UzITo Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 1 фиш 437 Астън Вила - Ман Юн. 2 436 Арсенал - Блякбърн 1 614 Уигън - Челси 2 2 фиш 427 Рома - Каляри 1 432 Удинезе - Милан 2 445 Портсмут - Шефилд 1 634 Бордо - Льо Ман 1 635 Лил - Оксер 1 3 фиш 426 Реджина - Емполи 1 432 Удинезе - Милан 2 445 Портсмут - Шефилд 1 454 Плимут - У.Б.А 2 635 Лил - Оксер 1 Като чета форума на ЕФ и се отказвам да играя кво гледат кво виждат кви прогнози дават като си гледам сега фишовете и се отказвам от няква печалба . Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 tupite 4ukove me dunqt za 100 kinta ... grrr kak dobre 6tqha da i doidat za koleda i ny Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Утре пускам: Фиорентина 1 Интер 1 Ливърпуул 1 Манчестър Юнайтед 2 Челси 2 Залог *0 лв Хиляди благодарности на Робен за гола му в 93 минута Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 s kolko kinti gi pusna Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 s kolko kinti gi pusna Малко-десетачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 tupite 4ukove me dunqt za 100 kinta ... grrr kak dobre 6tqha da i doidat za koleda i ny Т.е.? 2-ка или 1 беше пуснал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 АБЪРДИЙН - РЕЙНДЖЪРС-ХФУЛЪМ - УЕСТ ХЯМ-Х ТРОА - ПАРИ С.Ж.-Х ЛИВОРНО - ТОРИНО-Х АСТЪН ВИЛА - МАН. ЮН.-Х БОРДО - ЛЬО МАН-1тв. ВАЛАНСИЕН - СЕДАН-1тв. 3 от 5 система това щях да пускам...и щях да хвана,ама като отидох в пункта си викам да ти съ и системите и си пуснах права колонка с четири единички-за ся от тях първите три излизат хиксове Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Неска някой играл ли е аз два пъти ходих до пункта и все се връщам нещо неска не ми е ден за залог . Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Защо просто не си изкараш една Виза Електрон и не си спестиш тези досадни разкарвания до пунктовете? За по-високите коефиценти и т.н. няма да споменавам/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Защо просто не си изкараш една Виза Електрон и не си спестиш тези досадни разкарвания до пунктовете? За по-високите коефиценти и т.н. няма да споменавам/ Проверих сега имаме 2 карти но не са такива Виза Електрон . От каде може да се изкара такава карта и в кой сайт играеш кой бихте препоръчали . Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Oт всяка една банка, единствено сравняваш условията за издаването на картата. Обикновенно тя е безплатна, след издаването трябва да внесеш 10-на лв за таксите на картата. Аз имам на Експрес банк и Райфайзен - не че съм гледал условия толкова много, но са ми най-удобни като местоположения. Колкото до сайтовете - www.prognozi.com, разгледай из форума, предполагам ще намериш отговор на всичките си въпроси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Централна Кооперативна Банка.Скоро си извадих там,и условията са най-добир от всички останали,спрямо тези които става за www.sportingbet.com.Безплатно ти я издават,минимален остатък 2лв. в картата,най-високи лихви при влогове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Ako сте отворени към съвети - избягвайте Спортингбет. Рекламата, която си правят като "най-големия букмейкър" само ме кара да се смея. Има една дузина по-добри, по-коректни и даващи по-добри условия и коефиценти. За мен са дори на една черта с ЕФ. както споменах по-горе - www.prognozi.com - пичовете там са сериозни и винаги можете да научите новите неща и нещата, които не са ви ясни. Просто не се набутвайте при тези смотаняци от Спортингбет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 e ok de dai da vidim kvi sa ti dovodite protiv sportinga ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 -Ниски коефиценти спрямо другите къщи -Страшно бъгав софтуер (едно от главните неща, които ме дразнят в него) -Редовно имат сбъркани коефиценти, които след това се войдват -Лимити (и то доста смешни), на доста хора няма да им пречат, ама аз не си играя да залагам по 2-3 евро например и това ми бърка в здравето.