Earthwalker Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Трябва ми есе по английски на тема "Jealousy is a part of Love"!!!Кофтито е, че тази тема лично, на мен, хич не ми харесва.+ това то е трудно на бгейски, камо ли на ингилийски.... Ако някой знае къде има есета или ако случайно е писал на гореспоменатата тема да се обажда! Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Знаеш ли какво е есе?По спомени от учулище, трябваше в този род произведение да се изкаже някакво лично мнение.Трудна или не - все трябва да имаш мнение по темата.Качеството ан едно есе не се измерва в количеството изписани думи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Na tvoe mqsto shteh da se razrovq iz google-to..100% shte se nameri ne6to det stava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted February 21, 2006 Author Share Posted February 21, 2006 Кофтито е, че тази тема лично, на мен, хич не ми харесва!!! Знаеш ли какво е есе?По спомени от учулище, трябваше в този род произведение да се изкаже някакво лично мнение.Трудна или не - все трябва да имаш мнение по темата.Качеството на едно есе не се измерва в количеството изписани думи. Много добре знам какво е есе.Мнение по темата вероятно имам, но определено не възлиза на 300 думи.А това се изисква от мен.Да напиша есе, което е съставено от 300 думи разпъване на локуми! Както и да е, това беше отдавна. П.П.В Гугъл нямаше, тнкс за съвета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.