Stenli Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 бях решил днеска да не играя, но все пак пуснах 1 колoнка от нямане кво да правя 102 Inter v Reggina Inter Milan Match Prices 1.20 ПЕЧЕЛИ 102 Roma v Catania Roma Match Prices 1.25 ПЕЧЕЛИ 102 Zaragoza v Gimnastic Zaragoza Match Prices 1.363 ТЕКУЩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Защо ? Барса трябва да спечелят мача, защото и Реал и Севиля си взеха мачовете, че даже и ги изпревариха ... щото напоследък са много зле, според мен е х мача Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Отново кофти кръг за мен, въпреки че познавам всички твърди мачове. Я предложете някакъв онлайн сайт за залагания, че ми писна от Ефутбол. (като гледах на Стенли коефицентите) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 според мен най-добрия ЕДИТ: Един съвет от мен не се регвай в глобет, говоря от личен опит Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 аз също залагам в спортингбет и съм доволен от коеф. разгледай закачените теми в този форум http://www.prognozi.com/forum/index.php/board,1.0.html и си харесай нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Ако се регистрирам в спортингбет с дебитна виза, нали няма ограничение при какви суми да се изплаща печалбата? Гледах, че при някои букмейкъри има ограничения към 50 долара... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Ако се регистрирам в спортингбет с дебитна виза, нали няма ограничение при какви суми да се изплаща печалбата? Гледах, че при някои букмейкъри има ограничения към 50 долара... Стига да не искаш да правиш трансфер над 50 000$ няма да има проблем, ако искаш може и по 1ст да си теглиш разгледай тук http://bg.sportingbet.com/info/payments/pa...elp.asp#visa-w1 и малко офтопик, ама защо от спбет махнаха мачовете по волейбол Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Спортингбет са най-добрите нанайци ... Коефицентите им са толкова смешни, че правят достойна конкуренция на ЕФ. Спортингбет винаги са ми били един от последните избори. Средностатистическият отказал се от ЕФ му се виждат доста по-високи коеф в Спортингбет и забравя да се поогледа наоколо, че има къде къде по-добри избори. Не знам някой дали е забелязъл 30 %-овия марджин на ЕФ, просто такава наглост трудно може да се види някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Е да, но не всеки има карта . Все пак - днес хванах още един път (за сега, имам и още един шанс) ... Барса, Паок, Сарагоса . Добър кръг стана . Ааа ... VeSo, як Х стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Реално доста се чудих дали да не пусна Одензе, Залцбург и Марсилия единички, само че трябва да давам повечко кинти, за да хвана нещо. Ще си помисля все пак... Защо бе ?!!?? Винаги ли трябва да стават само мачовете, които не пускам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Защо бе ?!!?? Винаги ли трябва да стават само мачовете, които не пускам? споко и аз като не ги пусна срещите дет съм си ги намислил и излизат за тва вече квот си реша може и с левче ама си го пускам... тая седмица общо две печалби чисти 28лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 za neska sha igraq si4kite ma4ove koito se igraqt v CL pak kvoto stane Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 za neska sha igraq si4kite ma4ove koito se igraqt v CL pak kvoto stane повечето според мен са тройни ама щом си решил... аз пуснах: залсбург-ласк линц-2 андре-рийд-2 стяуа-динамо-1 бенфика-копенхаген-1 лил-андерлехт-1 след 2 поредни печалби не очаквам пак да спечеля ама колкото за спорта Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Аз пуснах 2 фиша, 1: Реал 1, Стяуа 1 + първите от КК от 21:45 1 ... 2 фиш : Лил, Бенфика и Арсенал с 5лв. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 И аз 2 Реал, Манчестър и Стяуа Другия е ЦСКА, Милан, Байерн, Бордо и Рома...с 1лв. А къде е NEFARIOUS, нашият футболен курифей, който 2 пъти не послушаи и се вътрих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 И аз 2Реал, Манчестър и Стяуа Другия е ЦСКА, Милан, Байерн, Бордо и Рома...с 1лв. А къде е NEFARIOUS, нашият футболен курифей, който 2 пъти не послушаи и се вътрих. Ммм,човек..... Късмет,дано ги хванеш всичките!!! Само малко се чудя за Реал и Ман.Т.е. наистина искам дяволите да победят,ама дали пък няма да се пазят за Челси? Защото със сигурност ще искат всичките си играчи да са на линия.....но пак казвам дано да бият! Реал пък не се знае.....Сисньо и Бекъм няма да играят,а от Лион - Вилторд и още някой ама забравих кой. Според мен двата мача са Х,но определено искам да станат 2 за Ман и 1 за Реал Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Според мен Реал ще бият (съвсем леко съм пристрастен ), защото и Вилтор и Фред няма да играят. Бекам ако не играе - толкова по-добре. Нистълрой си е дърво, ама вкарва чат-пат, а Раул взе да навлиза във форма Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 2 от 3 Арсенал 1тв. Бенфика 1тв. ЦСКА 1 Лил 1 Селтик 1Х(ДШ) За сега не върви на добре, ЦСКА оевидно губи днес Дано останалите излезат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Според мен Реал ще бият (съвсем леко съм пристрастен ), защото и Вилтор и Фред няма да играят. Бекам ако не играе - толкова по-добре. Нистълрой си е дърво, ама вкарва чат-пат, а Раул взе да навлиза във форма Бекъм рулз Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Милан отново ме изумяват,ако и днес не ми излязат няма да ги пускам вече никога Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 ами защо не четеш какво ти пиша. аз тоя мач го пуснах 1Х @ 1.7 в момеента залог за милан е много несигурно нещо. честно казано и аз се замислих вчера дали да не го пусна 2ка, но се отказах и явно е било за добро. един малък залог срещу милан в момента е доста по резонно според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Мойта равносметка за днес : 1фиш - Реал 1 , Бенфика 1 , Лил 1 , Алдършот 1 неизлиза х0.50ст 2фиш - Рела 1 , Бенфика 1 , Селтик 2 , Аек 2 , Лил 1 х0.50ст не 3фиш - Селтик 1 , Аек 1 х50ст излиза Просто фиша , който го пуснах за базик ми излезна и още ме избива на смях Започна да ми харесва да слагам по малко пари . Зарекъл съм се повече от 1 лев да не слагам вече . На Милан спрях отдавна да залагам като се сета предния мач с Аек как замалко х да стане просто Милан са си в криза за мен и ги отказвам . Също и Реал много непостоянни са за мен . И все пак лично мнение . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Днес нищо, утре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Най-сигурния мач утре на който съм готов да дам всичко което има ме Левски - Барселона 2 Интер - СПортинг 1 Ливърпул - ПСВ 1 ( много ме съмнява този мач лични наблюдения ) Шахтьор - Рома 2 ( малко ме съмнява да изкарат някой х ) Валенсия - Олимпиакос 1 Още се чудя дали да пускам . По-вероятно четвъртък да пусна някои мачове . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 ами защо не четеш какво ти пиша. аз тоя мач го пуснах 1Х @ 1.7 На мен ми е ясно ,че залог за Милан е много несигурно,но се надявах черната серия да спре в ШЛ,явно съм ги надценил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.