Jump to content
BulForum.com

Програмки или флашчета

Doss

Recommended Posts

Става въпро за хора момичета или животни които танцуват когато си пуснеш например улинампа

има такава програмка една която аз знам мисля беше скубиду денс...интересува ме има ли подобни

Windows XP Media Center си има Dancers. С уиндоуса върви само един, но меже да си свалиш още доста от сайта на майкрософт. Има денсъри за всеки стил музика(или поне за повечето :bgrin:)

Само не знам дали ще сработи с winamp... с media player-а бачкат, ама с друго не съм ги пробвал

а някой да знае за такива флашчета(човечета или някакви плодчета) които...просто си шават из монитора...крият се...разиграват се с теб...чувал сам че има такива но не знам как се казват и от къде да си ги намеря

а някой да знае за такива флашчета(човечета или някакви плодчета) които...просто си шават из монитора...крият се...разиграват се с теб...чувал сам че има такива но не знам как се казват и от къде да си ги намеря

www.oska.com

Oт едно време са ми любими :)

Вчрно е че са забавни но са демо версии ако имаш cd key би ли го дал ?

Aми нямам. Преди имах, но с новите версии не работи. пише, че са регистрирани, но продължават да искат регистрация.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...