Например можете да пробвате да сложите 100-на долара на български мач - няма да ви ги приемат. За пример - в друго буки (Betway) съм слагал по 150 евро на нашите мачове на къде къде по-добри коефиценти Има още доста дребни неща, които ми бъркат в здравето, но ще ги спестя. Като плюсове мога да добавя - единствено превода на български (макар, че не са единствени) и бързите транзакции с дебитните карти, както също и съпорта на български език. И само да добавя още един минус за тях - всяко уважаващо себе си буки предлага някакъв бонус при депозит или при презареждане на сметката. Варират от 20-30 % на първи депозит, до 100% (при някаква максимална сума - например 20,30 или 50 евро). Спортингбет предлагат кирливи 5 евро при първи депозит с дебитна карта - смях Ами вие си решавате, ама спортингбет са си чиста подигравка за мен. И аз започнах с тях, но с времето ми се отвориха очите за доста други букита освен тях. А другото, което ме дразни е как се рекламират като "най-големите" ..Ами не са ... Както и да е, успех на всички, аз просто се опитвам да ви отворя очите за неща, които разбрах с времето, на вас ви ги предоставям наготово Едит: А само да добавя още един минус към сладурите от СБ -Излиза тиража - с коефицентите по него. Ама разбира се, преди старта на мачовете го намалят още един път - ей така да има.Накрая като му удариш една черта излизат почти на една черга с ЕФ. Happy now ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 em ne sum happy prosto pitah Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Az v petyk predi da zamina pusnah 2 ma4a X2 ... i dvata izlizat 1-ci . Super uspevaemost *Sry, ama za moq iznenada v ispaniq nqmat kirilica ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 *Sry, ama za moq iznenada v ispaniq nqmat kirilica ... Е ако не друго, то поне успя да се изфукаш, че си в Испания Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 сдж1 е много примамлив след малко отивам да го доизмисла в пункта и ще го постна тука. БЛЯКБЪРН - ЛИВЪРПУЛ-2 БОЛТЪН - НЮКЯСЪЛ-1 ЕВЕРТЪН - МИДЪЛЗБРО-1 МАН. ЮН. - УИГЪН-1 ШЕФИЛД ЮН. - МАН. СИТИ-1Х КОВЪНТРИ - ИПСУИЧ-1 ДАРБИ К. - УУЛВЪРХЯМПТЪН-Х2 СЪНДЪРЛАНД - ЛИЙДС-1Х У.Б.А. - ПРЕСТЪН-1Х ДЖИЛИНГАМ - ЛЕЙТЪН ОР.-1 УОТФОРД - АРСЕНАЛ-2 един фиш в случай че сдж не излезе уест хям-портсмут-1 бирмингам-кпр-1 норич-саутенд-1 абърдийн-килмарнък-1 грьонинген-спарта-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Срам не срам ще си признавам какво направих ако някой може да ми каже коефициенти 126 Челси - Рединг Х2 4.85 11.00 171 Блякбърн - Ливърпул 1Х 3.60 3.10 174 Ман Юн. - Уигън Х2 4.70 10.00 Като се играй двоен шанс пак ли се получават системи раоти , че съм бос в тази област . Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 нек-аякс-2 блякбърн-боро-1 ковънтри-саутенд-1 норич-кпр-1 залог-2лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Срам не срам ще си признавам какво направих ако някой може да ми каже коефициенти 126 Челси - Рединг Х2 4.85 11.00 171 Блякбърн - Ливърпул 1Х 3.60 3.10 174 Ман Юн. - Уигън Х2 4.70 10.00 Като се играй двоен шанс пак ли се получават системи раоти , че съм бос в тази област . Не , става права колонка като си умножаваш коефициента от графата двоен шанс.Просто залагаш на повече ,но по-малко вероятни знаци Ето и моето предложение: Блякбърн - М'бро - 1 Болтън - Портсмут - 1 Тотнъм - Ливърпул - 1 Шефийлд Ю. - Арсенал - 2 , Залог - 1 кинта Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 Откриваме годината Ливърпул 1 Фулъм 1 Рединг 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 ливърпул-болтън-Х саутенд-уба-Х милоу-джилингам-Х 2лв сдп2-1,Х2,1,Х,1Х,1,Х,1,Х,Х2,2,1Х,2 1.60лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Priemam syveti za vsi4ki ma4ove ot Spain 1: Getafe - Barca, Atl Madrid - Gimnastic, Betis-Celta, R.Sosiedad-Osasuna,Levante-Racing,Villarreal-Valencia,Mallorca-Athletic Club, Zaragoza-Sevilla,Espanyol-Recreativo, Deportivo-Real + Malaga-Almeria,Valladolid - Alaves, Xerez-Albacete,Ciudad Murcia-Sporting, Salamanca-Las Palmas... Reshil sym kato ne moga da fana evrofutbola, da probvam drugade : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.