Jump to content
BulForum.com

EVROFUTBOL

RED BULL

Recommended Posts

1 фиш

437 Астън Вила - Ман Юн. 2

436 Арсенал - Блякбърн 1

614 Уигън - Челси 2

2 фиш

427 Рома - Каляри 1

432 Удинезе - Милан 2

445 Портсмут - Шефилд 1

634 Бордо - Льо Ман 1

635 Лил - Оксер 1

3 фиш

426 Реджина - Емполи 1

432 Удинезе - Милан 2

445 Портсмут - Шефилд 1

454 Плимут - У.Б.А 2

635 Лил - Оксер 1

Като чета форума на ЕФ и се отказвам да играя кво гледат кво виждат кви прогнози дават като си гледам сега фишовете и се отказвам от няква печалба .

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
Утре пускам:

Фиорентина 1

Интер 1

Ливърпуул 1

Манчестър Юнайтед 2

Челси 2

Залог *0 лв :bgrin:

:beerchug :beerchug :beerchug

Хиляди благодарности на Робен за гола му в 93 минута :punk

АБЪРДИЙН - РЕЙНДЖЪРС-Х

ФУЛЪМ - УЕСТ ХЯМ-Х

ТРОА - ПАРИ С.Ж.-Х

ЛИВОРНО - ТОРИНО-Х

АСТЪН ВИЛА - МАН. ЮН.-Х

БОРДО - ЛЬО МАН-1тв.

ВАЛАНСИЕН - СЕДАН-1тв.

3 от 5 система

това щях да пускам...и щях да хвана,ама като отидох в пункта си викам да ти съ и системите и си пуснах права колонка с четири единички-за ся от тях първите три излизат хиксове :ghost

Защо просто не си изкараш една Виза Електрон и не си спестиш тези досадни разкарвания до пунктовете? За по-високите коефиценти и т.н. няма да споменавам/

Защо просто не си изкараш една Виза Електрон и не си спестиш тези досадни разкарвания до пунктовете? За по-високите коефиценти и т.н. няма да споменавам/

Проверих сега имаме 2 карти но не са такива Виза Електрон . От каде може да се изкара такава карта и в кой сайт играеш кой бихте препоръчали .

Oт всяка една банка, единствено сравняваш условията за издаването на картата. Обикновенно тя е безплатна, след издаването трябва да внесеш 10-на лв за таксите на картата. Аз имам на Експрес банк и Райфайзен - не че съм гледал условия толкова много, но са ми най-удобни като местоположения.

Колкото до сайтовете - www.prognozi.com, разгледай из форума, предполагам ще намериш отговор на всичките си въпроси.

Централна Кооперативна Банка.Скоро си извадих там,и условията са най-добир от всички останали,спрямо тези които става за www.sportingbet.com.Безплатно ти я издават,минимален остатък 2лв. в картата,най-високи лихви при влогове. :)

Ako сте отворени към съвети - избягвайте Спортингбет. Рекламата, която си правят като "най-големия букмейкър" само ме кара да се смея. Има една дузина по-добри, по-коректни и даващи по-добри условия и коефиценти. За мен са дори на една черта с ЕФ.

както споменах по-горе - www.prognozi.com - пичовете там са сериозни и винаги можете да научите новите неща и нещата, които не са ви ясни. Просто не се набутвайте при тези смотаняци от Спортингбет.

-Ниски коефиценти спрямо другите къщи

-Страшно бъгав софтуер (едно от главните неща, които ме дразнят в него)

-Редовно имат сбъркани коефиценти, които след това се войдват

-Лимити (и то доста смешни), на доста хора няма да им пречат, ама аз не си играя да залагам по 2-3 евро например и това ми бърка в здравето.Например можете да пробвате да сложите 100-на долара на български мач - няма да ви ги приемат. За пример - в друго буки (Betway) съм слагал по 150 евро на нашите мачове на къде къде по-добри коефиценти

Има още доста дребни неща, които ми бъркат в здравето, но ще ги спестя.

