Dulgia Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Момчета,моля ви кажете отложен мач как се взима за 1 Х или 2??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mityocool Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Момчета,моля ви кажете отложен мач как се взима за 1 Х или 2??? <{POST_SNAPBACK}> За познат с коеф. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 А има ли разлика между отложен и блокиран мач Щото ж страницата им за един мач пише отложен,а за друг блокиран.Пуснали сме страсбург-монако 2 а той май е отложен деба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 А има ли разлика между отложен и блокиран мач Щото ж страницата им за един мач пише отложен,а за друг блокиран.Пуснали сме страсбург-монако 2 а той май е отложен деба <{POST_SNAPBACK}> Ами доколкото знам когато някой мач е блокиран повече не може да се играе за него. Т.е. по-някой път еврофутбол съм виждал да блокират само един знак да речем Х или 1 следователно не можеш да играеш за този знак. Ако бъркам моля някой да ме поправи защото не съм много навътре в нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Не разбрах Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 А има ли разлика между отложен и блокиран мач Щото ж страницата им за един мач пише отложен,а за друг блокиран.Пуснали сме страсбург-монако 2 а той май е отложен деба <{POST_SNAPBACK}> Нямя разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 А има ли разлика между отложен и блокиран мач Щото ж страницата им за един мач пише отложен,а за друг блокиран.Пуснали сме страсбург-монако 2 а той май е отложен деба <{POST_SNAPBACK}> Dokolkoto znam otlojeniqt ma4 e s koeficent 1,koeto ozna4ava 4e ne gubi6 ni6to nito pe4eli6 a za blokiraniqt ne sam siguren i ne moga da kaja ni6to . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Ама понеже мачът е от Суперджакпота дали ще ни го признаят, щото за ся сички други мачове хващаме и ако тоя ни изпорти ще се гръмна Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Ама понеже мачът е от Суперджакпота дали ще ни го признаят, щото за ся сички други мачове хващаме и ако тоя ни изпорти ще се гръмна <{POST_SNAPBACK}> Преди няколко месеца писах мейл до уебсъпорт-а на еврофутбол , с точно тоя въпрос.Тук , както и при отложените мачове накрая срещата се счита като спечелена от теб , без да ти носи обаче печалба , понеже се смята с коефициент 1.Дишай свободно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!Дай боже да го вземем дееба и джакпота ще ви черпя наред! Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!Дай боже да го вземем дееба и джакпота ще ви черпя наред! <{POST_SNAPBACK}> Я кажи , кажи Дарби и Милан как ги игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Дарби 1Х2 а Милан 1 Ама малко падат за ся и спичам :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Дарби 1Х2 а Милан 1 Ама малко падат за ся и спичам :allien <{POST_SNAPBACK}> Уфф , на мен Дарби ми е твърд 1 , ама Милан и на мен ми свиват перките,щот дося ми излизаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Ами то всичко е късмет,така че ти го пожелавам,ама сигурен ли си за тва с джакпота???Щото виж какво пише на 1 листовка на еврофутбол:Сумата от джакпота се разпределя поравно между печелившите талони.Залогът за участие е минимум 0,10лв.Когато една или повече от тези срещи са с коефициент "1",Суперджакпот не е изплаща. BTW ти как игра Монако?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Ами то всичко е късмет,така че ти го пожелавам,ама сигурен ли си за тва с джакпота???Щото виж какво пише на 1 листовка на еврофутбол:Сумата от джакпота се разпределя поравно между печелившите талони.Залогът за участие е минимум 0,10лв.Когато една или повече от тези срещи са с коефициент "1",Суперджакпот не е изплаща. <{POST_SNAPBACK}> Не го знаех това , наистина.Просто досега не ми се е случвало при залог за СДП.Случвало ми се е , когато съм играла разните му там комбинации.Значи ако това е наистина така , би трябвало да следва , че джакпот - нанайци Накрая ще изплатят само коефициентите по залога , което все пак не е нищо.Аз съм си свикнала вече на малки ,но по-редовни печалби. Макар винаги да си играя и за СДП , ама все ми се изплъзва пустия му , друг е въпроса , че е имало случаи и заради един мач да е Имам тука едни книжки , ако намеря нещо по въпроса , ще едитна edit: Монако твърдо 2 Чл. 17 , т.2 / "Еврофутбол"ООД може да обяви за познати с коефициент "1" или да вземе друго решение за резултатите от състезания ,които са : 1.с променливи участници 2.променливо място на провеждане 3.със служебен резултат 4.неиграни 5.отложени 6.прекъснати 7.започнали преди обявения от еврофутбол-оод краен срок за приемане на залози А също и при възникване на друг спец. обстоятелства,влияещи на резултатите. Ако еврофутбол реши , аз не мисля , че еврофутбол ще реши в полза на клиента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 А за джакпота ще го признаят ли??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 А за джакпота ще го признаят ли??? <{POST_SNAPBACK}> Тц , няма ! Чл.21 точка 5/ Когато една или повече от тези срещи са с коефициент 1 СДП не се изплаща. Това затвърждава твоите думи,за жалост Може би само от колонката , коефициентите един по друг по залогът ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mityocool Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Милан изравниха , ама пък Бенфика ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Аре Милан да бият,на мен бенфика ми е 1Х Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Милан изравниха , ама пък Бенфика ... <{POST_SNAPBACK}> Нямя да има джакпот.Иначе печелиш като си сметнеш коефициентите на останалите мачове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Нямя да има джакпот.Иначе печелиш <{POST_SNAPBACK}> Аз за джакпота разбрах , че няма да има , ама както гледам няма и да спечеля Дългия ше спечели , той има много двойни , че и тройни Аз съм с 4 колонки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Да ве.Ами здраве да е тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Да ве.Ами здраве да е тогава <{POST_SNAPBACK}> Важното е , че си опиталАз първите няколко пъти много се връзвах , ама все си се надявам , че един път ще е , ама ще хвана господ за оная работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Ами ние сме 6 души по 3,20 сме дали.Ся спорим колко че земем от коефициенти??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.