ZGAN Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Hi, kachih si open ofis i si bachka bez problem neochakvah da e tolkova dobar btw. NO stava edna neveroqtna shi*aniq. Nalaga mi se da polzvam Winadings 2 shrifta koito bez problem si izliza v tablicite ili kadeto i da e v open office NO printerat mi nemoje da go pechata !!!! Problemat e v OPEN office.Vsqka druga programa moje da pechata tozi font wordpad paint notepad izobshto navsqkade kadeto moje da se pishe na toq e bez problem samo v open office nestava neka nqkoi po zapoznat da dade predlojenie.Izkluchih vazmojnosta problema da e ot printera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Пробвай да го конвертираш в pdf и тогава да го отпечаташ, не казвам, че ще стане със сигурност, но може да ти свърши работа докато оправиш проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 2, 2006 Author Share Posted February 2, 2006 az sam anmeril vremenno reshenie interesuva me postoqnno otkazam da poviarvam che e bug shtoto iazak apak moje da stava i s drugi shriftove nqma li nqkoi koito da ia polzva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.