Jump to content
BulForum.com

EVROFUTBOL

RED BULL

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
Zaio, не, не са.Ако бяха по-добри Реал нямаше да е най-добрия отбор на ХХ век ... ;)

и какво ги прави най-добрия отбор на ХХ век ? 50-те и 60-те години взимат 60-70 % от кешовете, когато едва ли не футбола се е оформял като това, което е днес, благодарение на Пушкаш, Ди Стефано и т.н. И опа ...после цели 30 години Реал няма титла по времето на тоталния футбол. Не ме разсмивай. Всеки клуб е велик за неговете фенове, ама да слагаш такова нещо като "най-великият", моля ти се, Реал изобщо не се класират там за мен. Реал = Челси. Политиката им е да купуват звезди и готови играчи, от тяхната школа нищо не може да излезне. Чиста проба консуматори ....да се изкажа по-точно - Паразити. Егати великото нещо. По тая логика, Чел$и са по-велики и от бернабеуските примадони. Искаш да знаеш какво е велик отбор ? (не казвам "най-великия") от Англия е, играе на Анфийлд. :)

И моя... :angry1

Беше

Валенсия - Майорка 1

Нюрнберг 1

Бордо - Сент Етиен 1х

Атлетик - Сарагоса х2

Бохум - Щутгарт х2

залог 50ст или целия фиш бе 4лв. Изпуснах 20 кинта.

След като вчера отложиха половината мачове, които бях играл и не можах да спечеля нищо, днес ще има сериозни постъпления :D

1фиш:

Макаби Хайфа - Бней Йехуда 1

Палермо - Асколи 1

Реал М. - Рекреативо 1

Коло Коло - Аудакс Италиано 1

2фиш:

Лацио - Интер 1Х

Хетафе - Еспаньол Х2

Севиля - Депортиво 1

3фиш:

система 2/3

Реал М. - Рекреативо 1тв.

Селта - Реал Сос. 1

Осасуна - Леванте 1

Торино - Рома 2

4фиш:

система 2/4

Лацио - Интер 1

Хетафе - Еспаньол 2

Каляри - Фиорентина 2

Лион - Нанси Х2

Това е засега :bgrin:

Мен ме прецакаха и тъпите Бари ... първото полувреме водиха с 2:0 и Римини са изравнили ... много тъпо така. Днес пуснах пак 2 фиша с по 2лв ... първия - Андерлехт, Реал, Севиля, Лион, Милан ...

2-рия Бетис Х2, Реал Мадрид Б Х2 и Кадис 1

N00KiE, Ливърпул са велик отбор, по-това спор няма. А политиката на Реал да купуват скъпи играчи е от Перез на сам. Преди това нямаше такова нещо ;). Освен това - Раул, Касияс са велики играчи от школата + още 15 млади, които в момента се опитват да направят нещо ;). За школа точно сбърка ...

Тъй като нямам време ще напиша само номерата на мачовете

1фиш : коефициенти

351 - 1 3.75

343 - 2 9.00

355 - 2 8.00

залог 0.50лв

2фиш :

326 - 1 1.40

335 - 2 2.30

341 - 1 3.25

залог 0.50лв

3фиш :

325 - 1 1.60

333 - 2 1.35

346 - 2 1.70

залог 1.00лв

Раул, Касияс са велики играчи от школата + още 15 млади, които в момента се опитват да направят нещо ;). За школа точно сбърка ...

май ти сбърка, Раул е юноша на Реал Мадрид. А това, че реал купува от Перез насам, много се бъркаш ;) Или пък примерно Ди Стефано е ваш юноша ? :D

май ти сбърка, Раул е юноша на Реал Мадрид. А това, че реал купува от Перез насам, много се бъркаш ;) Или пък примерно Ди Стефано е ваш юноша ? :D
Това са единици ... Все едно вие не купувате ;). Кроуч да не е ваш случайно ;). А за Раул аз ти казвам, че е от нашата школа, ти ми викаш 'не не , ти сбърка, той е ваш юноша' ... ...

А тия Панатинайкос хубаво,че не ги пуснах ... :)

4estito za inter

ei teq real kak mi lazqt po nervite ne e istina pulni sme6nici maina su6tite kato man utd tva tolkova fenove i tolkova sme6na igra

man utd nqma da stanat 6ampioni 100% sig e 4elsi 6te gi mine s mn to4ki takiva leketa sa vsi4kite bez gary gigs i o6te 1/2ma 4e nqmam dumi

real i te lekete mi se razhojdat po terena

Това са единици ... Все едно вие не купувате ;). Кроуч да не е ваш случайно ;). А за Раул аз ти казвам, че е от нашата школа, ти ми викаш 'не не , ти сбърка, той е ваш юноша' ... ...

А тия Панатинайкос хубаво,че не ги пуснах ... :)

И аз не гледам къде и какво пиша.Раул е юноша на Атлетико Мадрид.

АБЪРДИЙН - РЕЙНДЖЪРС-Х

ФУЛЪМ - УЕСТ ХЯМ-Х

ТРОА - ПАРИ С.Ж.-Х

ЛИВОРНО - ТОРИНО-Х

АСТЪН ВИЛА - МАН. ЮН.-Х

БОРДО - ЛЬО МАН-1тв.

ВАЛАНСИЕН - СЕДАН-1тв.

3 от 5 система

Има адски много яки мачове . Нека някой ми каже кое да отбележа за система ( например искам система 2 от 8 или нещо от сорта кое се отбелязва ) и как се отбелязва твърд мач има ли някво значение къде ще седят мачовете на фиша ?

За днес

241-1

152-2

131-1 излезнал

121-1 излезнал

157-1

тв.232-1

тв.233-1

тв.171-1 Това е системка 3 от 5 с 3 твърди smile.gif

и другия фиш:

241-1

171-1

266-1Х

167-1

231-1

242-1

243-1Х

С 0.5лв на колконка smile.gif

Успех на всички които са играли днес smile.gif

Има адски много яки мачове . Нека някой ми каже кое да отбележа за система ( например искам система 2 от 8 или нещо от сорта кое се отбелязва ) и как се отбелязва твърд мач има ли някво значение къде ще седят мачовете на фиша ?

Значи ако искаш например 2от8 отбелязваш в "Непълно комбиниране" числото 2. И си избираш 8 мача,ама не знам с колко трърди беше....някой ако може да каже.Та като си избереш и твърдите мачове на тях отбелязваш, "Тв". ;)

Всичко 1-ци при мен

445 ПОРТСМУТ - ШЕФИЛД ЮН.

443 МИДЪЛЗБРО - ЧАРЛТЪН

464 КАРЛАЙЛ - БРЕНТФОРД

472 ОЛДЪМ - НОРТХЯМПТЪН

475 ТРАНМИЪР - ДЖИЛИНГАМ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...