Jump to content
BulForum.com

Resident Evil 4

danio

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

колко "скоро"

няма да го повярвам докато не стане факт.а тва няма да стане

игра ще си остане за gamecube и ps2 :devil

иначе кво да кажа.два пъти я превъртях страхотна е .една от най добрите които съм играл

Явно, слуховете, че Resident Evil 4 ще се появи за PC, се оказват истина. Освен с нея, двете компании ще ни зарадват с портове на Devil May Cry 3 Special Edition и Onimusha 3: Demon Siege

:angry1

capcom п*дали....

не виждам кво ше спечелят от тва след като в европа япония и сащ всеки 2ри има ps2

иначе кво да кажа ...не re4 ше мое се играе на пе це като хората ама вече за dmc3 пхахаххаа...

просто мноо хора не заслужават такива подаръци

Хаха,Heller12a яко изказване!!!Ауе EazY-E,вземи се сегни вече!!!Кво дразниш се,че ние ще можем да ги цъкаме тея игри ли???Кво лошо има в тва???Искаш само ти и още няколко човека от форума да можете да ги цъкате,защото имате конзоли,а ние да не можем ли???Незнам,не мога да те разбера???Иначе много яка новина!!!RE3 я превъртяхме с един френд,наистина много интересна игра,представям си четворка-та ква ще бъде!!!А кога горе-долу ще излиза???

не се дразня че конкретно някой ще може да ги играе.не се и дразня защото няма да е същото изживяване на пц.дразня се че такива заглавия се забелязват от редовия "компетентен" "геймър" чак ако излезат портнати за пц а другото време не става и дума за тях.

кога масата научи за сайлънт хил.кога масата научи за про еволушън ?

писна ми в аренабг да чета "как да го пусна на пц" "дайте линк за емулатор" "върви ли на пц" и тнт

а в другото време да чета постове как конзолите били мъртви преди да излезнат,как с клавиатура и мишка се играе идеално, как "добрият стар комп" ставал за всичко и няма нужда от конзоли

или крайно смешното "кое вади по яка картина ,тв или монитор ,а " което няма как да не ме смаже

нее хич не е по яко да се изтегнеш на дивана с още някой пред 42 инчово тв с progresive scan а звука да ти е от 7 тонколони и да се смажете на virtua fighter evolution например ама не то е по яко да се кьориш от 30 цм в монитора

иначе се мерят пишки коя видео карта колко фпс вади и то на плиткоумни и малоумни игри които са набеждавани за най невероятните и добри без да се знае кво друго има

ето сега излиза може би най новаторското и добро заглавие на това поколение- Ruy Ga Gatoku което трябва да бъде по-доброто Shenmue ,но кой му дреме а ?

пп. между re3 и re4 няма НИЩО ОБЩО

re3 си беше добра игра преди 6 години но всичко вътре е pre rended

re4 изсмуква докрай възможностите на gamecube и ps2

• 3 months later...
не се дразня че конкретно някой ще може да ги играе.не се и дразня защото няма да е същото изживяване на пц.

Мда определено изживяването е различно :laughing: .Я се стегни уе.Купи си един кабел (за Tv-out-а на картата) и един джойстик и играй.Различно било изживяването.Аз игрите само с Game Pad ги играя ;)

П.П. По темата-аз тройката съм я врътвал поне 3 пъти,представям си как ще е с четворката :D

на ps2 е 20 пъти по-зле от колкото на gamecube,представям си кво ше е за пц.

Да бе.То просто изживяването е толкова по-различно :laughing: .Ай стига спам

• 3 months later...

Ти там си представяй и се дразни, че някой друг са кефи на играта, а аз мисла да си я разцъкам, като излезне :) Последно септември ли е месеца или ...

Що да се дразна след като съм я изиграл и ми е било кеф ,а не съм чакал да излезе година и половина ?

хахаххаха, EazY-E, мноо ме забавляваш, ама защо тая злоба към пц геймърите?! ми като ти е яко на psx2 джъткай си на конзолата и ни остави ние будалите да се оправяме. хич не мога да зацепя кво те бърка толкова или просто ти доставя удоволствие да изнервяш хората? :wacko: а пък и не всеки има пари за конзола, 8753453 инчово тв и молби съраунд със 156 колони :lol:

:wacko: а пък и не всеки има пари за конзола, 8753453 инчово тв и молби съраунд със 156 колони :lol:

Но тези които имат нали трябва да се изфукат и да се заядат с другите... Кво да се прави, хубава работа ама българска. Във всяка тема за игра се наблюдава това, което наистина дразни...

