Jump to content
BulForum.com

Resident Evil 4

danio

Recommended Posts

@Curunir мерси :) само, че как да купя шотгъна? Няма място за него защотот седи вертикално.. дори и да купя това, което разширява инвентара пак не се събира..

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Може да го обърнеш с копчето за вадене на нож (или заприцелване).

Това, което не съм открил и доста ме дразни, е - могат ли да се преподреждат нещата в инвентара?

Как така на ps2 и gamecube играта изглежда с пъти по-добре отколкото на пц и то с мощни видео карти.

Със сигурност и гф5500 е по-мощна от видео картите на гамекубе и пс2.

Аз ви разправях ,че не трябва да се сравнява пц с конзолен хардуер

отговорът на въпроса ти е много прост -> не ги оптимизират. не може игри като call of duty, F.E.A.R и др да имат страхотна графика, а тези да нямат. просто на пичовете им е по-лесно да я портнат и тва е. :)

Може да го обърнеш с копчето за вадене на нож (или заприцелване).

Това, което не съм открил и доста ме дразни, е - могат ли да се преподреждат нещата в инвентара?

Благодаря ;) Тая нощ ще го пречукам този.. :)

Може. С копчето за команда на Ашли (F май беше стандартното) можеш да вдигнеш нещо от инвентара и да го преместиш.

И един малък съвет относно пестенето на амуниции - когато ритнеш някого на земята можеш да го докълцаш с ножа без проблеми. А Punisher-а бие през двама и е много добър за тълпи (нищо не топли сърцето повече от двоен headshot)

screenbn9.th.jpg

Това как да го убия? Няма амо.. имам това дето е като узи и обикновенния пистолет.. изпразних в тоя всичкото аммо и е жив.. там идва вълка дето спасих да го разсейва ама тоя не умира.. и като няма амо да го коля с ножката, ме хваща и ме пречуква.. кво да го прая тоя?

Чакаш песа да му отвлече вниманието и го целиш в израстъка на гърба. От там му се сваля кръвта.

Чакаш песа да му отвлече вниманието и го целиш в израстъка на гърба. От там му се сваля кръвта.

Да, ясно аз го минах този вече.. та трябва да го цепиш в главата.. като дойде вълка го стреляш пак докато се появи паразита.. той като се наведе и отиваш до него, качваш му се на гърба и режеш паразита и така няколко пъти и той умира.. макар че пак горе-долу трудно го минах :)

mom4eta ne revete igricata si q biva pevyrtqh e toku 6to ako nqkoj mi kaje kak da vi ka4a save 6te vi go ka4a ne znam i kyde se namirat mejdu drugoto sym s gf fx5700 i nqmah nikwi problemi s gamplaq a 6tqh da zabravq vzemajte si rpg predi bosovete tova e leka sre6tu tqh 1 udar kydeto trqbva i sa dolu

offtopic

Оптимист до последната си гънка на мозъка Curunir :bgrin: ... ама мноо ми се искаше да я играя таз игрица :( .. Аз съм един луд Resident Evil фен... предните 3 части поне по 3-4 пъти съм ги играл... :punk А ся трябва едва ли не си купя ново ПЦ, за да го цъкам... Ей EazY-E, случайно да ти се намира някой излишен PS2 ? :tongue :P :lol:

След като я превъртях, мога спокойно да кажа, че това е най-добрият РезидънтИвъл досега. Вярно, има си и недостатъци, но като цяло беше страхотно преживяване. Сега я почвам пак на профешънъл, както и под-мисиите с Ейда. Зарибявка :)

Най-много ме подразни следното нещо - така и не разбрах какво значение има къде се целиш. Защо на едно зомби му пръсвам главата с 1 изстрел, а на друго (съвсем също) зомби му трябват 3 хедшота, за да умре, и пак не му се пръсва тиквата? И за какво ми е да се целя в главата, като умира и от 3 изстрела в корема? Иначе идеята за прицелването - евала, много ме накефи.

Също така на моменти играта се превръщаше в хардкор екшън и ужасът отиваше на кино. Пример - мисията с хеликоптера - еми имах чувството, че играя Делта Форс или нещо подобно. Друго си е вървенето по тесни и мрачни коридори с изскачащи скимтящи зомбясали пичове.

Последният бос беше трагично лесен, само една зелена марулка изядох. Те и другите босове не бяха особено неприятни, но поне Садлър трябваше да бъде по-голямо предизвикателство.

Абе доволен съм :) Сега чакам следващия Silent Hill за още една порция ужас :D

Re4 е изцяло екшън ориентирана.Въобще не я наричам хорър.Има един ултра як режим the mercenaries който се отключва след превъртането й.Тотална зарибявка !

И няма абсолютно нищо общо с 1,2,3.Първо контролите не са толкова неудобни както при тях и второ графиката не е предварително рендирана и е страшно красива на конзола в неорязан вариант с ргб кабел и на добро голямо тв.

• 1 month later...

Моля,някой да поногне!Селяните ми бутат камък,започвам да помпя ентър(номер 3),след това изписва да натисна още 2 копчета (5 и 6 или 1 и 3),но Леон не щше да избегне камъка и все ме премазва.Моля ви ,помогнете ми,че ми писна :angry1 5 и 6 са ляв и десен шифт доколкото разбрах ;)

• 4 weeks later...
Моля,някой да поногне!Селяните ми бутат камък,започвам да помпя ентър(номер 3),след това изписва да натисна още 2 копчета (5 и 6 или 1 и 3),но Леон не щше да избегне камъка и все ме премазва.Моля ви ,помогнете ми,че ми писна :angry1 5 и 6 са ляв и десен шифт доколкото разбрах ;)

ами начи бутон 5 е този дето изваждаш ножа ,а 6 е оражието, трябва да ги натиснеш едновременно ,дано това ти помогне ;)

Искам да питам на играта може ли да се тича?? :blink:

разбрах как

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Някой може ли да ми каже какви са контролите на играта като се играе с клавиатура .. аз до сега сам открил само как се вади ножа и патлака .. но другите не мога да ги намеря и има ли начин да се удря в движение. Благодаря предварително :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...