don_anton Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 ei teq aVstirq viena kak padnaha mamicata im Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Някой ще ми обясни ли ква е хавата при 3 от 5. И на познатитие 3 мача кви са коефициентите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Някой ще ми обясни ли ква е хавата при 3 от 5.И на познатитие 3 мача кви са коефициентите? трябва да познаеш 3 мача за да имаш печеливша колонка + евентуалните твърди.коефициентите си ги пише в програмата,а ако питаш за това колко колонки е системата,мисля че беше 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Ех имам голям мерак да ги разбера тия колони системи 3/5 10/20 и разни такива . Днес : Карлсруе - Карл Цайс йена 1 Дортмунд - Бохум 1 Корк сити - Слиго роувърс 1 СТ Патрикс - Брей Уондърърс 1 Чуда се утре кои да играя трябват ми 2-3 по сигурни мача . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Кажете нещо за утре/неделя, че хванах във вторник и в сряда и съм обнадежден Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Ех имам голям мерак да ги разбера тия колони системи 3/5 10/20 и разни такива . Днес : Карлсруе - Карл Цайс йена 1 Дортмунд - Бохум 1 Корк сити - Слиго роувърс 1 СТ Патрикс - Брей Уондърърс 1 Чуда се утре кои да играя трябват ми 2-3 по сигурни мача . СТ Патрикс ма съмняват... другите са сигурни според мен.то единия вече излезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 СТ Патрикс ма съмняват...другите са сигурни според мен.то единия вече излезе Уви те бяха сериозни . Няма ли кой да обясни хавата с колонките ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Днес ще заложа на малко по-сигурни мачове.Кажете си мнението : Лутън - Лийдс 1 Престън - Хъл С 1 Сент Етиен - Льо Ман 1 Парма - Асколи 1 Астън В - Фулъм 1 Саутхямптън - Сток С - 1 За 1-ви път пускам толкова единици ;P А системата 3от5 е 10 колконки ,т.е. ако пускаш залог от 1 лев трябва да дадеш 10 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Днес ще заложа на малко по-сигурни мачове.Кажете си мнението : Лутън - Лийдс 1 Престън - Хъл С 1 Сент Етиен - Льо Ман 1 Парма - Асколи 1 Астън В - Фулъм 1 Саутхямптън - Сток С - 1 За 1-ви път пускам толкова единици ;P А системата 3от5 е 10 колконки ,т.е. ако пускаш залог от 1 лев трябва да дадеш 10 лева Preporu4vam ti Parma Askoli da ne go igraesh 1 ca za men po skoro e X Parma sa mnogo nesiguren otbor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Днес мачовете, които съм замислил да пусна са: Шалке - Хановер 1 Евертън - Шефилд Юн. 1 Астън Вила - Фулъм 1 Виляреал - Леванте 1 Някой може ли да ми помогне да ми каже как да ги комбинирам в 2 колонки по 2 мача. Мисля една да са Англия и в другата другите 2 мача. Ама Англия е несигурно, там стават много изненади. Не съм решил, някой да каже нещо моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Аз ще пусна: Евертън - Шефилд 1 Астън Вила - Фулъм 1 Хартс - Килмарнък 1 3лв. ---------------------------- Уигън - Ман Сити 1 Чарлтън - Уотфорд Х Вердер - Байерн Х 1лв. ---------------------------- Уигън - Ман. Сити - ПОД 2.5 ГОЛА Челси - Портсмут - 1 (Хендикап 0-1) Астън Вила - Фулъм - Ще вкарат ли и двата отбора гол? - НЕ Вердер - Байерн - Ще вкарат ли и двата отбора гол? - ДА 2лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Днес мачовете, които съм замислил да пусна са: Шалке - Хановер 1 Евертън - Шефилд Юн. 1 Астън Вила - Фулъм 1 Виляреал - Леванте 1 Някой може ли да ми помогне да ми каже как да ги комбинирам в 2 колонки по 2 мача. Мисля една да са Англия и в другата другите 2 мача. Ама Англия е несигурно, там стават много изненади. Не съм решил, някой да каже нещо моля. Наистина си избрал страшни мачове, според мен само Евертън е по-сигурен. Aстън Вила