Тая "злоба" идва от тва че нивото на две от любимите ми поредици падна откакто почнаха да излизат и за пц-silent hill и pes(говоря за европейската версия,иначе японската си е на ниво)

Също и че пц геймърите говорят глупости за конзолните портове вместо да ги оценят като игри.

Неща от рода-не мога да сейфам навсякаде,графиката не ме кефи,управлението е тъпо.

Тва разбира се не важи за всички...

Относно за ресидент евил 4 ,макар да съм фен на сони,не отричам че версията за нинтендо геймкюб е далеч по-добра.

пък и не всеки има пари за конзола, 8753453 инчово тв и молби съраунд със 156 колони

вместо да се пилеят постоянно пари за ъпгрейди можеш да имаш пц средна работа и конзолка с която ще искараш 5 години докато излезе новото и поколение

относно фукането тук е достатъчно пълно с типове дето са праснали бомбастичните си конфигурации на пц-тата в подписите

както казах пц геймърите се набутват много повече

ами преди имах psx 1 и съм играл 2ра и 3та част на resident evil и silent hill 1цата и наистина усещането сравнение с пц не може да се сравни. 2 пъти се мъчих да играя resident evil на pc и 2та пъти я делнах след 30тата секунда, което доказва твоето твърдение. ама не мислиш ли, че ако аз влезна в някой форум за psx игри и почна да плюя колко са тъпи всички, дето играят такива игри и колко детинско е, ще е малко дразнещо :bgrin:

Темата отива към спор PC vs конзоли ... пак ... хубу де щом тва е по-важно от кефа на един народ, нека така да бъде :)

едит:Elemental^ тва беше най-дългото изречение, което съм чел :D И все пак има огромна доза истина в него.

Bravo na vas karaite se za gluposti seki igrae kakvoto mu se igrae, az imam playstation 2 kakto i da mi govorite kvoto i da mi govorite predpo4itam da igraq na PC-to si4ki igri ne mi e udobno na televizora nqmam mi6ka nqmam klaviatura az vinagi gi igraq igrite kato izleznat za PC dori i da sym e igral na PS2 prosto mi e po udobno. a kolkoto do Residen evil 4 sym e igral samo na Gamecube v bratov4ed mi dobre izglejda6e i kakto vinagi pak ne se kefq na upravlenieto na joystika za men e po lesno da si e igraq na Keybooarda i PC-to po udobno se 4uvstvam nqkak si po lesno se pricelvam po lesno se dvija si4ko mi e po lesno taka 4e ai stiga ste sporili nqkoi hora govoriha za Devil may cry 3 special edition 4e upravelnieto bilo shit az go prevyrtqh s keyboard daje nqmam gamepad i pak ne mi se struva6e kofti si4ko si e perfektno za men seki 4ovek ima razli4no menenie za tova po dobre ne sporete.

Тая "злоба" идва от тва че нивото на две от любимите ми поредици падна откакто почнаха да излизат и за пц-silent hill и pes(говоря за европейската версия,иначе японската си е на ниво)

Също и че пц геймърите говорят глупости за конзолните портове вместо да ги оценят като игри.

Неща от рода-не мога да сейфам навсякаде,графиката не ме кефи,управлението е тъпо.

Тва разбира се не важи за всички...

Относно за ресидент евил 4 ,макар да съм фен на сони,не отричам че версията за нинтендо геймкюб е далеч по-добра.

вместо да се пилеят постоянно пари за ъпгрейди можеш да имаш пц средна работа и конзолка с която ще искараш 5 години докато излезе новото и поколение

относно фукането тук е достатъчно пълно с типове дето са праснали бомбастичните си конфигурации на пц-тата в подписите

както казах пц геймърите се набутват много повече

bace naistina si e qko da igraesh na konzoli ama pravqt igrite za PC shtoto znaqt che kat go napravat za PC she glatnat oshte nqkolko miliona osobeno ako e hit igrata a pak kato se zamislish koi ima PS 2 ... amerikancite koi drug malko sa horata deto sha imat PS 2 i da nqmat komp ili pak i 2te abe chovek kompa vinagi she si e na purvo mqsto a pak slagam 1 joystick durpam ot lokalniq cracknatata igra i se 1 igraq na PS 2... samo joysticka deto e predimstvoto na PS 2 e che moi go razkarvash na lqvo na dqsno no...PC osven che e za igri i e za rabota internet i etc.. puk i za igri v mreja kak she igraesh s PS 2 igri v mreja ne znam..PS 2 si e mnogo hubava konzola kakto i drugite no nikoga ama razberi nikoga nqma da izmesti PC po kakvoto i da bilo oshte 100 posta pusni ako iskash

puk i za igri v mreja kak she igraesh s PS 2 igri v mreja ne znam

Пич неосведомен си много.В момента играя следните игри за ps2 в мрежата-timesplitters,pes5,socom 3

