето на амуниции - когато ритнеш някого на земята можеш да го докълцаш с ножа без проблеми. А Punisher-а бие през двама и е много добър за тълпи (нищо не топли сърцето повече от двоен headshot) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imhotep1 Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Това как да го убия? Няма амо.. имам това дето е като узи и обикновенния пистолет.. изпразних в тоя всичкото аммо и е жив.. там идва вълка дето спасих да го разсейва ама тоя не умира.. и като няма амо да го коля с ножката, ме хваща и ме пречуква.. кво да го прая тоя? Чакаш песа да му отвлече вниманието и го целиш в израстъка на гърба. От там му се сваля кръвта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Чакаш песа да му отвлече вниманието и го целиш в израстъка на гърба. От там му се сваля кръвта. Да, ясно аз го минах този вече.. та трябва да го цепиш в главата.. като дойде вълка го стреляш пак докато се появи паразита.. той като се наведе и отиваш до него, качваш му се на гърба и режеш паразита и така няколко пъти и той умира.. макар че пак горе-долу трудно го минах Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 mom4eta ne revete igricata si q biva pevyrtqh e toku 6to ako nqkoj mi kaje kak da vi ka4a save 6te vi go ka4a ne znam i kyde se namirat mejdu drugoto sym s gf fx5700 i nqmah nikwi problemi s gamplaq a 6tqh da zabravq vzemajte si rpg predi bosovete tova e leka sre6tu tqh 1 udar kydeto trqbva i sa dolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 offtopic Оптимист до последната си гънка на мозъка Curunir ... ама мноо ми се искаше да я играя таз игрица .. Аз съм един луд Resident Evil фен... предните 3 части поне по 3-4 пъти съм ги играл... А ся трябва едва ли не си купя ново ПЦ, за да го цъкам... Ей EazY-E, случайно да ти се намира някой излишен PS2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 След като я превъртях, мога спокойно да кажа, че това е най-добрият РезидънтИвъл досега. Вярно, има си и недостатъци, но като цяло беше страхотно преживяване. Сега я почвам пак на профешънъл, както и под-мисиите с Ейда. Зарибявка Най-много ме подразни следното нещо - така и не разбрах какво значение има къде се целиш. Защо на едно зомби му пръсвам главата с 1 изстрел, а на друго (съвсем също) зомби му трябват 3 хедшота, за да умре, и пак не му се пръсва тиквата? И за какво ми е да се целя в главата, като умира и от 3 изстрела в корема? Иначе идеята за прицелването - евала, много ме накефи. Също така на моменти играта се превръщаше в хардкор екшън и ужасът отиваше на кино. Пример - мисията с хеликоптера - еми имах чувството, че играя Делта Форс или нещо подобно. Друго си е вървенето по тесни и мрачни коридори с изскачащи скимтящи зомбясали пичове. Последният бос беше трагично лесен, само една зелена марулка изядох. Те и другите босове не бяха особено неприятни, но поне Садлър трябваше да бъде по-голямо предизвикателство. Абе доволен съм Сега чакам следващия Silent Hill за още една порция ужас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Е то RE ужас ли е? Аз в предните 3 които съм играл виждам повече гадост и паника от липса на ammo отколкото ужас. 4-ката по-различна ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Re4 е изцяло екшън ориентирана.Въобще не я наричам хорър.Има един ултра як режим the mercenaries който се отключва след превъртането й.Тотална зарибявка ! И няма абсолютно нищо общо с 1,2,3.Първо контролите не са толкова неудобни както при тях и второ графиката не е предварително рендирана и е страшно красива на конзола в неорязан вариант с ргб кабел и на добро голямо тв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 a ve ob6to vzeto igrata e super na men li4no mi haresa mnogo pove4e ot predi6nite versii samo ne razbrah v koq papka e (save) ako nqkoj znae neka pi6e pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerveau Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Моля,някой да поногне!Селяните ми бутат камък,започвам да помпя ентър(номер 3),след това изписва да натисна още 2 копчета (5 и 6 или 1 и 3),но Леон не щше да избегне камъка и все ме премазва.Моля ви ,помогнете ми,че ми писна 5 и 6 са ляв и десен шифт доколкото разбрах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Моля,някой да поногне!Селяните ми бутат камък,започвам да помпя ентър(номер 3),след това изписва да натисна още 2 копчета (5 и 6 или 1 и 3),но Леон не щше да избегне камъка и все ме премазва.Моля ви ,помогнете ми,че ми писна 5 и 6 са ляв и десен шифт доколкото разбрах ами начи бутон 5 е този дето изваждаш ножа ,а 6 е оражието, трябва да ги натиснеш едновременно ,дано това ти помогне Искам да питам на играта може ли да се тича?? разбрах как Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rooster1912 Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Игричката си е много якичка.Голяма зарибявка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aHuMaToP Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Някой може ли да ми каже какви са контролите на играта като се играе с клавиатура .. аз до сега сам открил само как се вади ножа и патлака .. но другите не мога да ги намеря и има ли начин да се удря в движение. Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.