Jump to content
BulForum.com

EVROFUTBOL

RED BULL

Recommended Posts

Незнам дали давате прогнози тук нов съм в този форум но все пак ето моята прогноза за 5 мача от 10ти тираж!!!

Прогнозите за Днес 30.01.2007 са :

ГЕР 21:00 A176 М'ГЛАДБАХ - НЮРНБЕРГ 2.40 2.80 2.40 - Х

ГЕР 21:00 A211 ВОЛФСБУРГ - АЙНТРАХТ ФРАНКФУРТ 2.05 2.80 2.90 - 1

АНГ 21:45 A216 ШЕФИЛД ЮН. - ФУЛЪМ 2.35 2.90 2.40 - 1

АНГ 22:00 A263 РЕДИНГ - УИГЪН 1.80 2.90 3.45 -2

ГЕР 21:00 A355 ХАНОВЕР 96 - ХЕРТА 2.40 2.80 2.40 -1

много телета под волове търсиш според мене ама както и да е.ако са само прогнози за кеф-хубо,ако залагаш кинти на тия мачове :unsure:

аз съм пуснал за щутгарт,байрн м.,шалке и челси

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

FRODO

Играя ги много ясно :) това са майсторски прогнози :) нали се сещаш :) То с Челси, Ливерпул всеки може ама с Баерн Мюнхен ...... тоя отбор когато съм го играл никога не ми е излизал ;) и затова вече търсим теленцата мазната баница с 1 или 2 лева да лапнеш 100 или 200 :)

До Петък :) пак ще ви кажа прогнозка :)

Мамка му на тъпия Лион. Само за наденица става. :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Ми аз какво да кажа за Хамбургерите ? Само те не излезнаха..1:1.

вие направо сте си мазохисти с тоя хамбургер в много форуми го казах,бягайте от Хамбургер не си хвърляйте парите по отбори като А.Вила,Хамбургер,ПСЖ имате по 700 мача в програмата и мн по добри коеф от тея дет се дават за тея отбори

Ми аз какво да кажа за Хамбургерите ? Само те не излезнаха..1:1.

На мен ми прецакаха 2 фиша, а единия беше с 7-8 мача, които всички излезнаха!!!

Най-голямата грешка 1 мач в 2 фиша

Разбирам, тук си за да триеш сол, ама.... :blink:

Втория ми беше в 60тата минута (или 70тата). И при това беше Draw no bet. Кой би предположил, че Марсилия ще ОБЪРНЕ Лион от 0-1 за 20-25 минути???

Кой би предположил, че Марсилия ще ОБЪРНЕ Лион от 0-1 за 20-25 минути???

Аз :D

Днес Севиля - Бетис 1 с повечко парички?

Аз :D

Днес Севиля - Бетис 1 с повечко парички?

ами...градско дерби...може да стане сичко.аз мисля,че в този мач севиля ще унижи бетис,които са ужасно слаби този сезон.

за тва и заложих доста парички на тях B)

Разбирам, тук си за да триеш сол, ама.... :blink:

Втория ми беше в 60тата минута (или 70тата). И при това беше Draw no bet. Кой би предположил, че Марсилия ще ОБЪРНЕ Лион от 0-1 за 20-25 минути???

Не не трия сол на никой на главата прсото казвам че тва е грешка но щом си решил твоя работа твой са парите ти решаваш къде ще ги инвестираш

аз днес ще гоня Интер и Севиля с 10лв

ами...градско дерби...може да стане сичко.аз мисля,че в този мач севиля ще унижи бетис,които са ужасно слаби този сезон.

за тва и заложих доста парички на тях B)

Абе те са салби ама бая хоре се подхлъзнаха от изявите им срещу Р.Мадрид,Барса и Валенсия,така че все пак едно на ум не е излишно ама вече за мен е късно щот играх Интер и Севиля с 10лв

Мда и аз изгубих само Лион вчера.Лариса,Ксанти и Бешикташ бяха също с мнохо апетитини коефициенти.Днес според мен може да се играе Галатасарай двойка,но не бих играл Интер.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...