dunata Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 А аз какво да кажа за Вердер и Лил ? Бахти идиотите ... прецакаха ме много яко. Кажете нещо 100%-тово за утре, че полудявам, ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Кажете нещо 100%-тово за утре, че полудявам, ? Абе ти нормален ли си?Ако имаше "100%-ови мачове" хората нямаше да работят,а щяха да итраят Еврофутбол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 някой ще играе ли утрешното дерби: cska - levski ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Абе ти нормален ли си?Ако имаше "100%-ови мачове" хората нямаше да работят,а щяха да итраят Еврофутбол 1. Ми не не съм, доста хора ми го казват 2. Има такива мачове, просто са много рядко Тогава поне 90%-тови ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 1. Ми не не съм, доста хора ми го казват 2. Има такива мачове, просто са много рядко Тогава поне 90%-тови ? няма и 90% мачове даже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 май повечето отбори които играха в европа яко се издъниха... тъпо но факт Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Сега забелязах промяна на коеф. Беше ми направило впечатление, че за Левси е 2.00, сега е 1,75. Гадове Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Какъв ден! От 11 мача хващам само 1 При това той е с най-високия коефициент от тези, който съм пуснал За Борусия Дортмунд става въпрос... Утре единственото, което смятам да играя е победи за Реал, Барса и Валенсия. Би трябвало да станат П.С: Измислих и още нещо : Челси - Ливърпул 1-9 корнера(1,95) Ман. Юнайтед - Арсенал 1-9 корнера(1,95) Левски - ЦСКА 1-9 корнера(1,90) По принцип в мачове между горе-долу равностойни отбори доста рядко има 10 и повече корнери. Така че тези коеф. на ЕФУ са си направо подарък! Дано да станат тези трите, че да си избия загубите от тоя глупав тираж... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 мда тоя тираж е*а майката на повечето днеска се чуда дали да играя нещо след невероятните резултати вчера! а тва за корнерите си е чист късмет.Може 60мин да няма корнер и за 5 минути да направят 5 корнера аз един път играх някъв залог че продължението на първото полувреме ще е 2 или повече минути и съдията разбира се даде 1 мин Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Естествено, че за корнерите си е късмет, но статитистиката показва, че в такива мачове мнго рядко има над 10 Айде то се видя, че ще пусна и още нещо : Левски - ЦСКА 1 Ман. Юнайтед - Арсенал 1 Сиена - Рома 2 Уест Хям - Нюкасъл 1(крайно време е чуковете да бият ) Блекбърн - Ман. Сити 1 Система 3, 4 от 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Точно пък чуковете са най-рисковани, според мен. Видя се срещу Палермо що за стока са. Че и Нюкасъл не са цвете за мирисане, така е. Но пък Х ми изглежда най-вероятният резултат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Челси 1 Ман 1 - 10$ АИК 1 Тотнъм 1 - 5$ ПСВ 1 АЗ 1 - 5$ Милан 2 Рома 2 - 6$ Рекреативо 1 Реал 1 Севиля 1 - 4$ днеска съм решил или да печеля както трябва или да губя Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Баси, защо сега като не пускам, познавам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Ау, хау, хау . От първия фиш, гепих 5 лева . Сега да видим по-'голямия' : Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 ей сега пуснах Х на Левски - ЦСКА при коефицент 3.10 също и: ЦСКА гол 21-30 минути 9.50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 PSYCHOSIS, прав се оказа за Уест Хям Фишът ми с корнерите също не излезе. Челси и Ливърпул изпълниха общо 4, но Юнайтед и Арсенал се скъсаха да си бият ъглови. Сега чакам Реал, Барса и Валенсия да бият, но дори и да стане пак съм вътре този тираж Е, съмнявам се някой да не е при всичките изненади Дано следващият да е по-успешен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 шшш няма такъв карък! може ли да пускам по 2 мача в колонка и от всяка да излиза по 1...ебати тъпата работа като гледам са ми останали милан 2 и фиша с рекреативо и севиля... поне днеска съм на печалба от покера и пак съм си много добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Юнайтед прецакаха почти всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 е тоя weekend кой ли не се издъни...само челси но имаха късмет че ливърпул не успяха да си вкарат положенията Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Юнайтед прецакаха почти всички Така е като залагаш на ******* Аз пък съм си +... 1-вия фиш хванах, на 2-рия му остава само Реал ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Левски поне ми донесоха минимален + за уикенда Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Мамка му, още един познат мач...Севиля-Бетис...само яд ме хваща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 а бе и аз го хващам севиля ама тоя мач беше с доста възелин а левски го спряха в бетфеър Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Ммм перфектно . Днес много успешен ден : Р. 2 фиша, и двата добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Ех, мъка, мъка... 70 минути трябваше да чакам първия гол на Реал! Все пак от 6 колонки за уикенда, регистрирах една печеливша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.