Jump to content
BulForum.com

EVROFUTBOL

RED BULL

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
Кажете нещо 100%-тово за утре, че полудявам, :) ?

Абе ти нормален ли си?Ако имаше "100%-ови мачове" хората нямаше да работят,а щяха да итраят Еврофутбол

Абе ти нормален ли си?Ако имаше "100%-ови мачове" хората нямаше да работят,а щяха да итраят Еврофутбол
1. Ми не не съм, доста хора ми го казват

2. Има такива мачове, просто са много рядко :)

Тогава поне 90%-тови ? :)

1. Ми не не съм, доста хора ми го казват

2. Има такива мачове, просто са много рядко :)

Тогава поне 90%-тови ? :)

няма и 90% мачове даже.

Какъв ден! :angry1 От 11 мача хващам само 1 :ohmy:

При това той е с най-високия коефициент от тези, който съм пуснал :lol: За Борусия Дортмунд става въпрос...

Утре единственото, което смятам да играя е победи за Реал, Барса и Валенсия. Би трябвало да станат :unsure:

П.С: Измислих и още нещо :) :

Челси - Ливърпул 1-9 корнера(1,95)

Ман. Юнайтед - Арсенал 1-9 корнера(1,95)

Левски - ЦСКА 1-9 корнера(1,90)

По принцип в мачове между горе-долу равностойни отбори доста рядко има 10 и повече корнери. ;) Така че тези коеф. на ЕФУ са си направо подарък! Дано да станат тези трите, че да си избия загубите от тоя глупав тираж...

мда тоя тираж е*а майката на повечето :)

днеска се чуда дали да играя нещо след невероятните резултати вчера!

а тва за корнерите си е чист късмет.Може 60мин да няма корнер и за 5 минути да направят 5 корнера :) аз един път играх някъв залог че продължението на първото полувреме ще е 2 или повече минути :) и съдията разбира се даде 1 мин :D

Естествено, че за корнерите си е късмет, но статитистиката показва, че в такива мачове мнго рядко има над 10 ;)

Айде то се видя, че ще пусна и още нещо :D :

Левски - ЦСКА 1

Ман. Юнайтед - Арсенал 1

Сиена - Рома 2

Уест Хям - Нюкасъл 1(крайно време е чуковете да бият :angry: )

Блекбърн - Ман. Сити 1

Система 3, 4 от 5

Точно пък чуковете са най-рисковани, според мен. Видя се срещу Палермо що за стока са. Че и Нюкасъл не са цвете за мирисане, така е. Но пък Х ми изглежда най-вероятният резултат.

Челси 1 Ман 1 - 10$

АИК 1 Тотнъм 1 - 5$

ПСВ 1 АЗ 1 - 5$

Милан 2 Рома 2 - 6$

Рекреативо 1 Реал 1 Севиля 1 - 4$

днеска съм решил или да печеля както трябва или да губя :)

PSYCHOSIS, прав се оказа за Уест Хям :( Фишът ми с корнерите също не излезе. Челси и Ливърпул изпълниха общо 4, но Юнайтед и Арсенал се скъсаха да си бият ъглови. Сега чакам Реал, Барса и Валенсия да бият, но дори и да стане пак съм вътре този тираж :angry:

Е, съмнявам се някой да не е при всичките изненади :wacko: Дано следващият да е по-успешен...

шшш няма такъв карък! може ли да пускам по 2 мача в колонка и от всяка да излиза по 1...ебати тъпата работа

като гледам са ми останали милан 2 и фиша с рекреативо и севиля... поне днеска съм на печалба от покера и пак съм си много добре :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...