Като плюсове мога да добавя - единствено превода на български (макар, че не са единствени) и бързите транзакции с дебитните карти, както също и съпорта на български език.

И само да добавя още един минус за тях - всяко уважаващо себе си буки предлага някакъв бонус при депозит или при презареждане на сметката. Варират от 20-30 % на първи депозит, до 100% (при някаква максимална сума - например 20,30 или 50 евро). Спортингбет предлагат кирливи 5 евро при първи депозит с дебитна карта - смях :)

Ами вие си решавате, ама спортингбет са си чиста подигравка за мен. И аз започнах с тях, но с времето ми се отвориха очите за доста други букита освен тях. А другото, което ме дразни е как се рекламират като "най-големите" ..Ами не са ...

Както и да е, успех на всички, аз просто се опитвам да ви отворя очите за неща, които разбрах с времето, на вас ви ги предоставям наготово :)

Едит:

А само да добавя още един минус към сладурите от СБ

-Излиза тиража - с коефицентите по него. Ама разбира се, преди старта на мачовете го намалят още един път - ей така да има.Накрая като му удариш една черта излизат почти на една черга с ЕФ.

Happy now ?

сдж1 е много примамлив :)

след малко отивам да го доизмисла в пункта и ще го постна тука.

БЛЯКБЪРН - ЛИВЪРПУЛ-2

БОЛТЪН - НЮКЯСЪЛ-1

ЕВЕРТЪН - МИДЪЛЗБРО-1

МАН. ЮН. - УИГЪН-1

ШЕФИЛД ЮН. - МАН. СИТИ-1Х

КОВЪНТРИ - ИПСУИЧ-1

ДАРБИ К. - УУЛВЪРХЯМПТЪН-Х2

СЪНДЪРЛАНД - ЛИЙДС-1Х

У.Б.А. - ПРЕСТЪН-1Х

ДЖИЛИНГАМ - ЛЕЙТЪН ОР.-1

УОТФОРД - АРСЕНАЛ-2

един фиш в случай че сдж не излезе :lol: :woot

уест хям-портсмут-1

бирмингам-кпр-1

норич-саутенд-1

абърдийн-килмарнък-1

грьонинген-спарта-1

Срам не срам ще си признавам какво направих ако някой може да ми каже :)

коефициенти

126 Челси - Рединг Х2 4.85 11.00

171 Блякбърн - Ливърпул 1Х 3.60 3.10

174 Ман Юн. - Уигън Х2 4.70 10.00

Като се играй двоен шанс пак ли се получават системи раоти , че съм бос в тази област .

Срам не срам ще си признавам какво направих ако някой може да ми каже :)

коефициенти

126 Челси - Рединг Х2 4.85 11.00

171 Блякбърн - Ливърпул 1Х 3.60 3.10

174 Ман Юн. - Уигън Х2 4.70 10.00

Като се играй двоен шанс пак ли се получават системи раоти , че съм бос в тази област .

Не , става права колонка като си умножаваш коефициента от графата двоен шанс.Просто залагаш на повече ,но по-малко вероятни знаци :)

Ето и моето предложение:

Блякбърн - М'бро - 1

Болтън - Портсмут - 1

Тотнъм - Ливърпул - 1

Шефийлд Ю. - Арсенал - 2 , Залог - 1 кинта

Priemam syveti za vsi4ki ma4ove ot Spain 1:

Getafe - Barca, Atl Madrid - Gimnastic, Betis-Celta, R.Sosiedad-Osasuna,Levante-Racing,Villarreal-Valencia,Mallorca-Athletic Club, Zaragoza-Sevilla,Espanyol-Recreativo, Deportivo-Real + Malaga-Almeria,Valladolid - Alaves, Xerez-Albacete,Ciudad Murcia-Sporting, Salamanca-Las Palmas...

Reshil sym kato ne moga da fana evrofutbola, da probvam drugade : )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...