също са фаворити, но не изключвам Х. Последните им 3 мача от 2005 насам все така завършват. Иначе от съперничеството между 2та отбора, Фулъм има само 1 победа. Виляреал - Леванте Досега в 3 мача все Виляреал побеждава. Лошо е, че не са в добро състояние в момента. А иначе от 3 мача за Виля като домакин статистиката им е 1-1-1, същата като на Леванте като гост. Шалке - Хановер е добър мач, защото май имаше добър коефицент. В крайна сметка бих сложил Шалке и Евертън в 1 колонка с повечко пари, а другите просто ей така. ПС Може да пробваш система някаква, май е най-добре ако си решил да са точно тия мачове. ю Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Днес явно всички блъскаме единици,дано да излезнат ЕВЕРТЪН - ШЕФИЛД ЮН. 1 ЛУТЪН - ЛИЙДС 1 АСТЪН ВИЛА - ФУЛЪМ 1 ВИЛЯРЕАЛ - ЛЕВАНТЕ 1 САРАГОСА - БЕТИС 1 Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
джанини10 Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Днес явно всички блъскаме единици,дано да излезнат ЕВЕРТЪН - ШЕФИЛД ЮН. 1 ЛУТЪН - ЛИЙДС 1 АСТЪН ВИЛА - ФУЛЪМ 1 ВИЛЯРЕАЛ - ЛЕВАНТЕ 1 САРАГОСА - БЕТИС 1 Успех [/quot йоувил-1 1.95 ла коруня-1 2.25 донкастър-1 2.00 страсбург-1 2.15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 XAAXAXAXXA,тези Байерн са супер зле...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 В крайна сметка бих сложил Шалке и Евертън в 1 колонка с повечко пари, а другите просто ей така. ПС Може да пробваш система някаква, май е най-добре ако си решил да са точно тия мачове. Да, ама не те послушах и пуснах Шалке с Виляреал една колонка, и в друга: АстънВ, Евертън,Хартс и Арсенал, ама тея Хартс много ме издъниха. Ся ще стискам палци на виляреал и т'ва е. А тея системи изобщо не ги разбирам, не знам за какво служат и изобщо хал-хабер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Астън Вила ги изравниха в края на полувремето,дано второто да се справят Иначе всичко започна добре с победите на Евертън и Лутън Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Аз пък хванах . Бях пуснал Челси, Шалке и Евертън . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Аз пък хванах . Бях пуснал Челси, Шалке и Евертън . Браво Тия Вила явно са доста нещастни щом не могат да бият Фулъм като домакин... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Браво Тия Вила явно са доста нещастни щом не могат да бият Фулъм като домакин...10х,10х. А някой може ли да обесни как се изчисляват коефицентите при система 3/5 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 10х,10х. А някой може ли да обесни как се изчисляват коефицентите при система 3/5 ? Правиш възможните комбинации - твърдите умножени по всички варианти на прави колонки от по 3 мача, които могат да се получат от познатите. И това го умножаваш по залога и делиш на 10. Бях го написал по-подробно, ма ми се прецака за малко нета и се изгуби, сори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
джанини10 Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 йоувил-1 донкастър-1 ла Картуня -1 и днес чакам Страсбурго-1 дано Гъргоров и ония Рангелов от Славия където беше да съ напънат за БАТКО Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Някои сигурни мачове които остават до края на деня ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Пуснал съм за днес Валенсия, Севиля и Тотнъм с 5лв! Заасега вървят добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Пуснах в събота система 3 от 5 + 2 твърди. Вердер - Байерн 1 Херта - М'Гладбах 1 тв Евертън - Шефилд Ю 1 Сарагоса - Бетис 1 Депортиво - Атлетико М 1 Залцбург - Аустрия Виена 1 тв Марсилия - Лион 2 Засега ми е гарантирана 100% печалба. Надявам се и последния да излезне да дойдат повечко кинти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.