Има над 100 онлайн заглавия.Как ли? Новият модел на ps2 има вграден интернет адаптор-свързваш с ethernet кабел модема на pc-то с модема на ps2-то ,правиш си network configuration файл и играеш.Старите (дебелите ) ps2-ки нямат такъв адаптор,но той може да се купи отделно

И докато при вас за да играете игри в световната мрежа ви трябва оригинална игра и оригинален цд кей,при ps2 има един сайт където са качени няколко програмки с които можеш да си генерираш cd key който не го лови dnas проверката и не те банват от сървърите-тоест не се набутвам за оригинални игри и оригинални cd key-ове.

Само в сървърите на socom 3 има над 150 000 души.

Верно пц геймърите вземете се осведомете малко.

Осведоми се и за това че в западна европа ps2 отдавна е изместило pc-то по брой добри заглавия и по продажбите им.

В момента на dvd-та имам 80 игри за ps2 които не са излизали за pc-всички ми трябват,а има още хиляди които не са излизали за пц.как ше ги играя на пц като ги няма ?Кво ме топли примерно че ше портнат 2-3 заглавия като dmc 3 и re 4 и то портът ше е крайно некадърен ?

И с кво конзолите са по-назад от пц-тата.Имат всички възможни 3d двубои включително и mk а за пц нищо

Имат куп платформъри и от само хитови-за пц нищо

Имат бозавата фифа стрийт дето всички пц геймри я мечтаят

Има smacdkown vs raw 2006 дето всички лапенца искат да излезе за pc(тя е също игра която има online режим ;) )

Да не говорим кво е превъзходството в rpg-тата

PS 2 si e mnogo hubava konzola kakto i drugite no nikoga ama razberi nikoga nqma da izmesti PC po kakvoto i da bilo oshte 100 posta pusni ako iskash

...

Още 99 поста ...

И докато при вас за да играете игри в световната мрежа ви трябва оригинална игра и оригинален цд кей,при ps2 има един сайт където са качени няколко програмки с които можеш да си генерираш cd key който не го лови dnas проверката и не те банват от сървърите-тоест не се набутвам за оригинални игри и оригинални cd key-ове.

Тва не знам как го измисли :huh:

Осведоми се и за това че в западна европа ps2 отдавна е изместило pc-то по брой добри заглавия и по продажбите им.

Западна Европа средната заплата е 5-6 хиляди евро и могат да си зимат квито си искат конзоли, игри и кво ли още не за тях.А и западна Европа не знам кво общо има с България, освен че живеят хора там.И btw кой определя дали едно заглавие е добро, лошо или пълен боклук?Аз казвам, че една игра е невероятна, друг казва, че е невероятно тъпа.И ся кой е прав от нас двамата ... а де ...

а има още хиляди които не са излизали за пц.

Да ве и сигурно има само две три игри за PC, които не за излезнали за конзоли и не са станали впоследствие някви невероятни хитове :wacko: Ае не са излагай.Както има неиздадени за PC, така има неиздадени и за конзоли.

едит: мале мале кво стана от тая тема ... ае стига простотии, че ша я затворат ...

...

Тва не знам как го измисли :huh:

ако не вярваш ето

http://www.backupscene.com/viewtopic.php?t=6

тва са id-та за cd key-ове на pal версиите

http://www.backupscene.com/viewtopic.php?t=5

тва за ntsc версиите

нищо не съм измислил ,говоря за това че за да играеш pes5 за pc в сървъра на конами ти трябва оригинална игра,докато за ps2 с пиратско копие и програмките за пачване му слагаш cd key и играеш

Човек не разбра ли, че тоя спор е безсмислен, първо и второ, че тая тема е за съвсем различни неща :pirate Ест, че има игри, които се играят само с оригиналнишен дискен и че не знам си кво.Ае стига вече сме бълвали безсмислици :allien

Btw кво значи TBA?

Release Date: TBA

To be announced, т.е. тепърва ще се обяви.

Eazy, стига се дуй бе, другарю, и аз съм почитател на конзолите, ама става смешно вече. И аз забелязвам, че само търсиш къде да захапеш. Няма да влизам в дискусии за кое по-добро, кое по-удобно, няма смисъл. Айде, останете със здраве!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...