Jump to content
BulForum.com

EVROFUTBOL

RED BULL

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
Вярно е ,че е време и Помпи да направят грешна стъпка,ама да паднат от посредствения отбор на Болтън.Все пак успех

Помпи ще направят грешна стъпка, но според мен няма да е този кръг. Поне няма да паднат. Покрай тоя скандал с Биг Сам едва ли Болтън ще успеят да направят нещо, така че аз мисля, че мачът е 1.

болтън срещу силните играя много силно,а срещу по слабичките отбори-посредствено.за мене мачът е Х

исках да пусна 2 на розенборг и 1 на кьолн и метц ама много паднаха коефициентите така че ще атакувам утре :punk

ок.

помпи имат вече 5 мача без загуба. време е да паднат от някой. болтън е супер крив отбор и не съм съгласен, че е посредствен. 'аферата' с Алардайс ще мотивира още повече футболистите, защото вече достатъчно разочерования станаха, а сезона още не е започнал. пак казвам, че ще говорим след мача.

stiga s teq gluposti vreme da padnat ... kvo mu e vremeto su6tiq otbor si e kato predi 1 sedmica 6to da padat tva e napulno neobosnovan dovod ... arsenal kato miaha 40+ ma4a bez zaguba predi nqkolko sezona dali nqkoi ne si e kazval sled 10tiq ma4 vreme e da padnat...

ЕЛФСБОРГ - ЙОРГРИТЕ-1тв

РЕАЛ М. - ДИНАМО КИЕВ-1тв

ДИНАМО БУКУРЕЩ - КСАНТИ-1тв

ЛЕВЕРКУЗЕН - СИОН-1тв

СТЯУА БУКУРЕЩ - ЛИОН-Х2

ЛИЛ - МИЛАН-Х2

БРЬОНДБИ - АЙНТРАХТ ФРАНКФУРТ-1Х

това е от мен.на печелившите-честито

stiga s teq gluposti vreme da padnat ... kvo mu e vremeto su6tiq otbor si e kato predi 1 sedmica 6to da padat tva e napulno neobosnovan dovod ... arsenal kato miaha 40+ ma4a bez zaguba predi nqkolko sezona dali nqkoi ne si e kazval sled 10tiq ma4 vreme e da padnat...

изобщо не е глупав довод ;) помпи не е арсенал.

I:

ЛАНС - ЕТНИКОС АХ. 1

НАНСИ - ШАЛКЕ 04 2

ПАРМА - РУБИН 1

ЦСКА СОФИЯ - БЕШИКТАШ 2

КАЙЗЕРИСПОР - АЗ АЛКМААР 2

коефицент: ~9,20

множител: 50

II:

CSKA vs Beshictas:

1во полувреме: 2

1ви гол: 2

коефицент: ~5

множител: 100

ЕЛФСБОРГ - ЙОРГРИТЕ-1тв

РЕАЛ М. - ДИНАМО КИЕВ-1тв

ДИНАМО БУКУРЕЩ - КСАНТИ-1тв

ЛЕВЕРКУЗЕН - СИОН-1тв

СТЯУА БУКУРЕЩ - ЛИОН-Х2

ЛИЛ - МИЛАН-Х2

БРЬОНДБИ - АЙНТРАХТ ФРАНКФУРТ-1Х

това е от мен.на печелившите-честито

Ей това човешката лакомия край няма. Кой ме би по главата да чета форума преди да ида да пусна, ся треперя за тоя Елфсборг - Йоргрите :wacko: 0:0 първото полувреме.

Другите в тая колона са Лион, Реал М, Ман Ю, Селтик , Арсенал и АЕК. :rolleyes:

CSKA Moscow 1 - 0 Hamburger SV

Няма да е лошо Хамбургер да изравнят,иначе единият ми фиш си заминава :P

На другия:

Бенфика-Ман Юн Х

Селтик-Копенхаген Х

Лил-Милан Х

Спартак М-Спортинг Х

Валенсия-Рома Х

Фишчето е почти невъзможно,затова е с 1лв ;)

Ей това човешката лакомия край няма. Кой ме би по главата да чета форума преди да ида да пусна, ся треперя за тоя Елфсборг - Йоргрите :wacko: 0:0 първото полувреме.

А кой те би по главата да пуснеш 7 мача в колонка-е тва ако не е лакомия :lol:

ами аз тоя мач си го харесах от форума на еврофутбол...споко,за ся е 1-0 :punk

Elfsborg 2-0 (0-0) Orgryte

А кой те би по главата да пуснеш 7 мача в колонка-е тва ако не е лакомия :lol:

Ми...то уж бяха по-малко, ама гледам Арсенал и викам...няма как да не ги пусна. Пък на Аек коефициента е готин, за сега само те не водят. А дано бият, че да взема и аз да позная един път. :rolleyes:

А вие за джакпота играете ли?

Edit: Винаги така става. 1мач...тея Аек, ама аз се бях заблудил, че предният път правят х, а те падат и то 3:0. както и да е....

Ми...то уж бяха по-малко, ама гледам Арсенал и викам...няма как да не ги пусна. Пък на Аек коефициента е готин, за сега само те не водят. А дано бият, че да взема и аз да позная един път. :rolleyes:

А вие за джакпота играете ли?

Аз играя всеки път с 20 ст. :P

като гледам от ШЛ нямаше изненади :) само Милан Х и всичко друго може да се каже,че е по план

играх Селтик 1 и Арсенал 1 :) те зеха че излезнаха

Вечра наистина нямаше изненади в ШЛ. :) Дано и днес да е така! Аз чакам Ливърпул и Челси. ЕФУ са смъкнали коефициента за Челси до обидното 1,17 :angry:

незнам от кога ти е информацията ама вчера към 19:00 като бях в еврофутбола коефицента беше 1.12 ....

ина4е от снощи заложих 60 лева на арсенал зех 84 :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...